Ohi on! Lähes 1 000 SM-liigaottelun ura päätökseen – Harri Tikkanen kertoo päätöksestään

iltalehti 14:09 10.07

Yli 20 vuotta jääkiekkoa pääsarjatasolla pelannut Harri Tikkanen ripusti hokkarit naulaan. Monivuotinen SM-liigapuolustaja Harri Tikkanen ilmoitti torstaina päättävänsä uransa. Vaikka Tikkanen ei uransa aikana lukeutunut sarjan kärkipuolustajien joukkoon, on hän runkosarjassa kaikkien aikojen ottelutilaston kymmenentenä. – Päätös lopettamisesta oli kypsynyt jo pidempään. Viime kauden aikana alkoi jo käydä ajatuksia tästä mielessä, Tikkanen kertoi Iltalehdelle lopettamisensa taustoista.


L-S: Lähes 1 000 SM-liigaottelun konkaripakki lopettaa uransa

MTV 09:21 10.07

Urallaan pudotuspelit mukaan lukien 985 jääkiekon SM-liigaottelua pelannut konkaripuolustaja Harri Tikkanen lopettaa uransa, kertoo Länsi-Suomi.


L-S: Harri Tikkasen ura ohi ? "En etsi enää pelipaikkaa"

jatkoaika.com 23:32 09.07

Lähes 900 Liigan runkosarjaottelua urallaan pelannut Harri Tikkanen on päättänyt lopettaa uransa. Viimeiset kaudet hän pelasi EBEL:ssä Fehérvár AV19:n riveissä.


Esa Tikkanen onnitteli velmuillen Teemu Selännettä – ”Tervetuloa isojen poikien kerhoon”

iltalehti 15:40 03.07

Esa Tikkanen lähetti syntymäpäiväonnittelut Instagramissa. Jääkiekkolegenda Esa Tikkanen onnitteli Teemu Selännettä tämän syntymäpäivän johdosta. Selänne täyttää tänään perjantaina 50-vuotta.


Mirva Tikkanen etsi ratkaisua lapsen maitoallergiaan – kun karja jalostettiin A2-maitoon, sai tytärkin ensimmäistä kertaa juustoa

yle 11:31 02.07

Asiantuntija toivoo, että A2-maitoa tutkittaisiin myös Suomessa.


Mirva Tikkanen etsi ratkaisua lapsen maitoallergiaan, hän teetti lehmien DNA-näytteet – löytyi lehmiä, joiden maitoa tytär voi juoda

yle 11:31 02.07

Asiantuntija toivoo, että A2-maitoa tutkittaisiin myös Suomessa.


Esa Tikkanen paljasti, miten Selänne, Kurri ja muut NHL-tähdet päätyivät Jokereihin ja HIFK:hon – paikallispelistä tuli verinen: "Kridellä lähti legoja ja tuli äitiä ikävä"

MTV 08:00 28.06

SM-liigassa oli työsulkukaudella 1994–95 kovat piipussa, kun nimekkäitä NHL-miehiä saapui Suomeen. Esa Tikkanen muisteli värikkäitä tapahtumia. 


Esa Tikkanen paljasti käsittämättömän tapahtumaketjun – tukisti Donald Trumpia ja kaatoi samppanjat hänen päälleen: "Katselin vain, että kukas helvetti se siinä tuulettelee"

MTV 15:13 23.06

NHL-legenda Esa Tikkanen oli osa New York Rangersin mestaruusjoukkuetta, kun seuran 54 vuoden mittainen Stanley Cup -kirous tuli viimein päätökseen vuonna 1994. Nyt Tikkanen muistelee erikoista sattumusta, jossa oli osallisena Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump.


Esa Tikkanen paljasti käsittämättömän tapahtuketjun – tukisti Donald Trumpia ja kaatoi samppanjat hänen päälleen: "Katselin vain, että kukas helvetti se siinä tuulettelee"

MTV 15:13 23.06

NHL-legenda Esa Tikkanen oli osa New York Rangersin mestaruusjoukkuetta, kun seuran 54 vuoden mittainen Stanley Cup -kirous tuli viimein päätökseen vuonna 1994. Nyt Tikkanen muistelee erikoista sattumusta, jossa oli osallisena Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump.


Esa Tikkanen paljasti käsittämättömän tapahtuketjun – tukisti Donald Trumpia ja kaatoi samppanjat hänen päälleen – "Katselin vain, että kukas helvetti se siinä tuulettelee"

MTV 15:13 23.06

NHL-legenda Esa Tikkanen oli osa New York Rangersin mestaruusjoukkuetta, kun seuran 54 vuoden mittainen Stanley Cup -kirous tuli viimein päätökseen vuonna 1995. Nyt Tikkanen muistelee erikoista sattumusta, jossa oli osallisena muuan Donald Trump.


Esa Tikkanen tukisti Donald Trumpia: ”Ei ollut tupee!”

stara 14:00 23.06

Suomalainen NHL-pelaaja Esa Tikkanen oli mukana vuoden 1994 New York


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 23.06

Suomalainen NHL-pelaaja Esa Tikkanen oli mukana vuoden 1994 New York


Esa Tikkanen: Tukistin Donald Trumpia ja kaadoin shampanjat tulevan presidentin päälle - "Ei muuten ollut tupee"

iltalehti 12:19 23.06

Esa Tikkanen kohtasi Donald Trumpin, kun New York Rangers juhli Stanley Cupia. Esa Tikkanen kuului New York Rangersin joukkueeseen, kun perinneseuran 54 vuoden mittaiseksi venähtänyt Stanley Cup -kirous katkesi keväällä 1995. Saavutuksesta halusivat omansa monenlaiset pyrkyrit.


Kun Mark Messier puhui, Esa Tikkanenkin hiljeni – suomalaislegenda muistaa edelleen urheiluhistoriaan jääneen kohukommentin: "Ihan käsittämätöntä"

MTV 06:31 29.05

New York Rangersin unelma Stanley Cupista oli murskaantumassa vuoden 1994 konferenssifinaalissa New Jersey Devilsiä vastaan, kunnes Mark Messier antoi urheiluhistoriaan jääneen kommenttinsa. Esa Tikkanen muisteli MTV Urheilulle ikimuistoista NHL-tapausta. 


Aivoinfarkti pysäytti Tiina Katriina Tikkasen – terapiassa mielen sopukoista alkoi pulpahdella kamalia muistoja isästä

yle 08:10 26.04

Kulttuurivieras, esikoiskirjailija Tiina Katriina Tikkanen toivoo, että vaikeistakin asioista puhutaan. Jopa tabuista.


Rakastetun maalivahtilegendan elämä lähti syöksykierteeseen NHL:n huumeskandaalissa, Esa Tikkanen vedettiin silminnäkijänä tahtomattaan mukaan – "Oli sokki minullekin"

MTV 05:53 22.04

Edmonton Oilersin mestaruusvuosien tähtimaalivahdin Grant Fuhrin elämästä kertovassa dokumenttielokuvassa nousee esiin myös sankarin maineelle varjon heittänyt kokaiiniskandaali, jossa saman NHL-seuran suomalaispelaaja Esa Tikkanen vedettiin mukaan epämiellyttävään osaan.


Suomen NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyväntekeväisyyspeli jäi koronan jalkoihin: ”Mahdotonta toteuttamiselle”

iltalehti 11:25 17.04

Koronakriisi siirsi NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyvätekeväisyystapahtuman ensi vuoteen. Alumni All Star -ottelu on muodostumassa jo Suomi-kiekon kesäiseksi perinteeksi. Viime elokuussa Lahdessa siinä pelasivat Suomen NHL-tähdistä muun muassa Aleksander Barkov, Patrik Laine, Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Teuvo Teräväinen ja Mikko Rantanen sekä sellaisia kiekkolegendoja kuin Lasse Oksanen, Veli-Pekka Ketola, Reijo Ruotsalainen ja Esa Tikkanen.


Esa Tikkasen tuhkimotarinasta 35 vuotta: Jari Kurri kertoi jymyuutisen – Tikin vastaus oli timanttia

iltalehti 06:02 14.04

Jääkiekkokausi 1984–85 oli viisinkertaiselle Stanley Cup -voittajalle Esa Tikkaselle ikimuistoinen. Vuodenvaihteessa 84–85 Esa Tikkanen edusti Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa. Joukkue jäi neljänneksi tasapistein pronssia ottaneen Neuvostoliiton kanssa, mutta pistepörssiä dominoivat suomalaiset. Tikkanen tehtaili seitsemässä ottelussa hirmuiset tehot 7+12=19, mikä riitti kakkossijaan Esa Keskisen keräiltyä vielä pisteen enemmän.


Kun Esa Tikkanen piipahti New Jersey Devilsissä ? Muistele suomalaisten NHL-pelaajien vähemmän tunnettuja seuroja

jatkoaika.com 09:00 30.03

Jos esimerkiksi Jyrki Lumpeen käväisy Dallas Starsissa ei kuulosta tutulta, Jatkoajan kuvakooste kertaa NHL:n suomalaispelaajien urillaan tekemät lyhyet visiitit.


Esa Tikkanen yritti heittää tikitalkia Sauli Niinistölle – presidentti sai Tikkasen hiljaiseksi: ”Lopuksi hän ei sanonut enää mitään”

iltasanomat 13:06 15.02

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Esa Tikkanen kohtasivat näytösottelussa Helsingissä.


Hot topics