Elintapojaan muuttanut Simon Cowell paljasti laihtuneensa jo lähes 30 kiloa - miestä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista

iltalehti 10:45 23.05

Cowell paljasti laihtuneensa lähes 30 kiloa. Tosi-tv-tuomari Simon Cowell, 60, on laittanut viimeisen vuoden aikana elämäntapansa totaaliseen remonttiin. – Olen noudattanut dieettiä noin vuoden ja pudottanut sinä aikana noin 30 kiloa, Cowell kertoi Extra TV:lle.


Masked Singer Suomen voittanut Sami Hedberg iloitsee voitostaan MTV:lle – ohjelmaan liittyy vielä lisää salaisuuksia: "Nyt paljastan jutun, jota kukaan muukaan ei tiennyt"

mtv 12:35 17.05

Suomi on arvuutellut koko kevään, ketä tunnettuja henkilöitä löytyy maskien takaa. Ensimmäinen Masked Singer Suomi -kausi huipentui eilen finaalissa, kun kolme jäljelle jäänyttä hahmoa paljastivat henkilöllisyytensä.


Kiekkolähetyksiin muutos: Jääkiekon SM-liiga näkyy jatkossa MTV:llä

iltalehti 13:06 11.05

Telia on keskittänyt tv-sisällöntuotantoaan. SM-liigaa voi jatkossa seurata Telia TV:n lisäksi C Morella. Telia kertoo tiedotteessaan siirtäneensä jääkiekon SM-liigan tv-tuotannon MTV:lle. Taustalla on viime vuonna tapahtunut yrityskauppa, jossa Bonnier Broadcasting, johon MTV kuului, siirtyi Telian omistukseen.


Jääkiekon SM-liigan televisiotuotanto siirtyy MTV:lle

iltasanomat 10:33 11.05

Telian tv-sisällöntuotanto keskitettiin uuteen yksikköön.


Liiga osaksi MTV:n urheilutarjontaa – "Kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään"

MTV 09:30 11.05

Pohjoismaiden suurin tv-yhtiö Telia Company on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Siihen kuuluvat Telia TV, MTV ja C More Suomessa sekä ruotsalainen TV4 ja C More. Tiivistyvän yhteistyön myötä myös jääkiekon Liigan tv-tuotanto siirtyy Suomessa MTV:lle ja Liiga liittyy osaksi MTV:n näyttävää urheilutarjontaa.


Nuorelle missikokelaalle kävi huvittava moka tv-lähetyksessä vuonna 1994 ja nyt videosta tuli somehitti – MTV löysi missikaunottaren: "Silloin ei todellakaan naurattanut"

mtv 11:53 06.05

Vuonna 1994 missikokelas Sanna Ojala oli lavalla niin jännittynyt, ettei edes huomannut suustaan päässyttä ”lapsusta”. Ojala kertoo MTV:lle, että hänelle jouduttiin näyttämään tilanne nauhalta, että hän uskoi sen todeksi. 


STM:n kanslia­päällikkö MTV:lle: Iäkkäämpiä vanhempia ja iso­vanhempia saa tavata

iltasanomat 09:46 06.05

Ikäihmisten rajoitukset jatkuvat, vaikka muita rajoituksia aletaan purkaa. Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila sanoo MTV:n haastattelussa, että yli 70-vuotiaillakin pitää ehdottomasti olla sosiaalisia kontakteja.


MTV: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho: ero! ”Haluan perheen ja miehen, joka on läsnä”

iltasanomat 12:40 28.04

Sofia Belórf kertoo MTV:lle hänen ja Niko Ranta-ahon eronneen.


MTV: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho erosivat

iltalehti 12:32 28.04

Sofia Belórf kertoo eronneensa Niko-rakkaastaan. MTV kertoo, että Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho ovat eronneet. Sofia muuttaa tänään myös pois Niko Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta Helsingin keskustasta, jossa on asunut puolisen vuotta. Sofia myönsi parin eronneen MTV:lle.


Niinistö MTV:lle: Puolustus­voimain komentajan karenssiaika liian lyhyt – Lindbergin siirtyminen konsultiksi ”ei näytä hyvältä alkuunkaan”

iltasanomat 15:41 17.04

Lindberg konsultoi yhdysvaltalaista Lockheed Martinia Suomen hävittäjähankkeessa.


Onni Sarmaste: KRP jäädytti tililtäni 2 miljoonaa euroa – myöntää MTV:lle ostaneensa Porschen ja Bentleyn

iltasanomat 15:28 16.04

Maskikauppakohun keskelle joutunut liikemies Onni Sarmaste kertoo IS:lle, että poliisi on jäädyttänyt hänen varojaan noin kahden miljoonan euron arvosta.


Hus ei esitä korona­rajoitusten tiukentamista – tartunnan saaneiden määrä seuraa ”matalampaa ennustetta”

iltasanomat 17:18 09.04

Asia nousi pinnalle keskiviikkona, kun Husin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen totesi MTV:lle, että Uudenmaan rajoituksia tulisi entisestään kiristää.


MTV: Matkustaja kuoli Finnairin lennolla Espanjasta Suomeen

iltasanomat 13:00 20.03

Kyse oli sairauskohtauksesta, lennolla ollut matkustaja kertoo MTV:lle.


Kanadan syrjäseuduilta koronaepidemian takia kotiin pyrkivä Tuija Pehkonen kertoo MTV:lle mutkikkaasta matkareitistään: "Oli vähän säätöä"

mtv 08:13 18.03

Tuija Pehkonen ja kuvausryhmä lähtivät tiistaina Kanadan Inuvikista kohti kotia. Kuvaukset keskeytettiin koronaviruksen takia.


Niinistö kommentoi hallituksen koronatoimia MTV:lle: ”Luulenpa, että ihmiset ymmärtävät, että tässä ollaan nyt yhteisellä asialla”

iltasanomat 21:14 16.03

Tasavallan presidentin mukaan jo viime viikolla oli nähtävissä, että koronaviruksen vuoksi joudutaan Suomessakin vielä tekemään kovia päätöksiä.


STM:n kansliapäällikkö MTV:lle: Koronaepidemia on Suomessa alle kuukaudessa

iltasanomat 01:10 12.03

Kansliapäällikkö Kirsi Varhilan mukaan Suomi ei voi enää välttää koronaepidemiaa.


MTV:n sisällöntekijät valmistautuvat lakkoon

yle 15:12 25.02

MTV:lle siirtyneiden Mediahub Helsinki Oy:n työntekijöiden työehdoista on neuvoteltu jo lokakuusta alkaen.


Hieraisitko silmiäsi? Veljeskolmikko kiusasi Leijonia ja aiheutti eriskummallisen tilasto-oikun teksti-tv:lle

yle 15:26 08.02

Zohornan veljekset olivat pahanteossa Leijonia vastaan EHT-turnauksen ottelussa Tukholmassa. Katso kolmikon juonima maali kuvaa klikkaamalla!


Roope Salminen avautui MTV:lle isäksi tulemisesta – teki ratkaisevan päätöksen, joka voi vaikuttaa merkittävästi lapsen elämään

iltasanomat 09:04 26.01

Roope Salminen ja hänen avopuolisonsa Helmi-Leena Nummela odottavat parhaillaan esikoistaan. Salminen kertoo MTV:lle, ettei aio tuoda lastaan lainkaan julkisuuteen.


Hot topics