Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – katso tallenne konsertista

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan on kuulunut myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – suorana nyt

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan kuuluu myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – suorana kello 11

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan kuuluu myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Tänään tv:ssä: Puolustusvoimain lippujuhlan päivän konsertti suorana - solisteina Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari ja Pete Parkkonen

iltalehti 06:05 04.06

Laulajat tunnelmoivat konsertissa yhdessä Laivaston soittokunnan kanssa. Puolustusvoimain lippujuhlapäivän perinteistä valtakunnallista paraatia ei nähdä tänä vuonna koronavirustilanteen takia. Paraati oli määrä järjestää Raaseporissa 4. kesäkuuta, mutta puolustusvoimien mukaan tilaisuutta ei järjestetty poikkeusoloista johtuen. Lippujuhlan päivän juhlallisuudet käynnistyvät kuitenkin aamulla lipunnostolla Mäntyniemestä ja seppeleenlaskulla Hietaniemen hautausmaalla.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Antti Tuisku, Annimari Korte ja Suvi Teräsniska

mtv 14:45 14.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Kolmen pienen pojan äiti Suvi Teräsniska avautuu äitiyden merkityksestä: "On joutunut itse käymään tietynlaisen koulun"

mtv 12:02 10.05

Suvi Teräsniska viettää tänä vuonna äitienpäivää oman virtuaalikeikkansa parissa. 


Suvi Teräsniskalta on pyydetty pitkään erityistä kokoelmaa – fanien odotus palkittiin: "Tuli maailmanlaajuinen kriisi, mikä hyvin pitkälti muutti kaikkien ihmisten elämää"

mtv 13:02 08.05

Suvi Teräsniska tarjoilee suomalaisille levyllisen kehtolauluja, joista jokaisella on laulajalle itselleenkin henkilökohtainen merkitys.


Suvi Teräsniskan kiertue siirtyi vuodella - tilanne pakotti uusiin ratkaisuihin: "Olen periaatteessa työtön ensimmäistä kertaa"

iltalehti 11:51 08.05

Korona havahdutti Suvi Teräsniskan miettimään kulutustottumuksiaan. Absurdilta tuntuvan maailmantilanteen myötä tietyt tottumukset ovat menneet laulaja Suvi Teräsniskan perheessä uusiksi. Ihmiskunnalla olisi hänen mukaansa herätyksen paikka. – Koronakriisi on herättänyt minut uudella tavalla. Olen itse syyllistynyt tietynlaiseen turhaan kuluttamiseen, sillä olen nuoresta iästä saakka ollut itsenäinen ja hyvin toimeentuleva. Nyt on kuitenkin ensimmäistä kertaa tilanne, jolloin olen periaatteessa työtön. Se laittanut miettimään rahan kulutusta ihan uudella tavalla, Teräsniska myöntää.


Elias Kaskinen lähtee soolouralle – katso Tanssii pöydäl -musiikkivideo

iltalehti 07:00 24.04

Tanssii pöydäl -musiikkivideo on ensinäytössä Iltalehdessä. Laulaja–lauluntekijä Elias Kaskinen, 27, on tullut tutuksi yhtyeestään Elias Kaskinen \& Päivän Sankarit. Hän on tehnyt kappaleita myös muille artisteille, kuten Suvi Teräsniskalle ja Anna Abreulle. Nyt mies debytoi sooloartistina. Ensimmäinen single, Tanssii pöydäl saa ensi-esityksensä musiikkivideon kera tänään perjantaina.


Tältä näyttää Suvi Teräsniskan makuuhuoneessa - katso harvinainen kuva

iltalehti 21:02 02.04

Laulaja Suvi Teräsniska fiilistelee somessa kotoilusta. Laulaja Suvi Teräsniska vaikuttaisi viihtyvän kotonaan. Hän on julkaissut Instagramissa harvinaisen kuvan kodistaan.


Suvi Teräsniska avasi kotinsa ovet uteliaille silmäpareille – makuuhuoneen katseenvangitsijana hulppea sänky

mtv 19:30 02.04

Suvi Teräsniska kertoo teettäneensä sängyn puusepällä.


Suvi Teräsniskan keikat siirtyvät vuodella – syynä koronavirus

stara 19:30 12.03

Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:30 12.03

Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä


Sturm und drang -yhtyeen André Linmanin Patrick-isä yllättää: Havittelee paikkaa TVOF:issa - muistatko vielä miehen pyrkimyksen euroviisuihin?

iltalehti 12:14 21.02

Sunnuntaina The Voice of Finlandissa laulutaitojaan esittelee ammattimuusikko Patrick Linman. Vaasalainen Patrick Linman, 51, on pitkän linjan muusikko. Hän on vuosien saatossa levyttänyt useammalla yhtyeellä ja säveltänyt kappaleita muun muassa Suvi Teräsniskalle. Nykyään mies pyörittää omaa ohjelmatoimistoa ja keikkailee trubaduurina. Omien musiikillisten projektiensa lisäksi hän toimi takavuosina poikansa André Linmanin Sturm und Drang -yhtyeen managerina.


Suvi Teräsniska julkaisi koskettavan kirjoituksen vuosi sitten kuolleesta Olli Lindholmista – taksikuskin sanat nostivat tunteet pintaan

mtv 17:41 12.02

Suvi Teräsniska kirjoittaa Facebookissa tunteiden nousseen pintaan, kun laulaja Olli Lindholmin kuolemasta tuli kuluneeksi tasan vuosi.


Suvi Teräsniska huomasi liikuttuvansa taksikuskin Olli Lindholmiin liittyvistä sanoista: ”Purin hammasta, pyyhin kyyneleet poskilta”

iltalehti 16:23 12.02

Suvi Teräsniska kaipaa Olli Lindholmia. Laulaja Suvi Teräsniska on jakanut Facebookissa koskettavan päivityksen yllättävästä kohtaamisestaan. Näet julkaisun myös täältä. Teräsniska oli Olli Lindholmin hyvä ystävä. Lindholmin kuolemasta tuli tänään keskiviikkona kuluneeksi tasan vuosi. Teräsniskan päivitys alkaa näin: – Tänä aamuna helsinkiläinen taksikuski kysyi yllättäen matkan päätteeksi: ”Miten voit? Onko ollut rankka päivä tähän asti?” Purin hammasta, pyyhin kyyneleet poskilta ja sanoin sen mitä vastaan yleensä aina: ”Minä pärjään, vaikka ikävä on läsnä.”


Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys Olli Lindholmista: taksikuskin sanat saivat kyyneleet silmiin

iltasanomat 15:10 12.02

Olli Lindholmin läheinen ystävä Suvi Teräsniska kuvailee kuluneen vuoden pitäneen sisällään paljon surua.


Nämä suomalaisjulkkikset saivat vauvan vuonna 2019: Yllätyssynnytys Pariisissa ja maailmankuulu esikoinen

iltalehti 09:30 31.12

Vuonna 2019 lukuisien suomalaisjulkkisten perheet täydentyivät pienokaisella. Iltalehti kokosi yhteen iloiset perhetapahtumat, joita kuuluisat suomalaiset kohtasivat vuonna 2019. Mukaan mahtuu muun muassa yllättäen Pariisissa esikoisensa synnyttäneen Janna Hurmerinnan esikoinen sekä avoimesti raskaudestaan sen edetessä raportoinut amerikkalaistähti Chachi Gonzales, joka sai esikoisensa Duudsoneista tutun Jukka Hildénin kanssa. Iskelmätähti Suvi Teräsniska ja hänen puolisonsa Simo Aalto saivat helmikuussa perheenlisäystä, kun Teräsniska synnytti kolmannen lapsensa.


Nina Tapio muistelee edesmennyttä Hanna-Riikka Siitosta – julkaisi koskettavan videon vuosien takaa

iltalehti 20:33 24.12

Laulaja Nina Tapio julkaisi Instagramissa videon, jossa hän laulaa joululaulua edesmenneen laulaja Hanna-Riikka Siitosen kanssa. Taikapeili-yhtyeessä aikoinaan yhdessä laulaneet Nina Tapio ja edesmennyt Hanna-Riikka Siitonen laulavat Ninan vastikään Instagramissa julkaisemalla videolla Suvi Teräsniskan Joululaulu-kappaletta. Nina kertoo kuvan ohessa, että video on kolmen vuoden takaa. – Joulutunnelmaa kolmen vuoden takaa, Nina kirjoittaa julkaisemansa kuvan ohessa.


Tässä on Suvi Teräsniskan koskettava Ihmisen poika -video: Kunnianosoitus edesmenneelle Olli Lindholmille

iltalehti 12:01 23.11

Suvi Teräsniska julkaisi Yö-tribuuttilevyn. Ihmisen poika on Yksi Yö-yhtyeen suosituimmista kappaleista. Kappale on mukana Suvi Teräsniskan samannimisellä Yö-tribuuttilevyllä. Kaikkiaan levyllä on 10 Yön kappaletta Teräsniskan tulkitsemana.


Hot topics