Suunnittelijagurun ja tallipäällikön itsepäiset vakuuttelut kävivät Kimi Räikköselle kalliiksi – kyseenalainen tiedote kruunasi katastrofaalisen projektin: "Kimi oli todella vihainen"

MTV 06:00 06.04

Kun listataan 2000-luvun tunnetuimpia F1-autoja, varsin monelle listalle nousee ainakin Adrian Neweyn harmiksi yksi sellainenkin auto, jolla ei kilpailtu koskaan metriäkään: Neweyn kaudelle 2003 suunnittelema McLaren MP4-18.


Tuukka Temosen uutuuselokuva tyhjensi palkintopöydän Monacossa

iltalehti 16:24 25.02

Tuukka Temonen on saanut kaksi arvostettua palkintoa uutuuselokuvastaan Aika jonka sain. Tuukka Temonen iloitsee Instagramissa saamastaan kansainvälisestä tunnustuksesta. – Takaisin kotona kaksi plakaattia rikkaampana. Ei mulla mitään lukihäiriötä ole koskaan diagnosoitu, mut en ihmettelisi yhtään jos mulla sellainenkin löytyisi, Temonen kirjoittaa palkintokuvan saatetekstissä.


Trilleriä pukkaa: Kärpillä ja Tapparalla hyvät saumat jatkoon – CHL:ssä mahdollisuus myös historialliseen suomalaiskatastrofiin

MTV 08:55 15.10

Jääkiekon CHL:ssä nähdään jännittävä lohkovaiheen päätöskierros. Suomalaisseuroista Kärpillä ja Tapparalla on hyvät mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan, Pelicansin jatko vaatisi miltei ihmettä ja HPK on varmasti ulkona. Mahdollista on nähdä ensimmäistä kertaa CHL:n historiassa sellainenkin tilanne, ettei pudotuspeleissä nähtäisi yhtään suomalaisjoukkuetta.


Hot topics