Entinen presidenttiehdokas Hillary Clinton suomii Trumpin koronapolitiikkaa – "Olisin pystynyt parempaan"

yle 23:42 03.07

Clinton uskoo, että voittaisi Trumpin jos olisi ehdolla tämän vuoden vaaleissa. Entinen ulkoministeri ei kuitenkaan aio enää koskaan asettua ehdolle.


Kesälempeä! Michaela Söderholm löysi rinnalleen uuden rakkaan – jakoi herkän kuvan tummasta mysteerimiehestä

iltasanomat 19:57 03.07

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm on poistunut sinkkumarkkinoilta.


Selänne ja Kurri ovat Suomi-kiekon suurlegendat – kumpi on paras? ”Mulla ja Teemulla se jää asioitten ulkopuolelle”

iltalehti 10:46 03.07

Jari Kurri ja Teemu Selänne ehtivät kymmenen vuoden ikäerosta huolimatta pelata yhdessä paljonkin. Tänään 50 vuotta täyttävä Teemu Selänne ihaili juniorivuosinaan monien muiden kiekkoilijanalkujen tavoin Jari Kurria. Kun Kurri pelasi ensimmäisen NHL-kautensa Edmontonissa, Selänne oli 11-vuotias, ja kun Jari voitti ensimmäisen viidestä Stanley Cupistaan 1984, Teemu oli 14.


Katso upea kunnian galleria: 50 vuotta täyttävän Teemu Selänteen uran ja elämän sykähdyttävät hetket

iltalehti 06:01 03.07

Suomi-kiekon suurlähettiläs Teemu Selänne täyttää tänään 50 vuotta. Iltalehti kokosi Teemu Selänteen merkkipäivän kunniaksi kuvagallerian hänen uransa ja elämänsä sykähdyttävistä hetkistä.


Miss Suomi Anni Harjunpää viettää romanttista rakkauskesää uuden poikaystävänsä kanssa: "Olen rakastunut"

mtv 17:03 02.07

Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää on nykyään varattu kaunotar.


Sara Sieppi sai parkkisakot - julkaisi vitsikkään päivityksen: ”Tältä näyttää 80 euron selfie”

iltalehti 10:12 02.07

Sara kertoi tilanteesta huumorinsävytteisesti. Miss Suomi 2011 Sara Sieppi kertoi Instagramissa saaneensa eilen keskiviikkona (1.7.) parkkisakot. Julkaisusta ei käy ilmi millaisesta parkkivirheestä sakot napsahtivat. Tilanteeseen Sara suhtautuu kuitenkin humoristisesti.


Fanit rynnivät läpi seinän Dingon keikalle 1980-luvulla – heinäkuu täynnä Dingo-nostalgiaa tv:ssä ja radiossa

iltasanomat 08:00 02.07

Teema & Fem, TV2 ja Radio Suomi heittäytyvät Dingo-huumaan ja 1980-luvun megasuosion jälkeisiin vuosiin.


PS:n Ville Tavio: Suomi häviämässä 9 miljardia EU:n elvytysrahastossa – ”Hintalappu on hävittäjä­hankkeen verran, se on käsittämätön summa”

iltasanomat 16:17 01.07

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion mielestä EU:lle kaavailtu uusi elvytysrahasto ei elvytä merkittävästi Suomea.


PS:n Ville Tavio: Suomi häviämässä 9 miljardia EU:n elvytysrahastossa – ”Hintalappu on HX-hankkeen verran, se on käsittämätön summa”

iltasanomat 16:17 01.07

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion mielestä EU:lle kaavailtu uusi elvytysrahasto ei elvytä merkittävästi Suomea.


Suomella kuluu nyt velanhoitoon ennätyksellisen vähän rahaa – eikä muutosta ole näköpiirissä

yle 15:16 01.07

Suomi maksaa korkokuluja vähemmän kuin 30 vuoteen. Miten se on mahdollista, vaikka velkaa otetaan yhä enemmän?


Sabina Särkkä jakoi puhuttelevan kuvaparin vartalostaan – kerää ylistystä somessa

iltalehti 12:03 01.07

Sabina Särkkä näyttää kuvaparillaan, miten erilaiselta vartalo voi näyttää eri asennoissa. Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa ja somevaikuttaja Sabina Särkkä jakoi keskiviikkona Instagramissa puhuttelevan kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa Särkkä istuu bikineihin pukeutuneena rentona. Toisessa kuvassa Särkkä istuu ryhdikkäänä, paljastaen timmin vatsan lihakset. Näet kuvan myös täältä.


Sabina Särkkä jakoi puhuttelevan kuvaparin vartalostaan – havainnollistaa asennon vaikutusta kuvaan: ”Rakasta kehoasi”

iltalehti 12:03 01.07

Sabina Särkkä näyttää kuvaparillaan, miten erilaiselta vartalo voi näyttää eri asennoissa. Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessa ja somevaikuttaja Sabina Särkkä jakoi keskiviikkona Instagramissa puhuttelevan kuvaparin. Ensimmäisessä kuvassa Särkkä istuu bikineihin pukeutuneena rentona. Toisessa kuvassa Särkkä istuu ryhdikkäänä, paljastaen timmin vatsan lihakset. Näet kuvan myös täältä.


Miten vältetään se, että korona ei leviä lentokentiltä, kun rajoituksia poistetaan? STM:n virkamies: Vastuutahoa ei ole vielä päätetty

iltasanomat 06:35 01.07

Heinäkuussa Suomi poistaa matkustusrajoitukset tietyt ehdot täyttäviltä mailta.


Heidi Sohlberg muistelee neljän vuoden takaista syöpädiagnoosiaan: ”Ne karmaisevat 3 sanaa...”

iltalehti 18:57 30.06

Heidi Sohlberg iloitsee Instagramissa siitä, että on nyt terve. Vuoden 2001 Miss Suomi, nykyään juontotöitä tekevä Heidi Sohlberg, 39, sai tasan neljä vuotta sitten syöpädiagnoosin. Sohlberg on muistellut pysäyttävää päivää Instagramissaan:


Suomi vastaanottaa ensi viikolla 25 alaikäistä turvapaikanhakijaa Välimeren alueelta

yle 18:07 30.06

Kyseessä on ensimmäinen siirto yhteensä 175 turvapaikanhakijasta, jotka Suomi sitoutui ottamaan helmikuussa.


Bile-Dani paljastaa yksityiskohtia Suurin pudottaja -reissustaan: pääsi eroon pahasta tavastaan ja treenaa useita kertoja päivässä – julkaisi kuvan lähtötilanteesta

iltasanomat 13:44 30.06

Bile-Danina tunnettu Daniel Lehtonen nähdään Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jota kuvataan parhaillaan.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kummola osti Jokerit ja kokosi ryhmän, joka lobbasi Hartwall Arenan pystyyn – 1997 MM-kotikisarahoilla rakentui Suomi-kiekon nykymahti

jatkoaika.com 08:45 30.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Supertähdet tekivät lajista viihdettä. Teemu Selänteestä Patrik Laineeseen.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kalervo Kummolasta tuli suomalaisen jääkiekon historian merkittävin henkilö

jatkoaika.com 07:00 30.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Kalervo Kummola uudisti Suomi-kiekon ja teki Suomesta lajin vahvan pelurin kansainvälisesti.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Jääkiekko johti 1980-luvulla suomalaista urheilurakentamista ja urheilusponsorointia

jatkoaika.com 19:35 29.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Lajin suosio ja rahat kasvoivat voimakkaasti 1980-luvulta alkaen.


Bile-Dani on uuden alussa – viikko ilman tupakkaa

iltalehti 18:43 29.06

Bile-Danista tuli File-Dani, mutta nyt pannaan mies ruotuun! Aikaisemmin Bile-Danina tunnettu, nykyään File-Daniksi itseään tituleeraava, Hottiksista ja Temptation Island Suomesta tuttu Daniel Lehtonen on toden teolla laittamassa elämäänsä uuteen uskoon. Pari viikkoa sitten uutisoitiin, että hän on yksi tulevalla Suurin pudottaja Suomi -kaudella painoaan pudottavista julkkiksista. Nyt mies on lopettanut myös tupakanpolton.


Hot topics