Hattulalainen Simolan perhe tuli Tallinnaan pöytäostoksille heti kun raja aukesi – "Ihana päästä käymään edes vähän ulkomailla"

yle 20:34 01.06

Viro avasi tänään rajansa suomalaismatkailijoille, mutta turistiryntäystä Tallinnaan ei nähty.


Viking Line alkaa kuljettaa matkustajia Turusta Tukholmaan ja Helsingistä Tallinnaan heti rajoitusten lieventyessä

yle 17:50 05.05

Helsingin ja Tukholman välinen reitti pysyy yhä keskeytettynä.


Lapsi tuntemattoman kanssa: Riinalla on ovulaatio – Arilta arkinen tokaisu lähestyvästä lapsentekohetkestä

iltalehti 05:31 06.04

Ohjelmassa päästään konkreettiseen lapsentekoon. Ari ja Riina jatkavat tutustumista. Riina lähtee ensivisiitille Arin luo Tallinnaan ja jännitystä on ilmassa. – Tokihan se tuntuu vähän oudolta, mutta myös hirveän luontevalta, ihan kuin oltaisiin tunnettu jo pidemmän aikaa, Ari sanailee.


Tallink keskeyttää Silja Europan liikennöinnin Helsingistä Tallinnaan

yle 13:27 16.03

Tallinkin kaksi muuta laivaa jatkaa liikennöintiä tiistain jälkeenkin.


Tommi Mäkinen seurasi MM-rallia etäkonttorilta, kun tiimille tuli kiire kotiuttaa väkensä Meksikosta – ”Aika outo tilanne”

MTV 12:17 16.03

Toyotan juhliin päivää etuajassa päättynyt Meksikon MM-ralli jää taatusti Tommi Mäkisen mieleen. Flunssan oireista kärsinyt tallipäällikkö jäi seuraamaan kisaa Tallinnaan. Viikonlopun edetessä alkoi tulla kiire talliväen kotiuttamiseksi.


Näkemys: Liigayleisö viihtyi Tallinnassa kuin kreikkalaisessa tragediassa

jatkoaika.com 08:53 26.01

Liiga rantautui lauantaipäiväksi suomalaisten mielissä tarunhohtoiseen Tallinnaan kahden ottelun voimin. Asetelma oli otollinen kunnon kiekkokarnevaalille, mutta toisin kävi.


Montako kaljaa ammattilaiskiekkoilija saa ottaa viikonlopun pelireissulla Tallinnassa? ”Heille ei ole tehty omatunnon ohitusleikkausta”

iltalehti 18:40 24.01

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä ja kapteeni Eemeli Suomi kertovat, millaiset ovat joukkueen käyttäytymissäännöt Viron-matkalla. Viikonloppukeikka syntiseen Tallinnaan poikaporukalla. Siinä on ainekset, joista voi todeta, ettei nyt vaan sattuisi mitään.


Atlantin ylitykseen valmistautuvan yksinsoutaja Jari Saarion harjoituslenkki Tallinnaan sai pelottavan käänteen – ”Ei näkynyt kuin airon pää”

iltasanomat 19:03 11.01

Suomen kovakuntoisimmaksi palomieheksi tituleerattu Saario valmistautuu hurjaan koitokseen.


Jokerit-kapteeni Peter Regin löysi Tallinnasta eroavaisuuksia normaaliin kotipeliympäristöön ? "Suomalaisista jätkistä huomaa, että tämä on heille läheinen kaupunki"

jatkoaika.com 22:43 10.01

Jokereiden tanskalaiskapteeni Peter Regin tiedosti, että voitokkaan tuloksen takaa löytyy vielä parannettavaa. Regin kertoi myös joukkueen suomalaispelaajien suhteesta Tallinnaan.


Myyjätytöksi Virossa haukuttu Sanna Marin saapuu tänään Tallinnaan – kaupunkilaisten terveiset Suomen pääministerille: "Hienoa, että tavallisesta taustasta voi nousta huipulle!"

yle 06:10 10.01

Sanna Marin tuskin ottaa sisäministeri Mart Helmen kohuttuja kommentteja puheeksi Viron-vierailunsa aikana.


Monté-spesialisti vei Vermon ykkösrahat jälleen Tallinnaan

iltasanomat 21:27 08.01

Vermon voittajia tuli Tallinnasta ja Kittilästä. Ari Moilanen oli kuskihahmo kypärätempullaan.


Monte-spesialisti vei Vermon ykkösrahat jälleen Tallinnaan

iltasanomat 21:27 08.01

Vermon voittajia tuli Tallinnasta ja Kittilästä. Ari Moilanen oli kuskihahmo kypärätempullaan.


Virtuaalitodellisuutta, keksintötehdas, merenkulun historiaa ja nykytaidetta: Tallinna hellii nyt kokeilun- ja kulttuurinnälkäisiä vierailijoita

yle 10:14 14.12

Tallinnaan on noussut lyhyen ajan sisällä useita uusia kulttuuri- ja viihdekeskuksia.


Tällainen on Tallinnan uusin kulttuurialue: Noblessnerin sukellusvenevarikolla on nyt keksintötehdas, Merimuseo ja nykytaidetta

yle 10:14 14.12

Tallinnaan on noussut lyhyen ajan sisällä useita uusia kulttuuri- ja viihdekeskuksia. Sata vuotta vanhasta Noblessnerin sukellusvenevarikosta yritetään tehdä kaupungin uutta trendialuetta.


Virossa joulupöydät notkuvat verimakkaraa ja porsaanpaistia, mutta Tallinnaan aukeaa yhä uusia vegaaniravintoloita – mistä etelänaapurin kasvisruokabuumi johtuu?

yle 13:04 09.12

Arkea maailmalta: Tallinnalaiset hurahtivat vegaaniruokaan, vaikka terveysviranomaiset varoittelevat kasvissyönnistä, kirjoittaa Ylen Tallinnan-toimittaja Silja Massa.


Jethro Rostedtin nimikkoravintola avataan Tallinnassa ? investoi hankkeeseen jättisumman

iltalehti 10:23 30.11

Tallinnaan avattavalla Jeti’s Kebab -ravintolalla on kaksi omistajaa, eikä Jethro Rostedt ole heistä kumpikaan. Miljonäärikiinteistönvälittäjä ja mediahahmo Jethro Rostedtin nimeä kantava kebabravintola avattiin Tallinnassa viime viikolla, mutta sen viralliset avajaiset ovat lauantaina. Ravintola on saanut lentävän lähdön. Asiakkaita on ollut mukavan näköisesti siitä huolimatta, että marraskuussa suomalaisten määrä Tallinnassa on pohjalukemissa.


Jethro Rostedtin nimikkoravintola avataan Tallinnassa ? mutta hän ei kuitenkaan itse omista ravintolaa

iltalehti 10:23 30.11

Tallinnaan avattavalla Jeti’s Kebab -ravintolalla on kaksi omistajaa, eikä Jethro Rostedt ole heistä kumpikaan. Miljonäärikiinteistönvälittäjä ja mediahahmo Jethro Rostedtin nimeä kantava kebabravintola avattiin Tallinnassa viime viikolla, mutta sen viralliset avajaiset ovat huomenna lauantaina. Ravintola on saanut lentävän lähdön. Asiakkaita on ollut mukavan näköisesti siitä huolimatta, että marraskuussa suomalaisten määrä Tallinnassa on pohjalukemissa.


Lehdet: Veikkauksen työntekijä varasti yli 100 000 euroa – tuomittiin 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen

yle 19:57 20.11

Parikymppinen mies vei rahat vajaa vuosi sitten Veikkauksen kassakaapista ja matkusti Tallinnaan.


Jethro Rostedtin ryyppyilta Tallinnassa sai oudon käänteen: Ensin salsattiin, sitten tuli nälkä – päätti perustaa oman kebab-ravintolan

iltalehti 20:31 19.11

Tarkkasilmäiset Tallinnan-kävijät ovat huomanneet, että Jethro Rostedt tekee Virossa aluevaltausta ravintoloitsijana. Kiinteistönvälittäjänä tutuksi tullut Jethro Rostedt on aloittanut kokonaan uuden aluevaltauksen, hän on nimittäin perustanut Tallinnaan kebab-ravintolaan. Sen avajaisia vietetään reilun viikon päästä. – Olin kolme kuukautta sitten viettämässä Tallinnassa iloista ehtoota, Jethro ”Jeti” Rostedt pohjustaa.


Hot topics