Jorma Uotinen täyttää 70 – avaa elämänsä isoimmat käännekohdat

iltalehti 15:41 28.06

Isot juhlat järjestetään vuoden päästä, nyt nautitaan intensiivisestä arjesta. Tanssija, laulaja, koreografi, kansan rakastama televisiokasvo Jorma Uotinen täyttää tänään sunnuntaina 70 vuotta. – Elämä tällä hetkellä tuntuu hienolta, hyvältä ja intensiiviseltä.


Tanssii herttuattaren kanssa? – Meghania kosiskellaan suosikkiohjelmaan

iltalehti 09:32 04.06

Tanssii tähtien kanssa -tuomari uskoisi Meghanin parantavan mainettaan tanssikisassa. Italialainen koreografi, tanssija ja televisiokasvo Bruno Tonioli, 64, on kosiskellut herttuatar Meghania Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Tonioli itse on toiminut kyseisen ohjelman tuomarina Yhdysvalloissa. – Hän olisi upea, Tonioli arvioi Meghanin tanssitaidoista.


Ruotsalainen televisiojuontaja muistelee tyttärensä odotusta kauhulla: ”Muistan nilkuttaneeni kipsatun jalan, suuren mahan ja valtavien rintojeni kanssa”

iltalehti 09:03 02.06

Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa. Ruotsalainen Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa televisiojuontajana ja televisiokasvona. Jonsson tunnetaan esimerkiksi Gladiaattorit -ohjelman brittiversion juontajana. Jonsson juhli viikonloppuna tyttärensä syntymäpäivää. Martha on nyt 16-vuotias. Syntymäpäivän kunniaksi Jonsson teki runsaasti päivityksiä Instagram-tililleen sekä tarinaominaisuudella että julkaisemalla kuvia tyttärensä omalla sivullaan. Äiti esimerkiksi kertoo antaneensa tyttärelleen lempinimen ”Moo”, koska lapsen ripset olivat niin pitkät. Myös lehmillä on pitkät ripset, joten äiti alkoi kutsua Marthaansa Mooksi.


Vauva tulossa! Tuija Pehkonen odottaa esikoistaan Eero Ettalan kanssa: "Pian meitä on kolme"

iltalehti 09:42 14.05

Juontaja ja televisiokasvo Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala odottavat perheenlisäystä. Toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala saavat vauvan vuonna 2020. Pari kertoo asiasta Instagramissa. – Jos kaikki menee hyvin, meitä on pian kolme.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala odottavat esikoistaan

iltalehti 09:42 14.05

Juontaja ja televisiokasvo Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala odottavat perheenlisäystä. Toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala saavat vauvan vuonna 2020. Pari kertoo asiasta Instagramissa. – Jos kaikki menee hyvin, meitä on pian kolme.


Koiranpentukatras nimettiin hoitajien ja lääkäreiden mukaan – söpöin kuvasarja hetkeen

iltalehti 23:29 13.05

Koiranpennuille etsitään nyt sopivia koteja. Monissa maissa nimetään lapsia ja lemmikkejä lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Myös monet uudesta koronaviruksesta selvinneet potilaat ovat halunneet näyttää arvostuksensa jollakin tavalla, joten kaikkein rakkaimpien nimeäminen hoitohenkilökunnan mukaan nähdään yhtenä tapana näyttää kunnioitusta ja arvostusta. Söpön kuvasarjan koiranpennut on nimetty koronaviruksen parissa Walesissa työskentelevien lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Kuvassa ovat Michelle, lääkäri Hilary, Stephi, Beverly ja Louise. Lääkäri Hilary on tunnettu televisiokasvo Britanniassa. Hän puhuu erityisesti koronaviruksesta. Koirat odottavat sopivien kotien löytymistä Cardiffissa sijaitsevassa sijaiskodissa. Pennut sijoitetaan sopiviin perheisiin muutaman viikon päästä. Pentujen nimistä on kirjoittanut esimerkiksi Express-lehti.


Sara Sieppi julkaisi kuvaparin muuttuneesta arjestaan – juhlamekko vaihtui arkiseen paituliin

iltalehti 13:12 27.04

Somevaikuttaja, bloggaaja ja televisiokasvo Sara Sieppi hauskuuttaa seuraajiaan jakamallaan kuvaparilla. Miss Suomi, malli ja bloggaaja Sara Sieppi on eristäytynyt Helsingissä sijaitsevaan kotiinsa, sillä ihmisiä on kehotettu välttämään turhia tapaamisia koronavirustartuntojen estämiseksi. Sieppi on julkaissut monia kuvia ja videoita muuttuneesta arjestaan Instagramissa. Hän leipoi taannoin esimerkiksi mokkapaloja.


Hupsista! Toimittajan alaston aviomies ilmestyi suoraan lähetykseen

stara 08:00 21.04

Koronakriisin myötä monien televisiokasvojenkin on täytynyt työskennellä kotoaan käsin. Lähetysten


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 21.04

Koronakriisin myötä monien televisiokasvojenkin on täytynyt työskennellä kotoaan käsin. Lähetysten


Veronica Verho paljastaa Poks-podcastissa kokeneensa teini-ikäisenä lomaromanssin Egyptissä – kymmenen vuotta myöhemmin mies haikailee yhä perään

iltalehti 12:03 03.04

Veronica Verho on tunnettu radiojuontaja ja televisiokasvo. Veronica Verho kertoo Poks-podcastissa teini-ikäisenä kokemastaan lomaromanssista kuuntelijoille ja kanssaan podcastia tekevälle Sita Salmiselle. Kipinät sinkoilivat Verhon perheen matkustaessa Egyptissä ja Verhon tavattua mukavalta vaikuttava, vuotta vanhempi, poika. Verho oli tapahtumien aikaan noin 14-15. – Tää mies lähetti mulle viestin viime viikolla Facebook-messengerissä, vaikka me ei olla edes Facebook-kavereita, Verho paljastaa podcastissa.


Eläkeikäiset julkkikset nauttivat talvesta auringossa – Jorma Pulkkinen, 80: ”Enemmän kavereita kuin Suomessa”

iltalehti 12:31 17.03

Eino Grön, Raija Oranen, Jorma Pulkkinen ja Jaana Raski pakenevat Suomen kaamosta kakkosasuntoihinsa, jotka sijaitsevat lämmössä. Takavuosien rakastettu televisiokasvo, Jorma Pulkkinen, 80, vastaa puhelimeen Espanjan Benalmádenassa, 12 kilometriä Málagasta alaspäin, 15 kilometriä Fuengirolasta ylöspäin. – Istun täällä parvekkeella ja otan aurinkoa. Olen muuten aika ruskea, Pulkkinen kehuskelee heti kärkeen.


Eristyksiin määrätyllä televisiokasvolla kävi todellinen moukan tuuri – nukkui yön samassa hotellihuoneessa kuin virusta levittänyt NBA-pelaaja

iltasanomat 11:36 17.03

Televisiotoimittaja John Forslund majoittui epäonnekseen väärään hotellihuoneeseen.


Tv-kasvo Mervi Kallio kertoi Australian F1-varikolla vellovasta huhusta – ”Sitä ei ole vahvistettu”

iltasanomat 13:09 13.03

Televisiokasvo Mervi Kallio kertoi omista ja F1-varikon tunnelmista kauden avauskilpailun perumisen jälkeen.


Sharon Osbourne muutti radikaalisti tyyliään – punaiset kutrit vaihtuivat vitivalkoisiin

iltalehti 08:07 19.02

Sharon Osbourne värjäsi hiuksiaan punaisiksi yli 18 vuotta. Musiikkimanageri ja televisiokasvo Sharon Osbourne on luopunut punaisista hiuksistaan. Osbournen kampaaja Jack Martin julkaisi kaksi kuvaa asiakkaastaan maanantaina. Ensimmäisessä kuvassa Osbournella on punaiset hiukset ja toisessa vitivalkoiset kutrit. Martin kertoo värjäyksestä Instagramissa: – Sharonilla on 100% valkoinen tukka ja hän värjäsi hiuksensa kerran viikossa sähäkän punaisiksi useiden vuosien ajan, Martin paljastaa. Miehen mukaan värjäyskierre kesti jopa 18 vuotta.


Maria Veitola tunnistettiin Sri Lankassa – hotellityöntekijän ihailu harmitti: ”Haluan olla lomalla incognito”

iltalehti 13:18 13.02

Monen julkisuuden henkilön tavoin Maria Veitola nauttii lomailusta kohteessa, jossa kukaan ei tunnista. Maria Veitola nähdään yhtenä maaliskuun 14. päivänä alkavan MTV3:n Masked Singer -ohjelman panelisteista. Hänen tehtävänään on yrittää arvata, ketkä 12 tunnettua henkilöä laulavat mielikuvituksellisiin asukokonaisuuksiin naamioituneina. Yhtenä Suomen tunnetuimmista televisiokasvoista Maria on joskus itsekin toivonut voivansa olla ihmisten keskuudessa tuntematon.


Loma sai yllättävän käänteen - Maria Veitola joutui hämmentävään tilanteeseen Sri Lankassa

iltalehti 13:18 13.02

Monen julkisuuden henkilön tavoin Maria Veitola nauttii lomailusta kohteessa, jossa kukaan ei tunnista. aria Veitola nähdään yhtenä maaliskuun 14. päivänä alkavan MTV3:n Masked Singer -ohjelman panelisteista. Hänen tehtävänään on yrittää arvata, ketkä 12 tunnettua henkilöä laulavat mielikuvituksellisiin asukokonaisuuksiin naamioituneina. Yhtenä Suomen tunnetuimmista televisiokasvoista Maria on joskus itsekin toivonut voivansa olla ihmisten keskuudessa tuntematon.


Kansanedustaja Jaana Pelkonen jättää politiikan

iltalehti 20:09 10.02

Kansanedustaja Jaana Pelkonen on päättänyt, että politiikka saa jäädä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Sää on sumuisen sateinen, mutta vantaalaiseen teollisuushalliin rakennetussa studiossa kimaltaa. Nelosen All Together Now Suomi -musiikkiohjelman juontaja Jaana Pelkonen säteilee hopeanhohtoisessa haalarissaan. Kolmannen kauden kansanedustaja on varma ja elementissään myös poliittista uraansa edeltäneessä työssään televisiokasvona. Niin nyt kuin taannoisen Kultainen Venla -lähetyksen juontajana, ja lähimenneisyydessä myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana. Moni kadehtii televisionäkyvyyttä ja pitää sitä jopa äänten kalasteluna. Turhaan.


Arman Alizad löysi uuden rakkaan – Senay on tunnettu meikkitaiteilija

iltalehti 13:46 30.12

Televisiokasvo Arman Alizad on löytänyt rinnalleen uuden naisystävän. Arman Alizad, 48, seurustelee tätä nykyä meikkaaja-stylisti Senay Cocon kanssa. Stylistina ja meikkitaiteilijana työskentelevän Cocon työnjälkeä on nähty muun muassa useilla musiikkivideoilla, tv-ohjelmissa sekä mainoskuvauksissa. Toimittaja-juontaja Alizad vahvistaa Iltalehdelle seurustelun.


Esko Eerikäinen nauttii joulupukin roolista – nämä asiat kiinnittivät huomion suomalaisten kodeissa

iltalehti 20:41 21.12

Juontaja Esko Eerikäinen matkustaa tänä jouluna tyttärensä kanssa Los Angelesiin. Radiojuontaja ja televisiokasvo Esko Eerikäinen viettää joka toinen joulu juhlapyhät tyttärensä Victorian kanssa ja joka toinen joulu mies pukee ylleen punaisen nutun ja valkoisen parran ja lähtee kiertämään naapurustoa joulupukkina. Tänä jouluna Eerikäinen ja Victoria matkustavat Los Angelesiin Victorian kummitädin luokse, mutta viime vuonna Eerikäinen vieraili lukuisissa suomalaiskodeissa joulupukiksi pukeutuneena. Työ on hyvin palkitsevaa, mies kertoo.


Tuija Pehkonen meni naimisiin, hehkuttaa Eero Ettalaa: ”Musta tuli maailman ihanimman miehen vaimo”

iltalehti 17:28 15.12

Juontaja ja televisiokasvo Tuija Pehkonen paljastaa asian Instagramissa. Toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala ovat menneet naimisiin. Molemmat kertovat asiasta Instagramissa. – Eilen oli onnellisin päivä ikinä. Musta tuli maailman ihanimman miehen vaimo, Pehkonen riemuitsee Instagramissa.


Hot topics