McLaren-pomolta lohdutonta puhetta Mercedeksen dominoinnista, väläyttää erikoista keinoa ylivoiman murtamiseksi – "Sellaisessa todellisuudessa elämme"

MTV 19:16 08.09

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl uskoo, että Mercedeksen ylivoimaa voi jarruttaa toistaiseksi vain keinotekoisilla keinoilla.


McLaren-pomo: "On selvää, miksi Ferrari halusi Carlos Sainzin"

MTV 08:57 08.09

F1:n sunnuntain Italian GP oli täynnä draamaa. Esiin nousi useita tarinoita, joista yksi oli McLarenin Carlos Sainzin väkevä ajo. Brittitallin pomon Andreas Seidlin mukaan on selvää, miksi Sainz haluttiin Ferrarille.


McLaren-pomo varoittaa kuskejaan – yksi asia tulee välttää: "Ottaisin sen henkilökohtaisena hyökkäyksenä"

MTV 06:32 16.07

Alkukauden piristysruiskeisiin lukeutuneen McLarenin Lando Norris ja Carlos Sainz kävivät kuumaa keskinäistä kamppailua F1-sesongin kahdessa ensimmäisessä kisassa Itävallassa. Tallipäällikkö Andreas Seidl lataa kuskeilleen nyt julkisesti varoituksen sanan.


McLaren-pomolla selkeä näkemys tallista poistuvan Carlos Sainzin asemasta: ”Halusimme antaa hänen tehdä niin”

MTV 19:15 30.06

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl uskoo Carlos Sainzin laittavan Charles Leclercin tiukoille, kun tämä siirtyy Ferrarille ensi kaudella.


McLaren-pomojen illallinen keskeytyi koronauutisen vuoksi – muiden tallien ihailtava toiminta saa vuolaat kiitokset: "Tämä on sitä henkeä, josta me kaikki olemme ylpeitä"

MTV 14:56 16.03

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown ja tallipäällikkö Andreas Seidl sanovat olevansa kiitollisia F1-yhteisölle siitä tuesta, jota he ovat saaneet sen jälkeen, kun yhdellä heidän työntekijöistään todettiin Australian GP:n alla koronavirustartunta.


Hot topics