Nyt kävi lähellä! Ott Tänakin tähdittämä rallikilpailu oli koitua valokuvaajan kohtaloksi – salamannopea reaktio esti törmäyksen

MTV 14:33 05.07

Etelänaapuri Virossa ajettiin lauantaina Viru-ralli, jossa hallitsevan maailmanmestarin Ott Tänakin ja vauhdikkaan kilvanajon lisäksi huomiota herättivät rajut tieltä suistumiset. 


Ota, anna oikealta – Lazio yrittää kouluttaa AC Milania

iltalehti 08:30 04.07

Englannin Mestaruussarjaan saadaan tänäkin lauantaina maukas veto. Lauantain herkkupala löytyy Italian suunnalta, Serie A:sta. Lazion ja Milanin välinen ottelu on takuulla lämmin. Lazio elättelee edelleen mestaruustoiveita, vaikkakin Juventukseen on eroa neljä pistettä. Roomalaisjoukkue on ollut kauden aikana onnekas, sillä omiin olisi pitänyt mennä useampi pallo ja viimeistelykin on ollut paikkojen laatuun nähden ylitehokasta. Lazio nousi viikolla tappiolta ansaittuun 1–2-vierasvoittoon Torinosta ja voitti myös xG:n 0,9 – 1,7.


Asiantuntija täräyttää – Kimi Räikkönen on saattanut tehdä päätöksen F1-uran päättymisestä

iltalehti 09:36 03.07

Kimi Räikkösen jatkaminen tai lopettaminen on täysin miehen oma päätös, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto sanoo. Kimi Räikkösen F1-uran jatkamisella spekulointi on perinteistä polttoainetta F1-uutisoinnille. Sama huhumylly jauhaa sarjan konkarikuskin ympärillä tänäkin vuonna. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto kokee 40-vuotiaan Räikkösen olevan edelleen erinomainen kuljettaja Alfa Romeolle. Kokemus ja ammattitaito auttavat tallia, mutta sen vastapainoksi kauden 2007 maailmanmestari ei ole saamassa kilpailukykyistä kalustoa alleen.


Länsirajalla jännitetään, vilkastuuko ruotsalaisten matkustaminen Suomeen heinäkuussa – huoli koronaviruksen leviämisestä kasvaa

yle 19:00 02.07

Vaasan satamassa on jo havaittu, että monet ruotsinsuomalaiset tulevat tänäkin kesänä perinteiseen tapaan lomailemaan ja sukuloimaan Pohjanmaalle.


Tarjolla ilmainen merimatka upeaan Suomenlahden saareen – yhteysalukset vievät vaikka lähelle naapurimaan rajaa

yle 15:00 24.06

Valtion omistamat yhteysalukset vievät tänäkin kesänä kesälomalaisia ulkosaaristoon.


Heinäkuun Helsinki Cupissa pelaa 16 000 lasta – sylkemistä ja niistämistä kehotetaan välttämään

iltalehti 09:15 24.06

Tuhannet juniorijalkapalloilijat täyttävät Helsingin nurmikentät jälleen heinäkuussa. Suomen suurin jalkapalloturnaus Helsinki Cup järjestetään tänäkin vuonna pitkään jatkuneesta koronatilanteesta huolimatta. – Olemme todella iloisia, että saamme lapset ja nuoret liikkumaan, sanoi turnauksen toimitusjohtaja Kirsi Kavanne.


Tänäkin kesänä saa koukuttua: "Kaikki huutaa Dingo!" jatkaa suosittujen bänditarinoiden sarjaa radiossa ja Areenassa

yle 16:13 20.06

Kuunnelmasarja käy läpi vaiheita jotka nostivat Dingon Suomessa ennennäkemättömäksi ilmiöksi.


”Kauhujen vuosi” sai seksisymboli Megan Foxin katoamaan julkisuudesta – varomaton lause pysäytti uran kuin seinään

iltasanomat 12:08 20.06

Megan Fox sai potkut Transformers-elokuvasta reilu 10 vuotta sitten. Siitä alkoi näyttelijätähden elämän vaikein vuosi, jonka vaikutukset näkyvät vielä tänäkin päivänä.


Marja Hintikka tajusi toisen lapsensa syntymän jälkeen tarvitsevansa paikkaa, johon paeta – vuotta myöhemmin suuri unelma kävi toteen

iltasanomat 07:58 19.06

Tv-tähti Marja Hintikalle oma mökki on se paikka, jonne paeta hektistä arkea. Sinne tie vie tänäkin juhannuksena nauttimaan kaikista rakkaimpien seurasta.


Marja Hintikka pakenee hektistä arkea luonnon helmaan – oma mökki toteutti suuren unelman: ”Olen halunnut luoda siitä turvasataman”

iltasanomat 07:58 19.06

Tv-tähti Marja Hintikalle oma mökki on se paikka, jonne paeta hektistä arkea. Sinne tie vie tänäkin juhannuksena nauttimaan kaikista rakkaimpien seurasta.


Mies esitteli hämmentävää taitoaan- nielaisi nakin kokonaisena

stara 21:20 18.06

Keskikesä ja etenkin juhannus on makkaroiden ystävien juhlaa. Tänäkin vuonna


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 18.06

Keskikesä ja etenkin juhannus on makkaroiden ystävien juhlaa. Tänäkin vuonna


Hukkuneita lähes kaksi kertaa enemmän koronakeväänä viime vuoteen verrattuna

yle 12:04 13.06

Hukkumistilastoissa korostuu tänäkin vuonna miesten määrä. Myös jäiden heikkous lisäsi kuolemia.


Huvipuistojen kävijöitä kehotettiin välttämään kiljumista – huutamisen pelätään levittävän koronaa

stara 19:20 30.05

Huvipuistot saavat olla tänäkin kesänä monissa maissa avoinna koronapandemiasta huolimatta.


13-vuotias valmistui collegesta – suoritti neljä tutkintoa

stara 08:00 28.05

Tänäkin keväänä ihmiset ympäri maailman juhlivat korkeakoulujen päättymistä. Yksi heistä


Rallitähti uskoo tietävänsä miksi Ott Tänak jätti Tommi Mäkisen johtaman mestaritallin – "Siirto todistaa sen"

MTV 11:57 19.05

Rallin MM-sarjan viisinkertainen hopeamitalisti Thierry Neuville kertoo MTV Urheilun erikoishaastattelussa oman epäilynsä, mikä sai Ott Tänakin loikkaamaan maailmanmestaruuden jälkeen Toyotan tallista Hyundain leiriin.


Sirpa Selänne haluaa palata kesällä Suomeen: ”Mulla aina ikävä omaa äitiä”

iltalehti 09:33 11.05

Sirpa Selänne vietti äitienpäivää perheensä keskellä. Jääkiekkoilija Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne kertoo Instagramissa kaipaavansa äitiään. Sirpa Selänne tunnetaan myös juontajana ja kirjailijana. – Mulla aina ikävä omaa äitiä kun asutaan noin 8000 kilometrin päässä toisistamme mutta onneksi voidaan jutella live puheluita ja fiilistellä että oltais lähempänä toisiamme. Tässä ihana kuva Tertusta ja Veerasta viime kesältä ja nyt peukutetaan, että päästäis Suomeen tänäkin kesänä niinkuin aina ennenkin ja halimaan rakkaita ihan livenä, Selänne kirjoittaa jakamansa kuvan saatetekstissä. Kuvassa on vasemmalla Selänteiden Veera-tytär.


Hot topics