Isompia lihapaloja ja hitaampaa kypsyttämistä – hifistely on hiipinyt suomalaisten grillaukseen, mutta makkaraa ostetaan yhä 500 000 pakettia päivässä

yle 18:18 15.07

Elintarvikekehityksen professori Anu Hopian mukaan ruoan voi saada meheväksi ja maistuvaksi millaisessa grillissä tahansa.


Korte, Neziri ja Hurske tippuivat Lahdessa B-kategoriaan – palkintorahat puolet pienemmät kuin korkeushypyssä

iltasanomat 14:19 14.07

Etusuoran aidattu rataviidakko on tällä hetkellä kaikkien suomalaisten urheilufanien huulilla, mutta Lahdessa naisaiturit asetettiin B-kategoriaan.


Haavisto: Rikosepäily ei ole vaikuttanut ulkoministerin tehtävien hoitamiseen

iltasanomat 19:39 13.07

Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) mukaan rikosepäily ei ole vaikuttanut ulkoministerin tehtävien hoitamiseen. Rikosepäilyssä on kyse Haaviston toiminnasta al-Holissa olleiden suomalaisten kotiutuksessa.


Salkkareiden kausi päättyi liekkimereen – syksyllä tragedian myötä Pihlajakadulle palaa vanhoja tuttuja

mtv 10:15 13.07

Salatut elämät palaa pian suomalaisten olohuoneisiin uusien jaksojen kera. Juuri ennen kesätaukoaan henkeäsalpaaviin hetkiin huipentunut sarja jatkuu MTV3-kanavalla maanantaina 3. elokuuta. 


Korona pisti suomalaisten rahapeleille stopin – riittävätkö Veikkauksen uudistukset hillitsemään pelihaittoja, kun automaatit avataan taas?

yle 17:36 12.07

Vuoden loppuun mennessä 8 000 peliautomaattia poistetaan käytöstä ja pelaajien tunnistautumisesta tulee pakollista.


Kauppojen myyjät ovat huomanneet selkeän muutoksen suomalaisten käytöksessä – helsinkiläinen Pauliina kertoo, miksi kaupan käsidesi jää automaattiin

iltasanomat 17:34 10.07

Kaupan käsidesiä ei käytetä muun muassa hajun takia. Jotkut desinfioivat jopa kertakäyttöhansikkaansa.


Etäsuorituksia, perumisia ja korvauksia – Suomalaisten korkeakoulujen suhtautuminen syksyn vaihtoihin vaihtelee

iltasanomat 10:27 10.07

Korona iski kovaa opiskelijoiden kansainvälistymiseen, ja monen suunnitelmat menivät uusiksi. Korkeakoulut päättävät itse, miten tulevan syksyn vaihdot ja harjoittelut järjestetään.


Yleistyvät metsäpalot vaativat uusia sammutuskeinoja – suomalaisten keksinnöt voisivat auttaa myös maailmalla

yle 12:02 09.07

Muhoksen palo herätti näkemään, että maailmalta tutut isot metsäpalot ovat mahdollisia myös Suomessa.


Suppailu ei ole vain rentoa lillumista vaan kovaa treeniä, jos niin haluat – tutkija kertoo, kuinka suppaat itsesi tikkiin

yle 10:04 09.07

SUP-lautojen suosio on ollut tänä kesänä huipussaan. Tutkijan mukaan suppailua voisi verrata suomalaisten suosimaan kävelyyn.


Muistatko vielä Daralee Jumpsenin? Voitti Tenavatähden vuonna 1990, päätyi aivan toiselle uralle Lontooseen – tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 06:30 09.07

Daralee Jumpsen valloitti suomalaisten sydämet Tenavatähdessä vuonna 1990. Vuonna 1990 kiharahiuksinen 13-vuotias Daralee Jumpsen esiintyi Tenavatähti-lauluohjelmassa. Televisiossa Daralee puhui sujuvasti rinta rinnan englantia ja suomea, ja taitava tyttö teki olemuksellaan vaikutuksen jopa ohjelman juontajaan, Seppo Hoviin. Daralee nappasi lopulta koko kisan voiton. Lupaavasta laulajanalusta ei olla sen koommin kuultu juuri mitään. Iltalehti otti selvää, mitä Daraleelle kuuluu nykyään.


Suomen kielen opetusohjelma joutui lahtipölkylle huippuyliopistossa New Yorkissa – Lehtori Heli Sirviö: ”Suomalaisten me-henki pelasti”

yle 06:10 08.07

Columbian huippuyliopistoon rakennetaan suomalaisrahoituksen turvin korona-aikana uraauurtavaa Suomen-opetusta.


Biokaasu olisi lähes päästötöntä, mutta EU-direktiivi sorsii sitä – suomalaisten kaasuautoinnostus voi tyssätä päästöjen laskutapaan

yle 19:00 06.07

Kaasuautojen määrä kasvaa Suomessa, mutta vain yksi autokonserni tuo niitä enää maahan.


Biokaasu olisi lähes päästötöntä, mutta Eu-direktiivi sorsii sitä – suomalaisten kaasuautoinnostus voi tyssätä päästöjen laskutapaan

yle 19:00 06.07

Kaasuautojen määrä kasvaa Suomessa, mutta vain yksi autokonserni tuo niitä enää maahan.


Riikka Purra: Perussuomalaiset ei lähde hallitukseen kenenkään hyppyytettäväksi – ”Uskon, että oppositiosta voisi löytyä keskustan tuella jonkinlainen yhteys”

iltasanomat 07:18 05.07

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra on vihreitä parikymppisenä äänestänyt kasvissyöjä ja puolueen maahanmuuttokriittisen siiven ykkösnimeksi noussut ensimmäisen kauden kansanedustaja. Sekä ykkösveikkaus Jussi Halla-ahon seuraajaksi.


Venäläinen maalivahtivalmennus on ajanut suomalaisen kiinni, suomalaisten osaamisella ? KHL:stä on kehkeytynyt NHL-valmiiden timanttien hautomo

jatkoaika.com 12:05 03.07

KHL:n suomalaiset maalivahtivalmentajat laittoivat alulle venäläisten maalivahtien nousun huipulle, ja tällä hetkellä KHL-taustaiset maalivahdit ovat murtautumassa NHL:n eliittiin laajana rintamana.


Amerikan­suomalaisten vanhainkoti Floridassa on toistaiseksi korona­kriisin mallioppilas – ”Se on suuri huoli”

iltasanomat 06:05 02.07

Amerikansuomalaisten vanhainkoti Finnish-American Village on välttänyt Floridan rajun koronaviruspiikin. Se on vaatinut tarkkuutta.


PS:n Ville Tavio: Suomi häviämässä 9 miljardia EU:n elvytysrahastossa – ”Hintalappu on hävittäjä­hankkeen verran, se on käsittämätön summa”

iltasanomat 16:17 01.07

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion mielestä EU:lle kaavailtu uusi elvytysrahasto ei elvytä merkittävästi Suomea.


PS:n Ville Tavio: Suomi häviämässä 9 miljardia EU:n elvytysrahastossa – ”Hintalappu on HX-hankkeen verran, se on käsittämätön summa”

iltasanomat 16:17 01.07

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion mielestä EU:lle kaavailtu uusi elvytysrahasto ei elvytä merkittävästi Suomea.


Ennennäkemätön käsityödata perkaa Suomen NHL-lupauksia – HIFK:sta lähtenyt Brad Lambert ja Tapparan Kasper Simontaival ovat nuorten liigan timantit

jatkoaika.com 12:22 30.06

Jatkoajan toimittaja Lassi Alanen seurasi Nuorten SM-liigan kauden sormi pulssilla. Hän loi analytiikan, joka todentaa uudella tavalla suomalaisten NHL-lupausten tehokkuutta ja kiekkovarmuutta.


Hot topics