Norppalive-fanien pettymys – Pullervo ei näyttäytynyt kertaakaan kauden aikana

iltalehti 21:25 04.06

Pullervo ei näyttäytynyt tänä vuonna lainkaan. Kukapa voisi unohtaa sympaattisen, lämpimästä kivestä nauttivan Pullervo-norpan? Tänä vuonna Pullervoa ei fanien suureksi harmiksi suositussa Norppalivessä kuitenkaan näkynyt. Itä-Suomen yliopiston tutkijoiden mukaan Pullervolla on kyllä kaikki hyvin, se on lötkötellyt tänä keväänä toisella kivellä. Pullervo on kenties Suomen tunnetuin norppa nimenomaan Norppaliven takia. Norppalivestä nähtiin tänä keväänä jo viides tuotantokausi.


Korona jyllää Brasiliassa – F1-kisa halutaan ajaa yleisölle, F1 taipumassa varmistaakseen tuottoisan sopimuksen

iltalehti 17:42 02.06

Brasilialaiset F1-fanit ovat sarjalle taloudellisesti tärkeä kohdeyleisö. F1-sarja pyrkii kerryttämään kauden 2020 kilpailumäärää mahdollisimman suureksi. Laji on tekemässä rohkean päätöksen Brasilian kisamatkasta, vaikka koronavirus jyllää valtiossa pelottavalla tavalla. Brasilia ei ollut mukana tänään tiistaina julkaistussa kauden avaavassa kahdeksan kilpailun kisakalenterissa, mutta F1-sarjan suunnitelmana on julkaista seuraavat kilpailut myöhemmin. Tv-sopimusteknisistä syistä sarja tavoittelee vähintään 15 osakilpailun suuruista sarjaa, joten täydennystä kaivataan vielä kipeästi.


Kesäfestarit pelastettu: Nyt tulevat Drive-in-konsertit

iltalehti 17:37 02.06

Tampereella pääsee nauttimaan elävästä musiikista parkkipaikalla. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialue muuttuu suureksi konserttialueeksi, kun Vesterinen Yhtyeineen ja Steve ´n´ Seagulls nousevat lauteille Drive-in-konserteissa juhannuksen jälkeisellä viikolla. – Osittain loppuunmyydyn Drive-in-leffaviikon suuri suosio innoitti meidät kehittämään myös muuta lisätekemistä ihmisille ja peruttujen kesäfestareiden tilalle tuntui luonnolliselta pistää pystyyn omat Drive-in-festarit, kertoo tapahtumajohtaja Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsistä.


Turvesuo palaa Eurajoella – rajavartiolaitoksen helikopteri pyydetty sammutusapuun

yle 16:18 01.06

Palo tuottaa runsaasti savua ja se on luokiteltu suureksi.


Heikon pieni kauppaostos paljastui suureksi virheeksi – joutui hyllylle

iltasanomat 20:27 15.05

Augsburgin päävalmentaja Heiko Herrlich ei noudattanut tiukkoja karanteenirajoituksia.


Zlatan Ibrahimovic puolustaa armottomuudestaan ripitettyä Michael Jordania – "Nyt näette, millaista on pelata voittajan kanssa"

MTV 15:00 12.05

Zlatan Ibrahimovic on osoittautunut Michael Jordanista ja Chicago Bullsista kertovan The Last Dance -dokumenttisarjan suureksi ystäväksi. Ibrahimovic puolustaa käytöksestään kritiikkiä saanutta Jordania. 


Tertta Saarikko livisti lähiöstä Rikkaat ja rahattomat -kuvauksissa ja paineli yöksi hotelliin – taustalla murheellinen syy

iltasanomat 14:06 05.05

Ohjaaja Tertta Saarikko vietti viisi yötä Herttoniemessä ennen kuin kaipuu Helsingin keskustan vilinään kävi liian suureksi.


Zlatan Ibrahimovic opetti Manchester Unitedin nuorta tähtihyökkääjää pärjäämään Jose Mourinhon kovassa koulussa – "Se oli raskasta aikaa"

MTV 14:48 22.04

Manchester Unitedin nuori tähtihyökkääjä Marcus Rashford paljastaa Zlatan Ibrahimovicin olleen hänelle suureksi avuksi, kun kaksikko pelasi yhdessä valmentajaikoni Jose Mourinhon alaisuudessa.


Prinssi Georgen vasta 29-vuotias kummisetä on miljardööri – teki Britannian suurimman lahjoituksen koronahoitoon

iltalehti 18:46 19.04

Hugh Grosvenor on lahjoittanut 12,5 miljoonaa puntaa koronapotilaiden hoitoon. Prinssi Georgen, 6, kummisetä, Westminsterin herttua Hugh Grosvenor, 29, on maailman rikkain alle 30-vuotias. Hänen omaisuutensa on arvioitu niin suureksi, että puhutaan jo miljardeista. Grosvenor on perinyt omaisuutensa elokuussa 2016 kuolleelta isältään.


TIS: Sinkku-Sanel saa tarpeekseen Mattun tyrkystä touhusta – ”Kivat silikonit, that’s all”

iltalehti 19:02 09.04

Temptation Island Suomessa varatun naisen sarjaihastuminen kuumentaa tunteita. Varattuna naisena Temppareihin Japen kanssa lähtenyt Mattu on laittanut tuulemaan. Vaikka kausi ei ole vielä puolivälissäkään, eläväinen bilettäjä on ehtinyt ihastua jo aika moneen sinkkumieheen. Ensimmäisenä iltana naisen silmiin osui komea sinkku-Eetu. Seuraaviin bileisiin olikin jo saatu paikalle yllätyssinkku Sanel, joka vei Mattulta jalat alta. Katsojien ja saarelaisten suureksi yllätykseksi uusin ihastus kohdistuu nyt kuitenkin sinkku-Macceen.


Entiset valmentajat muistelevat Kaisa Mäkäräisen kunnianhimoa ja tinkimättömyyttä: "Erittäin vahva ja kunnioitettava ura, jonka hän on hyvin pitkälti luonut itse itselleen"

yle 17:27 14.03

Kaisa Mäkäräinen päätti uransa Kontiolahdella neljänteen sijaan. Entiset valmentajat nostavat Mäkäräisen lajinsa suureksi esikuvaksi.


Tappioputki kummittelee alla - HIFK:lla kunnon panos illan ottelussa

iltalehti 14:02 12.03

Illan pelivalinta on Liigan HIFK-JYP-ottelu. HIFK-JYP-ottelun motivaatioasetelma on selkeä - pelillä on todellista merkitystä vain kotijoukkueelle. Tämä nostaakin HIFK:n tänään todella suureksi suosikiksi sen vaisummista edellisistä peleistä huolimatta. HIFK:lla on alla kolmen tappion putki ja joukkueen jo varmalta näyttänyt suora pudotuspelipaikkakin on joutunut uudelleen uhan alle. Tänään HIFK:lla on kuitenkin suoralla kolmen pisteen voitolla mahdollisuus varmistaa lopullisesti paikkansa runkosarjan kuuden parhaan joukossa.


F1-sarjan ongelmatallissa iso huoli: mitä tapahtuu, jos sarjan palkintorahat jäävät jakamatta tiimeille?

MTV 10:10 12.03

Talousvaikeuksissa olevan Williams-tallin apulaispäällikkö Claire Williams pelkää koronaviruksen aiheuttamien tapahtumaperuutusten koituvan liian suureksi taakaksi tiimilleen.


John Lennonin lapsuuden maisema on nykyään avoinna yleisölle – punainen portti vetänyt turisteja puoleensa jo monta vuosikymmentä

iltalehti 23:51 26.02

Kulttuurikohde avautui yleisölle. The Beatlesin lyriikoistakin tuttu Strawberry Field on nykyisin avoinna yleisölle - viimeksi sinne pääsi 70 vuotta sitten. Nyt paikka on remontoitu ja avattu jälleen, The Beatles -fanien suureksi iloksi. Uudet avajaiset pidettiin loppuvuodesta 2019. Paikalla sijaitsee nyt The Beatles -faneille omistettu kauppa, näyttely ja kahvila. Rakennuksessa järjestetään myös erilaista ohjelmaa lapsille. Pelastusarmeijan omistama Strawberry Field sijaitsee Liverpoolissa, Wooltonin alueella. Paikka toimi orpokotina vuodet 1936–2005. John Lennon kirjoitti kappaleen Strawberry Fields Forever muistellessaan omaa lapsuuttaan lähiseudulla leikkien. Kappale ilmestyi helmikuussa 1967, mutta se kuuluu yhä The Beatlesin tunnetuimpiin kappaleisiin.


Carolinan suomalaishyökkääjän hienolla eleellä suuri vaikutus maalille hypänneen zambonikuskin sensaatioon – "Se rauhoitti minut"

MTV 17:07 23.02

Hätäkutsulla NHL:n tolppien väliin hypännyt David Ayres nousi Carolina Hurricanesin suureksi sankariksi. Suomalaishyökkääjä Erik Haulan sanoilla oli suuri vaikutus Ayresiin.


Tämä nainen puolustaa Harvey Weinsteinia – häikäilemätöntä Donna Rotunnoa kutsutaan ”oikeussalien bulldogiksi”

iltasanomat 15:43 18.02

Chicagolainen asianajaja Donna Rotunno on noussut liki yhtä suureksi puheenaiheeksi kuin hänen edustamansa seksuaalirikoksista syytetty Harvey Weinstein.


Billie Eilish, 18, on nyt valtava puheenaihe – tästä syystä amerikkalaisartisti on kovassa nousukiidossa

iltalehti 19:37 31.01

Yhdysvaltalainen laulaja Billie Eilish, 18, on viime kuukausina noussut suureksi puheenaiheeksi ympäri maailmaa. Vasta 18-vuotias laulaja Billie Eilish on viime kuukausina saanut osakseen tärkeitä tunnustuksia, ja noussut tämän myötä yhdeksi viihdemaailman suurista puheenaiheista. Viimeisin Eilishiä koskeva uutinen julistaa, että artisti tullaan näkemään yhtenä Oscar-gaalan esiintyjistä. Oscar-akatemia julkisti vastikään Twitterissä tiedon siitä, että Eilish tulee esiintymään Oscar-gaalassa.


Kommentti: Catharina Zühlken UMK-kappale Eternity loksauttaa leuat

iltalehti 11:33 31.01

Catharina Zühlken Uuden musiikin kilpailun kappale Eternity sopii kuin nakutettu viisulavalle. Viimeisenä kuudesta Uuden musiikin kilpailun kappaleesta julkaistiin Catharina Zühlken Eternity. Kappale on kerrassaan mainio! Eternityä kuunnellessa loksahtaa suorastaan leuat, niin laadukas se on. Ehdottomasti tämän vuoden UMK:n eliittiä. Kappale alkaa hitaasti ja pienesti, mutta kasvaa suureksi ja tempokin nousee, kunnes lopussa se palaa taas pieneksi. Saksalaistaustaisen vantaalaisen Zühlken ääni sopii Eternityyn mainiosti, ja äänessä on samanlaista vaihtelevuutta mitä itse kappaleessakin.


Suomen menestysjoukkueessa pelannut Pertti Laanti muisteli lämmöllä Kalevi Tuomista - "Hän oli ottoisä minulle, Pyrinnön matseihin oli pakko aina päästä"

yle 22:37 24.01

Torstaina ajasta ikuisuuteen siirtynyt, koipallopiireistä suureksi suomalaiseksi urheiluvaikuttajaksi ponnistanut Kalevi "Kallu" Tuominen jätti ikimuistoisen kädenjäljen myös kotimaan koripallohistoriaan.


Kuntien valtiolta saamassa tuessa hurjat erot per asukas – katso tästä, kuinka suureksi oma veroprosenttisi nousisi ilman valtionosuuksia

yle 08:45 17.01

Valtionosuuksien rahanjako paljastaa muun muassa sen, missä suomalaiset ikääntyvät ja sairastavat.


Hot topics