Tim Sparv tykitti upean maalin Kreikassa – edellisestä osumasta yli kaksi vuotta

yle 21:44 22.11

Tim Sparv on onnistunut pääsarjatasolla maalinteossa edellisen kerran kaksi vuotta sitten.


Tim Sparv tykitti upean maalin Kreikassa – edellisestä maalista yli kaksi vuotta

yle 21:44 22.11

Tim Sparv on onnistunut pääsarjatasolla maalinteossa edellisen kerran kaksi vuotta sitten.


Tim Sparv rokotti Kreikan liigan jättiläistä hirmulaakilla – katso video upeasta maalista

iltalehti 21:00 22.11

Sparv on viimeksi tehnyt maalin pääsarjatasolla yli kaksi vuotta sitten.


Tim Sparv rokotti Kreikan liigan jättiläistä hirmulaakilla

iltalehti 21:00 22.11

Sparv on viimeksi tehnyt maalin pääsarjatasolla yli kaksi vuotta sitten.


Huuhkajat pelaa vielä ohittamatonta Walesia vastaan lohkovoitosta ja tulevaisuudesta – Hradecky sysää paineet vastustajalle: "On kivempaa jahdata kuin olla jahdattavana"

yle 06:09 18.11

Huuhkajat joutuu tulemaan ratkaisuottelussa toimeen ilman kapteeni Tim Sparvia, jonka arvoa joukkuetoverit ja myös tilastot korostavat.


Huuhkajat päättää rankan matkailunsa isojen panosten peliin – ilman Joel Pohjanpaloa ja Tim Sparvia

MTV 19:15 16.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue päättää kolmen ottelun vieraskiertueensa keskiviikkona oteltavaan Kansojen liigan Wales-otteluun, eikä panosta Cardiffin stadionilta puutu. Sunnuntain sinnikäs 2–1-voitto Bulgariasta Sofiassa tiesi sitä, että Huuhkajat on voiton päässä noususta Kansojen liigan A-liigaan eli maanosan jalkapallokerman joukkoon.


Unelmapaluun Huuhkajiin tehnyt Robin Lod V sportilla: ”On ollut vaikea katsoa näitä matseja kotisohvalta”

iltasanomat 22:00 15.11

Hienon voiton lisäksi tuli myös takaiskuja, kun Joel Pohjanpalo loukkaantui ja Tim Sparvin varoitustili täyttyi. Markku Kanerva kommentoi molempien pelaajien tilannetta.


Tim Sparv vastaa Huuhkajien harjoitusotteluita kritisoineille – paljastaa myös, miksi oli sivussa Ranska-ottelusta: ”Viimeinen viikko on ollut aika tuskaista”

iltalehti 13:22 15.11

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina Bulgarian Kansojen liigan ottelussa.


Huuhkajien konkarit innoissaan Marcus Forssin ja Onni Valakarin esiinmarssista: "Vanhemmat pelaajat pysyvät varpaillaan"

MTV 17:35 14.11

Huuhkajien kilpailutilanne on kovin kuin ehkä koskaan A-maajoukkueen historia. Kokeneet Tim Sparv ja Joona Toivio kehuvat Ranska-ottelussa onnistuneita tulokkaita. 


Huuhkajien kapteenilta suoraa puhetta maukkaan Mestarien liiga -sauman karkaamisesta: "Tim Sparv ei ollut enää tarpeeksi hyvä"

MTV 20:28 27.10

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv ei ole lainkaan katkera, vaikka hänen entinen seuransa FC Midtjylland pelaa tiistaina ensi kertaa Mestarien liigan lohkovaiheessa. 


Maajussille morsian: Kimmo paljastaa tunteensa Miialle – ”Tämä on menoa eikä paluuta ole”

iltalehti 14:34 19.10

Miian ja Kimmon mönkijätreffit sisältävät myös naku-uintia. SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Farmiviikon toiset treffit ovat käsillä ja tunnelma tiivistyy. Kuusamossa Miia lähtee ennakkosuosikki Kimmon kanssa mönkijäsafarille. Ilmassa väreilee hyttysparvien lisäksi odotusta ja jännitystä.


Tim Sparv jätti Puola-ottelun väliin – kiirehti sairaalaan raskaana olevan avovaimonsa tueksi: ”Jitka ja lapsi voivat nyt hyvin”

iltasanomat 21:32 10.10

Sparvin lisäksi myös Teemu Pukin odotetaan olevan pelikunnossa Bulgariaa vastaan.


Huuhkajien kapteeni kertoi kauhunhetkistään Kreikassa – tyttöystävän puhelu muutti suunnitelmat välittömästi: "Kirjoitin Rivelle viestin keskellä yötä, että en pääse nyt tulemaan"

MTV 17:47 10.10

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv joutui yllättäen jättämään väliin maaottelureissun Puolaan tällä viikolla henkilökohtaisista syistä.


Tim Sparv ja tyttöystävä Jitka odottavat lasta – huolestuttava puhelu ottelun jälkeen muutti suunnitelmat: ”Nyt menen sairaalaan”

iltalehti 17:36 10.10

Huukajat-kapteeni Tim Sparvin aika Kreikassa on alkanut vaiheikkaasti. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue saa sunnuntain Kansojen liiga -otteluun Bulgariaa vastaan kaivatun vahvistuksen. Tim Sparv oli poissa ryhmästä Puola-harjoitusottelussa. Nyt kapteeni ottaa oman paikkansa keskikentän ytimessä.


Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin tshekkiläinen puoliso Jitka Novackova esittelee onnellisena raskausvatsaansa – joutui hiljattain sairaalaan raskauskomplikaatioiden takia

mtv 15:45 10.10

Jitka Novackova ja Tim Sparv odottavat esikoistaan.


Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvin tshekkiläinen puoliso Jitka Novackova esittelee onnellisena raskausvatsaansa – joutui hiljattain sairaalaan raskauskomplikaatioiden takia

MTV 15:45 10.10

Jitka Novackova ja Tim Sparv odottavat esikoistaan.


Huuhkajille kaksi takaiskua lisää – Teemu Pukista ja Tim Sparvista sen sijaan hyvää kerrottavaa

MTV 17:39 09.10

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue ei saa Bulgariaa ja Irlantia vastaan pelattaviin Kansojen liigan kotipeleihinsä Lassi Lappalaista ja Thomas Lamia.


Onko Huuhkajat hukassa? Teemu Pukki ja Tim Sparv pois kokoonpanosta

iltalehti 13:09 07.10

Keskiviikon pelivalinta on Huuhkajien harjoituspeli Puolaa vastaan. Huuhkajilla on tänään ohjelmassa harjoitusottelu, kun se kohtaa Puolan vieraissa. Hieman tärkeämpi peli on luvassa sitten sunnuntaina, kun Suomi kohtaa Kansojen liigassa kotonaan Bulgarian. Keskiviikkona mennään enemmän juuri harjoitus- ja valmistautumismoodissa.


Teemu Pukki ja Tim Sparv sivuun Huuhkajista

iltasanomat 14:36 05.10

Teemu Pukki ja Tim Sparv jättävät maaottelun väliin.


Teemu Pukki ja Tim Sparv sivuun Huuhkajien Puola-ottelusta – "Antibioottikuuri päällä"

MTV 13:58 05.10

Teemu Pukki ja Tim Sparv eivät ole Huuhkajien mukana keskiviikkona Puolaa vastaan pelattavassa harjoitusottelussa.


Hot topics