Alkuvuonna rekisteröitiin huomattavasti enemmän hybridejä ja sähköautoja kuin viime vuonna

yle 10:55 03.07

Myös matkailuautojen, mopojen ja moottoripyörien rekisteröintimäärät kasvoivat.


Brasilia ylitti 60 000 korona­kuoleman rajan

iltasanomat 02:16 02.07

Vuorokauden aikana uusia kuolemantapauksia rekisteröitiin noin tuhat.


Neljä ministeriä tuuraa pääministeri Sanna Marinia tämän loman aikana – näin hallituksen ministerit lomailevat

iltasanomat 07:35 01.07

Kuntaministeri Sirpa Paaterolla on ministereistä pisin yhtäjaksoinen loma. Antti Kaikkonen on lomalla pätkissä reilun viisi viikkoa.


Naisparien ja itsellisten naisten hedelmöityshoidot käynnistyvät hiljalleen yliopistosairaaloissa – julkisella puolella hoidettiin aiemmin vain heteropareja

yle 10:06 30.06

Lahjasoluilla tehdyt hedelmöityshoidot olivat hetken jäissä, kun sairaanhoitopiirit hakivat yhteistä linjaa siitä, ketkä ovat oikeutettuja hoitoon.


Tero Tiittanen palaa Pihlajakadulle – näyttelijältä paljonpuhuva kommentti Sergei Kuulan käänteistä: "Kevyttä hassuttelua ei ole tulossa"

mtv 09:05 28.06

Tero Tiittanen palaa Pihlajakadulle – näyttelijältä paljonpuhuva kommentti Sergei Kuulan käänteistä.


Seksiaddikti haastaa Twitchin oikeuteen vähäpukeisten naisten takia – vaatii yli 20 miljoonan dollarin korvauksia

iltalehti 01:28 27.06

Twitch-käyttäjän mukaan seksuaalinen sisältö on aiheuttanut hänelle sekä terveyshaittoja että omaisuusvahinkoja. Yhdysvaltalainen Twitch-striimauspalvelun käyttäjä Erik Estavillo haastaa yrityksen oikeuteen kaksimielisen ja seksuaalisen sisällön jakamisesta. Estavillon mukaan seksuaalinen sisältö on tuottanut hänelle terveyshaittoja. Hän vaatii Twitchiltä 25 miljoonan dollarin korvauksia. Estavillo sanoo haasteessa olevansa seksiaddikti, ja niukasti pukeutuneet striimaajanaiset ovat aiheuttaneet hänelle pakottavan tarpeen masturboida. Hän väittää altistuvansa seksuaaliselle sisällölle, koska striimauspalvelu ei anna mahdollisuutta filtteröidä naisia pois hakutuloksista.


Uppoaako Suomen keihäänheitto Tero Pitkämäen jälkeen? Lajilegendat vastaavat: ”Vastuu siirtyy nuorille”

iltalehti 08:03 26.06

Tapio Korjus ja Leo Pusa näkevät potentiaalia niin miehissä kuin naisissa. Keihäänheitto uppoaa suomalaisiin kuin kuuma veitsi voihin. Eikä ihme, sillä laji on tuonut rutkasti arvokisamenestystä kautta vuosikymmenien. Käynnissä oleva kausi on silti hieman erilainen. Arvokisamitaleissa mitattuna Suomen kautta aikain menestynein keihäänheittäjä Tero Pitkämäki päätti lopettaa uransa viime kauteen.


Ruotsalaistähdelle pitkä doping­tuomio – ”Aiomme totta kai valittaa tästä”

iltasanomat 16:52 25.06

Franssonin dopingnäytteestä löydettiin anabolista steroidia metyylitestosteronia.


Sabotaasiväite ei uponnut: Ruotsin painitähti sai pitkän dopingtuomion – ”Tulemme ehdottomasti valittamaan”

iltalehti 16:32 25.06

Olympiamitalisti joutuu usean vuoden ajan seuraamaan paineja katsomon puolelta. Ruotsalainen painija Jenny Fransson on tuomittu neljän vuoden kilpailukieltoon dopingrikkomuksesta. Franssonin dopingnäytteestä löytyi alkuvuodesta jälkiä anabolisten steroidien käytöstä. Fransson kuitenkin kiisti jyrkästi aineiden tarkoituksellisen käytön.


Ruotsalainen maailmanmestari väitti dopingkäryään sabotaasiksi – ei mennyt läpi: pitkä kakku tuli!

MTV 16:08 25.06

Arvokisoissa menestynyt, dopingista kärähtänyt ruotsalaispainija Jenny Fransson on saanut neljän vuoden kilpailukiellon. Talvella kerrottiin, että Franssonin dopingnäytteestä on löytynyt anabolista steroidia metyylitestosteronia.


Lardot katsoo, ettei tietolähteen rekisteröiminen ole vaatinut erillistä suostumusta – ”Se tulee automaattisesti kun henkilö ryhtyy tietolähteeksi”

iltasanomat 14:24 25.06

Poliisijohdon virkarikosoikeudenkäynnissä kuultiin tänään KRP:n päällikköä Robin Lardotia, joka toimi syytteiden ajankohtana Poliisihallituksessa poliisijohtajana ja rikostorjuntayksikön päällikkönä.


Ministeriö myönsi 9,4 miljoonan euron korona-avustuksen seuroille

MTV 17:29 24.06

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt paikallisille liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 9,4 miljoonan euron korona-avustuksen. Seurat, jotka ovat rekisteröityjä yhdistyksiä, voivat hakea avustusta toimintansa järjestämiseen ja toteuttamiseen.


Ruotsissa koronaan liittyviä kuolemia nyt yli 5 100, rekisteröityjä tartuntoja lähes 59 000

iltasanomat 21:54 22.06

Ulkoministeri Lindeä on arvosteltu hänen saksalaiselle Deutsche Wellelle antamastaan koronahaastattelusta.


Ruotsissa koronaan liittyviä kuolemia nyt yli 5  100, rekisteröityjä tartuntoja lähes 59  000

iltasanomat 21:54 22.06

Ulkoministeri Lindeä on arvosteltu hänen saksalaiselle Deutsche Wellelle antamastaan koronahaastattelusta.


Yleisön kuume mitataan, määrää rajataan ja katsojaksi täytyy rekisteröityä – näillä turvatoimilla La Liga toivoo saavansa yleisöä otteluihin

yle 21:17 22.06

Sarja käynnistettiin koronatauolta aiemmin tässä kuussa, mutta ottelut on pelattu ilman yleisöä.


Ex-Salkkarit-tähti julkaisi upean otoksen hänen ja tyttöystävänsä naku-uinnilta – seuraajat ihastelevat: "Taidepläjäys!"

mtv 15:03 22.06

Salkkareita tähdittänyt Tero Tiittanen julkaisi upean otoksen hänen ja tyttöystävänsä juhannuksen naku-uinnilta. 


Vesiskoottereilla temppuillaan rahtilaivojen peräaalloissa: "Pelleilyn on loputtava ennen kuin Teroa sattuu leukaan"

yle 09:01 22.06

Länsi-Suomen merivartiosto sai juhannuksena useita ilmoituksia häiritsevästä ajosta vesiskootterilla.


Aki ja Rita paljastavat seksielämänsä salat – edes vauvavuosi ei hidastanut menoa: ”Kun vetää 200 leukaa, alkaa testosteroni virrata”

iltasanomat 17:38 20.06

Tv:stä tutut Aki ja Rita ovat lyömätön tiimi, jotka ovat selvinneet vauvavuoden haasteista entistä vahvempina. Myös seksielämä on kaiken ohessa parantunut.


Antero Niittymäki siirtyi samaan firmaan Michael Nylanderin ja Anders "Masken" Carlssonin kanssa – kertoo nykysuhteestaan TPS:ään

MTV 06:45 19.06

Juhannuksen aatonaattona 40 vuotta täyttänyt Antero Niittymäki on ehtinyt nähdä jääkiekkoa pelaajauran jälkeen monessa eri roolissa. NHL:ssäkin vuosikausia torjunut turkulainen hyppäsi keväällä mukaan agenttibisnekseen. 


Kehonrakentajan latelemat tappouhkaukset voivat käydä kalliiksi – 10 vuoden linnareissu jo uhkana steroidikaupasta

iltalehti 07:51 18.06

Sosiaaliseen mediaan kirjoitetut viestit pitivät huolen, ettei mies päässyt vapaalle jalalle odottamaan tuomiotaan. Amerikasta käynnistyneet mielenosoitukset rasismia ja poliisien mielipuolista voimankäyttöä vastaan ovat aiheuttaneet monenlaisia lieveilmiöitä. Kehonrakentaja Philip Russell Archibaldin tarina on yksi erikoisimmista. Rauhanomaisiksi tarkoitetut mielenosoitukset ovat riistäytyneet paikoin käsistä, kun väkijoukko on vandalisoinut ja varastanut omaisuutta. Alkuperäiseen aiheeseen liittymätön toimintatapa on herättänyt voimakkaita reaktioita sivullisissa, myös Archibaldissa.


Hot topics