Tapio Suominen laittoi elintapansa uusiksi ja kiloja lähti heti: ”Mieli on hyvä ja virkeä”

iltalehti 20:54 01.10

Tapio Suominen löysi liikunann ilon. Urheilutoimittajana tunnetuksi tulleen Tapio Suomisen elämässä on viime vuosina ollut ylä - ja alamäkiä. Suominen sanoo Urheilumuseon avajaisissa Olympiastadionilla, miten asiat ovat nyt paremmin. –Viimeiset kaksi kuukautta on ollut hyvää aikaa, elämän palapeli on saatu kohdilleen, ja mieli on hyvä ja virkeä, pirteän näköinen Suominen sanoo.


"Rakas Suomi, auttaisit vähän pidempäänkin" – Expressen listasi 5 asiaa, jotka ovat Suomessa Ruotsia paremmin

yle 15:36 01.10

Ruotsalaislehti jakaa tunnustusta Suomen poliisille, puolustusvoimille ja peruskoululle. Myös koronaviruksen torjunta on sen mukaan onnistunut Suomessa.


Temptation Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Mira ja Markus: Avoliitto!

iltalehti 11:05 01.10

Temptation Island Suomi -ohjelmassa tutustuneet Markus ja Mira asuvat nykyään yhdessä. Temptation Island Suomi -ohjelmaan Valton kanssa osallistunut Mira asuu nykyään yhdessä sinkkuna ohjelmaan osallistuneen Markuksen kanssa. Markus vahvistaa asian Iltalehdelle. – Meillä menee oikein hyvin. Asumme yhdessä Vantaalla, hyväntuulinen mies kertoo.


Suomi jahtaa historiallista futsalin MM-kisapaikkaa – Ylen kanavilla suorat lähetykset

yle 10:00 01.10

Suomi ei ole pelannut koskaan futsalin MM-kisoissa.


Wallu Valpio, 47, sai vuosi sitten sairaskohtauksen - lääkäriltä kylmäävä tulevaisuuden näkymä: ”Ajattelin, etten voi kuolla tämän ikäisenä”

iltalehti 06:51 01.10

Tavallisella taksimatkalla alkanut sairaskohtaus pysäytti Wallu Valpion sen hetkisen suunnan. Hektiseen elämäntyyliin oli tehtävä muutos. Elettiin vuotta 2019. Wallu Valpio, 47, istui taksissa ja ajatteli kuolevansa. Hän oli juuri purkittanut Serena-kylpylässä Espoossa Selviytyjät Suomi Extran kuvaukset, hypännyt auton kyytiin ja toivonut salaisesti mielessään hiljaista kuskia - turhaan. Hölinää kuunnellessaan alkoi nousta outo olo.


TIS-Jenna intoutuu juomaan Lennin kanssa - lupa suukolle jo ekoissa bileissä

iltalehti 22:56 30.09

Temptation Island Suomi -ohjelmassa seikkaillaan tällä kertaa kotimaisissa maisemissa. Temptation Island Suomi -ohjelmassa koetellaan jälleen rajoja. Tällä kertaa mukana ovat Viivi ja Lance, Jenna ja Juuso, Aarne ja Amalia ja Jonna ja Jussi. Tuotantokausi on kuvattu poikkeuksellisesti Suomessa. Ensimmäisessä jaksossa naiset siirtyvät omalle saarelleen ja miehet omalleen. Varatut pääsevät tutustumaan sinkkuihin pikatreffailun merkeissä. Ilta huipentuu bileisiin.


Jättiyllätys jo ensimmäisessä jaksossa - TIS-Amalia saa odottamattoman vieraan

iltalehti 22:47 30.09

Temptation Island Suomi -ohjelmassa seikkaillaan tällä kertaa Suomessa. Temptation Island Suomi -ohjelmaan kumppaninsa Aarnen kanssa osallistuva Amalia saa ensimmäisessä jaksossa kokea yllätyksen. Amalia juhli kuvauksissa syntymäpäiväänsä. Syntymäpäivän kunniaksi paikalle saapuu seitsemänneltä tuotantokaudelta tuttu Iiro. – Viime vuoden suosikki, Amalia iloitsee.


Öljymiljardööri Mika Anttonen valmis Olympiakomitean puheenjohtajaksi – ”En ole koskaan sanonut ei, kun Suomi kutsuu”

iltasanomat 18:03 30.09

St1:n pääomistaja Mika Anttonen on tukenut suomalaista urheiluelämää merkittävillä summilla ja on nyt nousemassa Olympiakomitean puheenjohtajaksi.


Sami Kuronen vaatii TIS-Jonnalta vastauksia: ”Mikä saa sut lähtemään niihin paskaheittoihin mukaan?”

iltalehti 15:24 30.09

Temptation Island Suomi alkaa uusin jaksoin keskiviikkona. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Temptation Island Suomi -ohjelmassa seurataan tällä kertaa Viiviä ja Lancea, Jonnaa ja Jussia, Aarnea ja Amaliaa sekä Juusoa ja Jennaa. Ensimmäisessä jaksossa parit esitellään. Lisäksi parit kertovat syyt ohjelmaan osallistumiselle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyy Temptation Island Suomi -ohjelmaan jo aiemminkin osallistuneelta Jonnalta tämän somekäytöksestä. Jonna tunnetaan kärkkäistä mielipiteistään. Hän osallistuu mielellään Temptation Island Suomea koskeviin keskusteluihin eri alustoilla. Juontaja Kuronen aloittaa kysymällä Jonnan julkaisuista.


Kirja: Wallu Valpion tie Selviytyjissä oli tyssätä jo lentokentälle – ohjelman säännöissä kielletty esine vaati tuotannolta poikkeuksellisia toimia

iltasanomat 14:52 30.09

Wallu Valpion lippis aiheutti päänvaivaa Selviytyjät Suomi -kuvauksissa.


Kuvataanko Temptation Island Suomea jatkossakin kotimaassa? Sami Kuronen vihjailee jo talviversiosta: ”Toppatakit kahisisivat rinneravintoloiden after skissä”

iltasanomat 11:57 30.09

Tänään alkava Temptation Island Suomi -ohjelma on kokenut korona-ajan vuoksi radikaalin muutoksen: parit ja sinkut siirrettiin Thaimaan auringosta Kainuun kesämaisemiin. Tuottaja kertoo, miten kuvaukset poikkeavat aiemmasta. Suomi-versio saattaa saada jopa jatkoa.


Kuka legendaarisista Temptation Island Suomi -hahmoista olet? Testaa!

iltasanomat 09:41 30.09

Temptation Island Suomi alkaa tänään uusin jaksoin. Mutta kuka legendaarisista TIS-hahmoista sinä olisit?


Aamulypsyn yllättävän katoamisen syy selvisi – koronakaranteeni iski

stara 09:20 30.09

Radio Suomipopin kuuntelijat ovat olleet alkuviikon ihmeissään, koska suosittu Aamulypsy


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 30.09

Radio Suomipopin kuuntelijat ovat olleet alkuviikon ihmeissään, koska suosittu Aamulypsy


Jaajo Linnonmaa paljasti syyn Aamulypsyn katoamiseen eetteristä: juontajat altistuivat koronalle

iltalehti 06:26 30.09

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa kuultiin kahtena aamuna uusintoja, sillä juontajat olivat karanteenissa. Aamulypsyn kuuntelijat olivat alkuviikosta ihmeissään, sillä suorien lähetysten sijaan eetteristä kuultiin uusintoja. Kanava ei kertonut syytä uusinnoille, joita lähetettiin sekä maanantaina että tiistaina. Tänään keskiviikkona Aamulypsy palasi eetteriin ja juontaja Jaajo Linnonmaa paljasti syyn poikkeusjärjestelyihin. Hän kertoi lähetyksessä, että sekä hän että juontajakollega Tuukka Ritokoski olivat altistuneet viime viikolla koronavirukselle. Miehet olivat suunnanneet maanantaiaamuna koronatestiin. Linnonmaa oli saanut testituloksensa tiistaina, ja hän palasi keskiviikkona eetteriin. Ritokoski odotteli yhä keskiviikkona tuloksia, joten hän ei palannut vielä eetteriin.


Tiesitkö? Kevään TIS-parit muutosten myllerryksessä – häät, ero, yhteinen koti, uusi alku...

iltalehti 06:10 30.09

Monelle osallistujalle puhaltavat nyt uudet tuulet. Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle osallistuivat Mira ja Valto, Emilia ja Waldemar ”Wallu”, Pinja ja Kalle, Mathilda ”Mattu” ja Jarkko ”Jape” sekä Josefin ja Karim. Temptation Island Suomen seitsemännen tuotantokauden jaksot kuvattiin loppuvuodesta 2019. Katsojat pääsivät hämmästelemään ohjelman käänteitä keväällä 2020. Iltalehti selvitti parien nykykuulumiset.


Pystyvä Veeran Poika aloittaa uudesta tallista: ”Harjoituksissa ori ei tunnu yhtään miltään”

iltasanomat 18:40 29.09

Veeran Poika aloittaa Vermon Toto65-kierroksella Jussi Suomisen valmennuksesta.


Jaajo Linnonmaa rikkoi hiljaisuuden – vahvisti mystisesti tauolle jääneen Aamulypsyn palaavan taajuuksille huomenna: "Ollu vähän hommia"

mtv 18:14 29.09

Jaajo Linnonmaa kertoo Instagram-tilillään että mystisesti tauolle jäänyt Aamulypsy palaa keskiviikkona Suomipopin taajuuksille.


Aamulypsy katosi eetteristä - Jaajon ”Ollu vähän hommia” -kommentti lisää ihmetystä

iltalehti 17:56 29.09

Radio Suomipopin Aamylypsyn katoamiseen eetteristä ei ole saatu selvyyttä. Radiokanava Suomipopin suosittu Aamulypsy-aamuohjelma on toistaiseksi tuntemattomasta syystä johtuen jo toista päivää tauolla. Kuulijat ovat kuulleet vain koosteita vanhoista lähetyksistä. Jaajo Linnonmaa, yksi ohjelman juontajista, on nyt Instagramissa kommentoinut asiaa.


Nyt Jaajo kertoo, miksi Aamulypsy katosi Radio Suomipopin aamuista

iltasanomat 16:43 29.09

Kuulijat ovat alkuviikon aikana ihmetelleet, mihin radiosta on kadonnut Radio Suomipopin suosittu Aamulypsy-ohjelma.


Hot topics