F1-legenda Alain Prost lyttää Valtteri Bottaksen mahdollisuudet Lewis Hamiltonin rinnalla: "Se on lähes mahdotonta"

MTV 10:46 16.07

Renault'n F1-tallin taustalla neuvonantajan roolissa toimiva nelinkertainen maailmanmestari Alain Prost ei usko Valtteri Bottaksen mahdollisuuksiin MM-taistelussa Lewis Hamiltonia vastaan.


Nicke Lignell jätti tupakoinnin yli 30 vuoden jälkeen – uniapneadiagnoosi pysäytti: ”Vaimo huomasi hengityskatkokset”

iltalehti 08:04 16.07

Näyttelijä Nicke Lignell, 54, jätti tupakanpolton puoli vuotta sitten. Näyttelijä Nicke Lignell, 54, teki puoli vuotta sitten suuren päätöksen. Hän päätti jättää tupakoinnin yli 30 vuoden sauhuttelun jälkeen. Vaikka Lignell oli aiemminkin pitänyt taukoja paheestaan, vaikutti tällä kertaa päätöksen taustalla aito huoli omasta terveydestä. – Jossain kohtaa pitkään tupakoinut ihminen alkaa miettiä, että kuinka paljon ne omat keuhkot lopulta jaksavat ottaa vastaan. Yritin kuvitella, että jos on 30 vuotta tupakoinut, niin montakohan tuhatta kymmenen savukeaskin kartsaa se tekee, Lignell kertoo.


Lehmän ja sonnin koskettava tarina oli päätyä riipaisevaan eroon, mutta yllättävän käänteen vuoksi pian juhlittiinkin yhdessä

iltasanomat 00:01 16.07

Nautojen rakkaustarina oli päätyä eroon Palemedun kylässä Intiassa. Tapaus kosketti ihmisiä niin paljon, että he saattoivat eläimet takaisin yhteen, ja sunnuntaina juhlittiin jo häitä. Intiassa eläinten hääseremoniat eivät ole ennenkuulumattomia. Taustalla voi olla esimerkiksi ajatus siitä, että seremonia suojaisi paikallisia epäonnelta.


Näkökulma: Jokerien taustalla toimiva konserni tuhoaa luontoa Siperiassa – KHL-rahojen likaisuus on nyt jokaisen nähtävillä

iltalehti 10:37 15.07

Jokerien taustalla toimivan Norilsk Nickelin toimia ei voi ohittaa olankohautuksella – edes urheiluasioissa, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Riku Isokoski. KHL-seura Jokerien omistuskuviot ovat olleet polttava puheenaihe siitä lähtien, kun seura ilmoitti Hjallis Harkimon johdolla mahtipontisessa tiedotustilaisuudessaan kesällä 2013 siirtyvänsä Itä-Euroopan kiekkoliigaan. Nyt reilun vuoden ajan 40 prosenttia seuran osakkeista on omistanut Norilsk Nickel Harjavalta Oy, joka on puolestaan osa valtavaa venäläistä Norilsk Nickel -konsernia.


Raha ajoi kuusi nuorta huippu-urheilijaa riisuutumaan rohkeaan poika­kalenteriin – ”Loppu­tuloksen saa jokainen itse arvioida”

iltasanomat 06:05 15.07

Pohjalaispainijat repäisevät rohkeassa kalenterissa. Idean taustalla on taloudellinen ahdinko ja tukijoiden vähyys.


Kuusi nuorta huippu-urheilijaa riisuutui rahasta

iltasanomat 06:05 15.07

Pohjalaispainijat repäisevät rohkeassa kalenterissa. Idean taustalla on taloudellinen ahdinko ja tukijoiden vähyys.


Renault harkitsi Valtteri Bottastakin – F1-legenda paljasti pähkäilyt Fernando Alonson paluun taustalla

iltasanomat 10:52 12.07

Renault’n neuvonantaja Alain Prost selitti, kuinka Fernando Alonso päätyi takaisin ranskalaistallin riveihin.


Kimi Räikkönen paljasti, miksei hän polvistunut F1-kisan alla – lähetti viestin ihmettelijöille: "Aika hullua"

MTV 09:37 10.07

Kimi Räikkönen oli yksi kuudesta kuljettajasta, jotka eivät polvistuneet viime sunnuntain Itävallan GP:n alla. Taustalla oli F1-kuljettajayhdistyksen kaavailema joukkoele rasismin vastaiseen taisteluun.


Ruotsalaismediat: Veera ja Oona Kaupin seura luopuu sarjapaikastaan Ruotsin Superliigassa

yle 22:36 09.07

Iksu ei pelaa ensi kaudella naisten salibandyn Superliigassa Ruotsissa. Taustalla on taloudellisen tuen vetäminen pois edustusjoukkueelta.


Jyväskylän tänään perustettu pesäpalloseura tähtää mitaleille kymmenessä vuodessa – nyt haussa suora Ykköspesispaikka

yle 16:09 09.07

Uuden seuran taustalla on muun muassa pitkän linjan pesäpallovaikuttajia ja pelaajia.


Kantriyhtye Lady A haastaa samannimisen artistin oikeuteen – julistivat sovintoa vasta viikkoja sitten

iltalehti 11:09 09.07

Lady Antebellumina aiemmin tunnetun Lady A:n ja bluesartisti Anita Whiten nimikiista jatkuu oikeudessa. Muun muassa Need You Now -hitistään tunnettu kantriyhtye Lady Antebellum ilmoitti kesäkuussa muuttavansa nimensä muotoon Lady A. Päätöksen taustalla on entisen nimen viittaus aikakauteen, jolloin orjuus oli valloillaan. Nyt rasismin vastaisen työn ollessa pinnalla nimenvaihto tuntui yhtyeen mielestä tarpeelliselta ja ajankohtaiselta. Lyhenne Lady A on ollut bändin fanien käytössä jo pitkään. Taiteilijanimellä Lady A yli 20 vuotta esiintynyt seattlelainen blues-laulaja Anita White nousi nopeasti nimenmuutosuutista vastaan. Whiten mukaan suosikkiyhtye ei ollut ottanut häneen yhteyttä etukäteen. White myös ilmoitti, ettei aio luopua nimestään.


Valtteri Bottas paljastaa: Mercedeksellä käytiin sisäinen keskustelu avausviikonlopun jälkeen – "Sellaista jännitettä ei ole, josta minä olen tietoinen"

MTV 07:01 09.07

Mercedeksen lähtö uuteen F1-kauteen oli vahva, vaikka kilpailun voittaneen Valtteri Bottaksen taustalla Lewis Hamilton kärsi aikasakon ja putosi lopputuloksissa neljänneksi.


Robert Helenius paljasti syyn tuskallisen tyrmäystappionsa taustalla: ”Lääkkeiden kanssa tuli massiivinen virhearvio”

iltasanomat 13:23 08.07

Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius kertoi olleensa sairaana ennen viime kesän tyrmäystappiotaan.


Viron Saarenmaahan Ö-kirjainta esittävä patsas – taustalla erikoinen syy

stara 07:00 08.07

Viron Saarenmaahan ollaan pystyttämässä patsasta, joka liittyy paikalliseen identiteettiin jokseenkin


Laulajatähti Zara Larssonin uuden musiikkivideon taustalla on suomalaisohjaaja – tunnettu nimi kotimaisten artistien keskuudessa

iltasanomat 18:46 07.07

Ruotsalaistähden musiikkivideon ohjannut Viivi Huuska on työskennellyt monien suomalaistähtien kanssa.


Fallout-pelisarjan pohjalta tehdään televisiosarja – taustalla Westworldin luojat

stara 17:20 07.07

Suosituissa Fallout-peleissä pelaaja joutuu keskelle ydinsodan jälkeistä joutomaata, jossa hän


Muistatko vielä tangokuningatar Tiina Räsäsen? Löysi myöhemmin uudestaan onnen ex-miehensä kanssa – tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 06:31 07.07

Ex-tangokuningatar Tiina Räsäsen elämään on mahtunut monenlaisia käänteitä. Ex-tangokuningatar Tiina Räsänen, 44, vastaa puhelimeen kotonaan Varkaudessa. Taustalla häärii seitsemän kuukauden ikäinen suomenlapinkoiran pentu Alma, jota Räsänen ojentaa aika ajoin haastattelun aikana. – Meille tuli vuoden alussa tällainen pieni riiviö tuon lähes 10-vuotiaan Minni-koiran seuraksi. Sanotaanko, että on pikkuisen virkeämpi tapaus, Räsänen naurahtaa.


Vantaan Kuusijärven uimarannalla lisätään vartiointia – taustalla poliisitutkintaan johtanut tilanne

iltasanomat 20:47 06.07

Vantaan Kuusijärven uimarannalla on lisätty vartiointia ja uinninvalvontaa, kertoo Vantaan kaupunki tiedotteessa.


Kreikka ei päästä matkatoimisto TUIn lentoja maahan – taustalla aiempi turistiskandaali Rodoksella

iltasanomat 18:16 06.07

TUI lentää torstaina tyhjällä koneella Rodokselle hakeakseen sinne viime viikolla lentäneet matkustajat takaisin kotiin.


Arkkipiispa Leon perustama Karjalan kielen seura keskeyttää toimintansa rahapulan takia – taustalla edellisen valtionrahoituksen epäselvyydet

yle 13:49 06.07

Opetus- ja kulttuuriministeriön selvitys seuran rahankäytöstä vuosina 2017–2019 on yhä kesken.


Hot topics