Kyynelkaasua suoraan väkijoukkoon, rauhallinen mies pää edellä katuun – USA:n mielenosoituksista leviävät videot herättävät suuttumusta

yle 18:26 05.06

Sosiaalisessa mediassa levitettävillä videoilla todistellaan milloin poliisin, milloin mielenosoittajien väkivaltaisuudesta.


Freiburgin puolustus tänään helteessä - jatkuuko Mönchengladbachin hyökkääjien hurja vire?

iltalehti 13:30 05.06

Perjantain pelivalinta löytyy Bundesliigasta. Freiburg-Mönchengladbach -ottelussa katseet kannattaa kiinnittää vierasjoukkueen kärkipariin Marcus Thuram - Alassane Plea. Kaksikko on iskenyt koronatauon jälkeisissä neljässä pelissä yhteensä jo kuusi maalia. Kaksi voittoa ja yksi tasapeli ovat pitäneet Mönchengladbachin kiinni paikassa ensi kauden Mestarien liigaan. Joukkue on tällä hetkellä neljäntenä, eli viimeisellä suoraan UCL-paikkaan oikeuttavalla sijalla.


Eurooppa-kirje: Ruotsi käyttäytyy EU:ssa kuin Suomi aikoinaan, amerikkalainen rasismi herätti eurooppalaiset ja rahan määrä räjähti

yle 08:00 05.06

Saat Euroopan unionin sisäpiirijutut kerran viikossa suoraan sähköpostiisi, kun tilaat Ylen Eurooppa-uutiskirjeen.


Alaskan republikaani­senaattorilta suoraa puhetta Trumpista: ”Olen tuskaillut etsiessäni oikeita sanoja”

iltasanomat 02:52 05.06

Lisa Murkowski kertoo ongelmistaan Trumpin linjausten tukemisessa sen jälkeen, kun entinen puolustusministeri James Mattis kritisoi presidenttiä kovasanaisesti.


NHL julkaisi uutta tietoa playoff-suunnitelmista – ”Se oli tärkeää pelaajille”

iltalehti 23:34 04.06

Pudotuspelit yritetään saada käyntiin elokuussa. NHL:n suunnitelmat pudotuspelien pelaamisesta eivät kuulosta mitenkään helpoilta toteuttaa, mutta visio on tarkentunut. Jo aiemmin taalaliiga kertoi, että koronaviruksen keskeyttämää kautta aiotaan jatkaa hyppäämällä suoraan playoff-vaiheeseen. Playoff-parit on jo julkaistu. Nyt NHL on tarkentanut, että pudotuspelien karsintakierroksella pelataan paras viidestä -mallilla, minkä jälkeen loput kierrokset ovat perinteisesti ”paras seitsemästä”.


Hirvi rynnisti suoraan keulaan – kojelautakamera tallensi tapauksen Venäjällä

iltasanomat 10:43 04.06

Hirvet liikkuvat nyt aktiivisesti. Liikenteessä on hyvä olla nyt erityisen varovainen, etenkin hämärään aikaan. Yksi monista hirvikolareista tallentui kojelautakameraan lähellä Pietaria maanantaina.


Mercedes-pomo myöntää suoraan: Sebastian Vettel kiinnostaa tallia – "Olen aiemminkin nähnyt mustan joutsenen ilmestyvän"

MTV 09:17 04.06

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myönsi, että talli harkitsee edelleen Sebastian Vettelin palkkaamista ensi kaudeksi, siirtoa, joka ainakin Bernie Ecclestonen mukaan kiinnostaisi saksalaismestaria.


TIS-Markukselta viimein suoraa puhetta – paljastaa unelmatreffeillä totuuden seksistä Miran kanssa

iltalehti 08:47 04.06

Temptation Island Suomen kauden päätösjakso on todella dramaattinen. Artikkeli sisältää juonipaljastuksia Miran ja Markuksen unelmatreffeiltä. Jos haluat säilyttää jännityksen, älä lue tätä juttua. Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemäs kausi lähenee vääjämättömästi kohti ehtoopuoltaan. Keskiviikkona ja torstaina nähdään 24 tunnin unelmatreffien loppu ja sekä Japen ja Mattun sekä Miran ja Valton iltanuotiot.


Black lives matter -mielenosoittaja ilmestyi täysin yllättäen suoraan lähetykseen

iltasanomat 20:16 03.06

Perhe- ja peruspalveluministerin selvitys maskien käytöstä häiriintyi hetkeksi.


Millainen maskisuositus Suomeen saadaan? Katso suora lähetys Säätytalolta

yle 20:00 03.06

Voit seurata suoraa lähetystä Säätytalolta tästä artikkelista.


Tässä ovat suomalaisjoukkueiden vastustajat CHL:ssä – kausi alkaa suoraan pudotuspeleillä

yle 19:52 03.06

Jääkiekon Mestarien liigan kausi alkaa lokakuussa.


Mika Häkkiseltä suoraa puhetta F1-podcastissa: tämän vuoksi Sebastian Vettel ei jatka Ferrarilla

iltasanomat 10:58 03.06

Häkkinen pohti myös, miltä Vettelistä tuntui Ferrarin tiimin jäsenenä.


Katri Kulmuni MTV:llä 50 000 euron koulutuslaskusta: ”Esiintyminen jännittää minua”

iltasanomat 22:29 02.06

Kulmuni ei vastaa uutisankkurin suoraan kysymykseen siitä, näkeekö hän tilanteessa jotakin väärää.


Jääkiekon CHL-kautta uhkaa radikaali käänne – "Toivotaan, että näin ei käy"

MTV 20:35 02.06

Jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n uuden kauden on tarkoitus alkaa lokakuun alussa. CHL koki jo aiemmin muutoksia: uuden kauden on tarkoitus alkaa suoraan pudotuspelivaiheesta. Epävarma koronavirustilanne uhkaa kuitenkin sekoittaa pakkaa vielä uudelleen.


Lapin tulvavedet laskemaan päin - Hannu Vuokila pääsee pian saunalleen muutenkin kuin veneellä: "Löylyveden saa nyt suoraan saunan lattialta"

yle 16:07 02.06

Viimeiset lumet ja lähipäiville ennustetut sateet eivät todennäköisesti enää pahenna tulvatilannetta.


Tv-asiantuntija romahti juuri ennen suoraa lähetystä Ruotsissa: ”Hävettää niin helvetisti”

iltalehti 21:04 01.06

Raviasiantuntija Stefan Hultman joutui ambulanssin kyytiin kesken Elitloppetin. Ravimaailman suurtapahtuma, Ruotsin Elitloppen kisattiin sunnuntaina. Ruotsalaiset ravien ystävät seurasivat ratkaisevan lähdön ilman asiantuntija Stefan Hultmanin kommentteja. Hultman, 56, katosi kesken päivän maratonlähetyksen. Nyt itsekin menestynyt ravivalmentaja on kertonut poissaolonsa syyn. Miehen terveys romahti kesken vuoden tärkeimmän päivän.


Hetemäen tiedotustilaisuus exit-työryhmän raportista – seuraa suoraa lähetystä!

iltasanomat 16:22 01.06

Raportista ovat kertomassa työryhmästä valtiosihteeri Martti Hetemäki ja sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila.


”Olimme turhan sinisilmäisiä” – ex-ministeri Jussi Niinistö puhuu nyt suoraan ulkomaalaisten kiinteistökaupoista

iltasanomat 13:00 01.06

Entisen puolustusministerin Jussi Niinistön (sin) mukaan joihinkin kiinteistökauppoihin on epäilty liittyvän hämäriä tarkoituksia.


Hot topics