Seitsemän vuoden vankeus uhkaa – tennislegenda Boris Becker sai niskaansa hurjat syytteet

iltalehti 18:11 26.09

Boris Beckeriä, 52, uhkaa seitsemän vuoden vankeus. Kuusinkertaisen Grand Slam -voittajan Boris Beckerin väitetään salanneen omaisuutensa suuruuden, kun hänet julistettiin henkilökohtaiseen konkurssiin kesäkuussa 2017. Syyttäjien mukaan Becker salasi viranomaisilta muun muassa Lontoon Chelseassa sijaitsevan asuntonsa ja 1,2 miljoonan punnan käteisvarat. Beckerin väitetään omistavan myös Saksassa kaksi kiinteistöä ja Breaking Data Corp -tekoäly-yrityksen osakkeita, joista ei kerrottu vuonna 2017.


Skandaali! Boris Becker kommentoi tuomarin ulkonäköä – sai viharyöpyn niskaansa somessa

iltalehti 08:19 12.09

Tennislegenda Boris Becker sekoili Eurosportilla kommentaattorin tehtävissä. Boris Becker toimii Eurosportin asiantuntijana Yhdysvaltojen avoimissa. Perjantaina mies kommentoi Alexander Zverevin ja Pablo Carreno Bustan välieräkohtaamisessa. Tennislegenda arvioi pelaajien lisäksi myös ottelun tuomarina toiminutta Marijana Veljovicia. Beckerin arvio ei kuitenkaan kohdistunut hänen suoritukseensa vaan naisen ulkonäköön.


Tennislegenda varoitti Novak Djokoviciä sivullisten satuttamisesta jo vuosia sitten – ”Olin huolissani, että tällaista tapahtuisi”

iltalehti 11:00 09.09

Novak Djokovic diskattiin vaarallisen kurkkulyöntinsä takia. Jos upotus lyönnistä ei näy, voit katsoa sen tästä. Tenniksen US Openissa nähtiin myöhään sunnuntai-iltana vakava vaaratilanne, kun maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovicin kiukuspäissä lähettämä pallo osui linjatuomaria kurkkuun. Djokovic diskattiin.


Boris Becker muistelee Iltalehdelle suomalaista tennislegendaa: "Hänellä oli hassu tyyli pelata" – Veli Paloheimolta loistava vastaus!

iltalehti 07:10 29.08

Samanikäiset Boris Becker ja Veli Palonheimo pelasivat tennistä samaan aikaan, mutta eivät koskaan kohdanneet toisiaan pelikentällä. Tennislegenda Boris Becker ja suomalainen Veli Paloheimo pelasivat samaan aikaan tennistä. Siinä missä saksalainen oli aikansa parhaimpia pelaajia, jäi Paloheimo kauemmas kärjestä. Parhaimmillaan hän oli maailmanlistalla sijalla 48 vuonna 1990. Se on kautta aikain toiseksi kovin suomalaissuoritus. Becker muistelee samanikäisen Paloheimon pelityyliä melko lennokkaasti.


Ex-vaimo raivostui Boris Beckerin uudelle tyttöystävälle lomakuvista: ”Se on kiellettyä, piste”

iltalehti 11:34 05.08

Tennislegenda Boris Becker on ollut viime aikoina myrskyn silmässä myös velkojensa vuoksi. Saksalainen tennislegenda Boris Becker lomaili heinäkuun lopussa Ibizalla lajin toisen legendan, Björn Borgin kanssa. Beckerin mukana oli myös hänen tuore tyttöystävänsä Lilian de Carvalho Monteiro sekä 10-vuotias Amadeus poikansa.


Boris Beckerin ex-vaimo raivostui nähtyään tennislegendan ja uuden tyttöystävän lomakuvat – ”Se ei ole sallittua, piste!”

iltasanomat 09:11 05.08

Boris Beckerin ex-vaimo Lilly ei katsonut hyvällä tennislegendan Ibizan-lomalta otettuja kuvia.


Boris Beckerin, 52, lomakuva herätti kysymyksiä – lääkärien tarjoama selitys ei johdu tenniksestä!

iltasanomat 16:54 30.07

Tennislegenda Boris Becker kuvattiin lomailemasta Ibizalla yhdessä Björn Borgin kanssa.


Urheilulegendan alamäki jatkuu: Boris Beckeriltä vaaditaan peräti 37,5 miljoonaa euroa

iltalehti 10:08 27.07

Boris Beckerin huippuvuodet sijoittuivat 1980–90-luvun taitteeseen. Saksalainen tennislegenda Boris Becker on ollut vuodesta 2017 lähtien henkilökohtaisessa konkurssissa, joka juontaa juurensa hänen epäonnistuneisiin sijoituksiinsa. Saksalainen Bild-lehti kertoo, että nyt Beckerin entinen bisneskumppani Hans-Dieter Cleven vaatii mieheltä yli 37,5 miljoonaa euroa. Cleven kertoo Beckerin aikanaan lainanneen häneltä kyseisen summan. Beckerin asianajaja on kuitenkin kiistänyt Clevenin väitteet.


Urheilulegendan raju alamäki: ex-kumppanilta lähes 40 miljoonan vaatimukset konkurssipesään

MTV 10:17 25.07

Entinen bisneskumppani vaatii tennislegenda Boris Beckeriltä lähes 40 miljoonan korvauksia, uutisoi saksalainen Bild. 


Boris Beckerin talousmurheille ei näy loppua – ex-kumppani karhuaa väitettyjä jättivelkoja

iltasanomat 08:12 24.07

Tennislegenda tuomittiin konkurssiin jo vuonna 2017.


Tennislegenda ja australialaistähti ilmiriidassa: "Ei selvästikään kaikista terävin"

MTV 18:16 30.06

Tennislegenda Boris Beckerin ja australialaispelaaja Nick Kyrgiosin välille on kehittynyt muheva sanasota Twitterissä. Sanailu alkoi, kun Becker otti Kyrgiosin hampaisiinsa tiistaina. 


Valmentaja-Ivanisevic puolusti Djokovicin kritisoitua tennisturnausta – sairastui itsekin koronaan

yle 20:11 26.06

Kroatialainen tennislegenda Goran Ivanisevic puolusti vahvasti suojattinsa Novak Djokovicin järjestämää tenniskiertuetta.


Novak Djokovicin legendaarisesta valmentajasta uusin tennistähtien koronaryppäässä sairastunut

iltasanomat 18:44 26.06

Novak Djokovicin valmentaja, tennislegenda Goran Ivanisevic on saanut koronavirustartunnan.


Yksi urheiluhistorian kuuluisimmista pimahduksista päätyi mainoksiin ja poplauluihin – tästä hetkestä kaikki sai alkunsa

MTV 18:00 22.06

"Et voi olla tosissasi", tennislegenda John McEnroe karjaisi Wimbledonissa kesäkuussa 1981. Yhdysvaltalaislegenda ei varmasti ajatellut tuolloin, että hänet muistettaisiin välikohtauksesta vielä vuosikymmeniä myöhemmin.  


Tennislegenda Ashley Cooper on kuollut – "Muistamme häntä lajin jättiläisenä"

MTV 15:38 22.05

Tenniksen moninkertainen grand slam -voittaja Ashley Cooper on kuollut. Australialainen Cooper oli kuollessaan 83-vuotias.


Ruotsalaislegenda sai myytyä massiivisen luksushuvilansa 15 vuoden yrittämisen jälkeen – hinta romahti miljoonilla

MTV 13:23 23.04

Ruotsalainen tennislegenda Mats Wilander on saanut myytyä talonsa Pohjois-Amerikassa 15 vuoden yrittämisen jälkeen. 


Tennislegenda Roger Federer lahjoittaa jättisumman taisteluun koronaa vastaan: ”Tämä on vasta alkua”

iltasanomat 23:31 25.03

Sveitsiläinen kertoi kädenojennuksestaan Instagramissa.


”Tennis on täynnä lesboja” – Seksuaalivähemmistöjä vastustava tennislegenda palkittiin – yleisöltä paljonpuhuva reaktio

iltasanomat 09:19 09.02

Margaret Courtin grand slam -suorasta on kulunut 50 vuotta. Kiistaton tennislegenda on yhä vuosikymmentenkin jälkeen kiistelty hahmo.


”Tennis on täynnä lesboja” – Seksuaalivähemmistöjä vastustava tennislegenda sai karun vastaanoton Australian avoimissa

iltasanomat 07:04 09.02

Margaret Courtin grand slam -suorasta on kulunut 50 vuotta. Kiistaton tennislegenda on yhä, vuosikymmentenkin jälkeen, kiistelty hahmo.


Juhlallisuuksissaan vaiennettu tennislegenda hyökkäsi voimakkaasti kriitikoitaan vastaan: ”Minusta se oli todella väärin”

MTV 06:45 06.02

Australialainen tennislegenda Margaret Court suomii kovin sanoin kotimaansa tennisliittoa saamastaan kohtelusta Australian avoimessa tennisturnauksessa. Uutistoimisto Reuters kertoo, että Court väittää liiton syrjivän häntä hänen homoavioliittoja vastustavien näkemystensä vuoksi.


Hot topics