Meghan Markle inhosi kuninkaallisten pukukoodia – nauttii nyt vapaammasta tyylistä

stara 22:00 04.07

Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat muuttaneet Los


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 04.07

Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat muuttaneet Los


Anoppi muutti prinssi Harryn kanssa saman katon alle - sai herttuaparilta epävirallisen työpestin

iltalehti 07:36 15.06

Meghanin äiti Doria Ragland on muuttanut tyttärensä perheen Los Angelesin kotiin. Doria Ragland asuu nykyään saman katon alla tyttärensä Meghanin, tämän puolison prinssi Harryn ja pariskunnan 1-vuotiaan Archie-pojan kanssa, The Sun -lehti uutisoi. Sussexin herttuapari lapsineen muutti maaliskuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Tavoitteena oli mitä ilmeisimmin päästä asumaan lähemmäs Meghanin äitiä, jolla on myös asunto Los Angelesissa, Windsor Hillsin alueella. Koronapandemian takia perhe ei kuitenkaan tiettävästi tavannut Doriaa kasvokkain pitkään aikaan.


Meghan Markle saa kiitosta puhuessaan avoimesti rasismista – taustalla traagisia muistoja lapsuudesta

iltalehti 13:36 08.06

Herttuatar Meghan Markle joutui lapsuudessaan elämään keskellä Los Angelesin mellakoita. Lähes 30 vuotta sitten nuoren Meghan Marklen elämä muuttui äkillisesti, kun mellakoitsijat alkoivat riehua tämän kotikaupungissa. Nykyinen Sussexin herttuatar asui Los Angelesissa kahden makuuhuoneen pohjakerroshuoneistossa isänsä Thomas Marklen kanssa, kun Los Angelesin mellakat puhkesivat vuonna 1992.


Meghanin ja Harryn turvatoimet maksavat 8 000 euroa päivässä

stara 14:40 04.06

Los Angelesiin muuttanut Sussexin herttuapari on vaikutusvaltainen perhe. Heidän turvallisuudestaan


Prinssi Harry ja Meghan säikähtivät tarkkailudroneja – palkkasivat turvatiimin

iltalehti 00:38 01.06

Sussexin herttuapari on palkannut lisää turvahenkilöitä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asuneet ohjaaja Tyler Perryn omistamassa ökykartanossa Beverly Hillsissä jo yli kuukauden. Nyt herttuapari on palkannut myös Perryn yksityisen turvallisuustiimin. Päätöksen taustalla on pariskunnan huoli heidän poikansa Archien hyvinvoinnista ja heidän omasta yleisestä turvallisuudestaan.


Lehtiväite: Harryn ja Meghanin lähtö ajoi herttuatar Catherinen uupumuksen partaalle – ”Hän on loukussa”

iltasanomat 21:46 26.05

Sussexin herttuapari ei ole enää jakamassa Cambridgen herttuaparin työtaakkaa.


Kirjaväite: Prinssi Harry halusi lähteä hovista, ei Meghan – paljastuskirja voi ajaa kuninkaallisen perheen kaaokseen

iltasanomat 09:40 24.05

Sussexin herttuaparin elämään päästään kurkistamaan syksyllä julkaistavassa paljastuskirjassa, jonka tekemiseen Harry ja Meghan ovat väitteiden mukaan osallistuneet.


Prinssi Harry ja Meghan juhlivat hääpäiväänsä Archien kanssa – antoivat toisilleen puuvillaiset lahjat

iltalehti 00:40 23.05

Sussexin herttuapari juhli hääpäiväänsä poikansa kanssa. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, viettivät toista hääpäiväänsä muutama päivä sitten 19. toukokuuta. People-lehden mukaan parilla on tapana antaa toisilleen lahjoja, joilla on todellista merkitystä.


Harry ja Meghan viettivät toista hääpäiväänsä – merkkipäivä ohitettiin täysin hovin virallisissa kanavissa

iltalehti 17:19 20.05

Kuninkaallisen perheen jäsenet eivät onnitelleet paria hääpäivänä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlistivat keskiviikkona toista hääpäiväänsä. Pari vihittiin 19. toukokuuta 2018 Windsorissa. Sussexin herttuaparin on kerrottu viettäneen hääpäiväänsä rauhallisesti kotona yhdessä yksivuotiaan Archie-poikansa kanssa. Parin merkkipäivä on saanut paljon huomiota kuninkaallisten fanien sosiaalisen median päivityksissä. Onnittelijoiden joukkoon ei kuitenkaan kuulu itse kuninkaallinen perhe.


Harry ja Meghan viettivät toista hääpäiväänsä – muut kuninkaalliset eivät onnitelleet

iltalehti 17:19 20.05

Merkkipäivä ohitettiin täysin hovin virallisilla kanavilla. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan juhlistivat keskiviikkona toista hääpäiväänsä. Pari vihittiin 19. toukokuuta 2018 Windsorissa. Sussexin herttuaparin on kerrottu viettäneen hääpäiväänsä rauhallisesti kotona yhdessä yksivuotiaan Archie-poikansa kanssa. Parin merkkipäivä on saanut paljon huomiota kuninkaallisten fanien sosiaalisen median päivityksissä. Onnittelijoiden joukkoon ei kuitenkaan kuulu itse kuninkaallinen perhe.


Tässä ovat 12 ikimuistoisinta kuvaa Harryn ja Meghanin unelmahäistä! Velmuileva prinsessa Charlotte, näyttävä James Bond -hetki...

iltasanomat 13:34 19.05

Sussexin herttuapari viettää tiistaina toista hääpäiväänsä. Itse häät olivat valtava tapahtuma.


Prinssi Harry on masentunut – ei ole ystäviä tai töitä Los Angelesissa

stara 20:40 14.05

Kuninkaalliset tehtävät taakseen jättänyt Sussexin herttuapari, prinssi Harry ja Meghan


Prinssit William ja Harry ovat jälleen puheväleissä – prinssi Charlesin koronatartunta säikäytti

iltalehti 00:58 14.05

Prinssit William ja Harry ovat alkaneet pitää yhteyttä toisiinsa. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn tulehtuneista väleistä on uutisoitu pitkään. Nyt veljesten suhde on kuitenkin paremmalla tolalla kuin pitkään aikaan. Entertainment Tonight kertoo, että William ja Harry ovat olleet yhteydessä toisiinsa tiiviimmin sen jälkeen, kun Sussexin herttuapari muutti Pohjois-Amerikkaan.


Meghanin omaelämäkerrasta tihkui tietoja - nyt syytöksiin kyllästynyt herttuatar kertoo oman versionsa

iltalehti 09:32 13.05

Herttuatar Meghan haluaa kertoa oman versionsa tapahtumista. Daily Mailin mukaan Sussexin herttuatar Meghan haluaa aikaistaa Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of Modern Royal Family -kirjan julkaisua. Omaelämäkerta kertoo prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kokemuksista hovissa. Kirjassa kerrotaan myös tarkemmin Sussexin herttuaparin muutosta Yhdysvaltoihin. Herttuatar Meghan haluaa Daily Mailin mukaan aikaistaa kirjan julkaisua, jotta voisi oikaista ihmisten harhaluuloja ja valheellista tietoa. Kirjan oli tarkoitus ilmestyä elokuun lopussa. Kirjan kirjoittamisesta vastaavat Omid Scobie ja Carolyn Durand. Herttuatar Meghan on itse päättänyt, mitä kirjaan tulee ja mitä siinä kerrotaan.


Koronarajoituksia höllättiin ja lenkkipolut aukesivat Los Angelesissa – yksityisyyttään varjelevien Harryn ja Meghanin talon ympärillä alkoi heti tapahtua

mtv 14:13 12.05

Sussexin herttuaparin vuokraaman luksushuvilan ympärille alkoi ilmestyä näköesteitä, kun Los Angelesin piirikunnassa avattiin koronarajoituksien hölläämisen myötä lenkkipolkuja.


Hot topics