Hauskaksi tarkoitetulla TikTok-videolla karmea lopputulos: Jason Derulon kaksi etuhammasta katkesi

iltalehti 22:05 19.05

Jason Derulon hauskaksi tarkoitettu TikTok-video muuttui kammottavaksi, kertoo TMZ. Maailmankuulu muusikko Jason Derulo joutuu suuntaamaan hauskaksi tarkoitetun TikTok-videon kuvaamisen jälkeen hammaslääkärin vastaanotolle. Muusikon oli tarkoitus kuvata video, jossa hän näyttää, kuinka maissin saa syötyä todella nopeaksi. Toisin kuitenkin kävi. Videota varten Derulo kiinnitti maissintähkän akkukoneeseen ja haukkoi tähkää samalla, kun hän pyöritti sitä akkukoneen avustuksella. Lopputulos ei kuitenkaan ollut toivottu, sillä laitteessa oli sen verran voimaa, että maissintähkä kolahti hänen etuhampaisiinsa, joista kaksi lohkesi.


RadioPlay: Runoilija Heli Laaksonen kertoo suhdehuhuista - yhdistettiin Lauri Tähkään romanttisesti: ”Onhan se nyt kauhean namu”

iltalehti 13:34 18.10

Runoilija Heli Laaksonen kertoo podcastissa suhdehuhuista. Runoilija Heli Laaksonen yllättää RadioPlayn Sadun sunnuntaivieras -podcastissa kertomalla suhdehuhuista laulaja Lauri Tähkään liittyen. Hänen mukaansa pari on ollut pitkään ystäviä. Ulkopuoliset ovat yrittäneet viritellä parivaljakon välille romanttisiakin tunteita. - Kyllä sitä silloin tällöin kysytään. En sitä ihmettele, onhan se nyt kauhean namu, kertoo Heli Laaksonen nauraen juontaja Satu Kotoselle.


Hot topics