Sihvonen: Onko tässä SM-liigan paras pelaaja? Jäätävän laukauksen taakse piiloutuu maagisia piirteitä

MTV 07:30 07.03

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pohtii, kuka on tällä hetkellä SM-liigan paras pelaaja.


Sihvonen: Pekka Virran koronatragedia – Lukko horjuu, kun säveltäjän ja kapellimestarin puhelin pysyy suljettuna

MTV 06:27 02.03

MTV Urheilun asiantuntija kirjoittaa Lukon päävalmentajasta Pekka Virrasta, joka sairastui koronaan.


Sihvonen: SM-liigan kärkisijoilla hämmentävä yhtälö – kaksi pian työtöntä työnhakijaa loistaa uudistuneina

MTV 10:47 26.02

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pohdiskelee päävalmentajien Raimo Helmisen ja Jarno Pikkaraisen erikoista tilannetta seuroissaan TPS:ssä ja HIFK:ssa.


HPK:n kehno kurssi kääntyi kuin salamaniskusta, Sihvonen kummastelee päävalmentajan alkukauden ratkaisua – "Teki saman virheen"

MTV 08:40 26.02

Koko alkukauden sarjan häntäpäässä majaillut HPK on löytänyt viime otteluiden aikana hienon vireen. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näkee HPK -luotsi Matti Tiilikaisen muuttaneen toimintaansa.


Pekka Virran poissaolo nakertaa Lukon peliä, apuvalmentaja joutunut ikävään asemaan – Sihvonen: "En tiedä, selviäisikö siitä kukaan"

MTV 08:15 26.02

Koronaviruksesta toipuvan Pekka Virran poissaolo on vaikuttanut Lukon pelaamiseen perustavanlaatuisesti. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen painottaa, että apuvalmentaja Erik Hämäläinen on joutunut haastavaan asemaan.


Petteri Sihvonen tylyttää SM-liigan jumbon todella outoa valmentajaratkaisua – "Nyt myydään halvalla"

MTV 16:25 19.02

Jääkiekon SM-liigassa Jyväskylän JYP on tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittaisessa tappioputkessa. JYP on ollut koko kauden ajan iso kriisiseura. Sen erikoisin ratkaisu löytyy penkin takaa. JYP illä kun ei ole tällä hetkellä kunnon päävalmentajaa.


Petteri Sihvonen kannattaa EHT:n pelaamista koronakaudellakin, vaikka turnauksesta tuli viruslinko: "Olen hyvin kriittinen siitä"

MTV 12:38 19.02

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen on vahvasti EHT:n pelaamisen kannalla, vaikka hän ymmärtääkin seurojen ongelmat. 


Sihvonen: Nykymallinen SM-liiga mahdollisti laboratoriokokeen - "Olli Jokisen tapaus on oikea makupala seurattavaksi"

MTV 05:55 16.02

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ottaa kantaa Olli Jokisen päävalmentajapestiin Mikkelin Jukureissa.


Ketkä Leijonista ovat antaneet aidot MM-näytöt? – Petteri Sihvonen jakaa myös piikin Jukka Jalosen suuntaan

MTV 06:03 15.02

Jääkiekon kevään MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia. Leijonissa on nähty tämän kauden varrella lähes kolmen joukkueen verran pelaajia. Mutta ketkä heistä ovat potentiaalisia MM-kisamatkaajia? ?


Seuraa tätä illan tv-ottelussa – Ässien puolustustapa paljastuu videoilta: "Yksi modernin lätkän juttu"

MTV 07:00 12.02

SM-liigaseura Porin Ässien tapa puolustaa mahdollistaa joukkueelle voimien säästämisen vastaiskuja varten. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen antaa näytteitä Ari-Pekka Selinin valmennettavien tavasta estää vastustajan maalipaikat.


Sihvonen: Kärppien Mikko Manner ja Tapparan Jussi Tapola tulivat järkiinsä

MTV 06:00 09.02

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjaa ylös huomionsa ja seuraukset siitä, kun jättiläiset Kärpät ja Tappara ovat vihdoin virkistymään päin.


Petteri Sihvonen hämmästelee Risto Dufvan Sportia – vertauskuva Jukka Jalosen Leijonista: "Näin ei saisi pelata"

MTV 07:30 05.02

Jääkiekon SM-liigassa perjantain TV-ottelussa (Sub) Vaasan Sport isännöi Oulun Kärppiä. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen hämmästelee sitä, miten rikkonaisesti Sport pelaa. Samalla kysymysmerkit kohdistuivat erityisesti Sport in kotipelaamiseen.


NHL-miesten lähtö ei ainut syy? Petteri Sihvonen jakaa kritiikkiä Ilves-valmennukseen: "Ei kovin viisaita ratkaisuja"

MTV 19:00 04.02

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen valtikka on kallistumassa vahvasti Tapparan suuntaan. Vielä alkukaudesta Ilves oli selkeästi niskan päällä – nyt tilanne on toinen. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan NHL-miesten poislähtö ei täysin selitä Ilveksen rajuja ongelmia.


SM-liigajätti Kärpät ulos mitalitaistosta? Petteri Sihvonen nostaa esiin huolestuttavan jatkumon

MTV 14:23 04.02

Jääkiekon SM-liigassa Oulun Kärpät kuuluu kaudesta toiseen isojen mestarisuosikkien joukkoon. Nyt tilanne on toinen. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan jopa mitali on tiukassa. Sihvosen mukaan taustalla on kaksi isoa tekijää.


Sihvonen: TPS:llä kahdet kasvot – loistoa seuraa yliviritys ja järjetön taklaus: "Miksi, oi miksi, Raimo Helminen"

MTV 06:02 02.02

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi TPS:n viime aikojen hyviä otteita SM-liigassa. Iso ansio pelin parantumisesta menee päävalmentaja Raimo Helmisen piikkiin.


SM-liigan yllätyshankinta puhuttaa – "Pikkuisen epäilen, että onko tämä järkevää"

MTV 19:46 28.01

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen Ilves räväytti keskiviikkona yllätyshankinnan, kun seura nappasi riveihinsä 36-vuotiaan puolustajan Anssi Salmelan. Muun muassa Leijonien kevään 2011 MM-kultajoukkueesta tuttu Salmela ei ole pelannut missään tällä kaudella. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen antaa omat epäilykset siirron ylle.


Sihvonen: Lienee Iivo Niskasen vika, että hiihtovauva Bolshunov taklasi Joni Mäen – "Unohtaminen olisi anteeksiantamaton teko"

MTV 06:49 26.01

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ottaa kantaa Aleksandr Bolshunovin törttöilyyn Lahden maailmacupin viestihiihdossa.


SM-liigan menestysseura JYP on nyt valtavassa myllerryksessä – Petteri Sihvonen huojuvasta korttitalosta: "Ei käy kateeksi"

MTV 07:30 22.01

Jääkiekon SM-liigassa JYP ehti nousta todelliseksi menestysseuraksi 2010-luvun taitteessa. Tällä hetkellä seura on myllerryksessä. Uusi sukupolvi on jo levittäytynyt jyväskyläläisten riveihin, mutta samalla muutosprosessissa on ollut omat käynnistymisvaikeutensa. Petteri Sihvonen avaa konkretian kautta sitä, miksi JYP on sukeltanut tällä kaudella.


Petteri Sihvonen povaa SM-liigan kärkipään seuralle isoja ongelmia – ”NHL-uhkapeli” kostautuu?

MTV 06:30 22.01

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen Ilves oli yksi niistä seuroista, jotka käyttivät alkukaudella useita NHL-lainapelaajia. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan Ilveksen ”uhkapeli” saattaa hyvinkin kostautua.


Lähes puolta SM-liigan seuroista uhkaa konkurssi – Petteri Sihvonen taustoista: "Yhtä kaikki, äärimmäisen huolestuttava tilanne"

MTV 16:01 21.01

MTV Urheilun selvityksen mukaan peräti kuuden jääkiekon SM-liigaseuran toiminta uhkaa loppua, jos nykyiset koronarajoitukset jatkuvat ja kausi pelataan päätökseen tyhjille katsomoille. Petteri Sihvonen pohtii, että riittävätkö nykyiset avustukset kriisin ratkomiseen.


Hot topics