Hirmutulot! Samu Haber on Vain elämää -tähtien ylivoimainen tulokuningas - näin muut artistit tienasivat

iltalehti 10:57 04.11

Suurimman tilin Satulinnan kahdeksikosta on tehnyt Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber. Samu Haber ansaitsi uusimpien eli vuoden 2018 verotietojen mukaan 423 944 euroa. Summasta 239 128 oli ansiotuloja ja pääomatuloja 184 816 euroa. Jälkiveroa koitui maksettavaksi 137 701 euroa. Vuonna 2017 hänen tulonsa olivat kuitenkin vielä hieman suuremmat, yhteensä 521?500 euroa.


Samu Haberin Vain elämää -veto saa koko porukan juhlimaan villisti - katso itse

iltalehti 21:02 11.10

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Elastisen päivää. Elastinen kertoo Vain elämää -ohjelmassa avoimesti elämästään ja urastaan. Jaksossa nähdään myös upeita esityksiä Satulinnan kesäleiriläisiltä. Oman tulkintansa Elastisen kappaleista tekevät Maija Vilkkumaa, Vesala, Lauri Tähkä, Erin, VilleGalle ja Samu Haber. Samu Haber esittää jaksossa Elastisen kappaleen Tuulettaa. Haber eläytyy kappaleeseen täysillä. Esitys saa kaikki artistit mukaan jammailemaan. Erityisesti Haberin räppiosuus saa aikaan positiivista hämmästystä yleisössään. Ville Galle hyppii innoissaan ja Lauri Tähkäkin innostuu hyppimään ja taputtamaan käsiään villisti kappaleen tahtiin. Lopulta kaikki tanssivat kappaleen tahtiin.


Vain elämää: Elastinen kärsi vuosia huonosta itsetunnosta, menestys toi mukanaan pyrkyreitä: ”Se aiheutti tosi pitkänkin vamman mun naiskuvassa”

iltalehti 08:11 05.10

Elastinen kertoo Vain elämää -ohjelmassa ajastaan ennen menestystä. Ensi perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Elastisen päivää. Jaksossa käydään läpi Elastisen eli Kimmo Laihon uraa ja elämää. Mies kertoo avoimesti elämänsä eri osa-alueista. Satulinnan tähtiartistit esittävät jaksossa rap-artistin kappaleita vuosien varrelta. Nykyään perheellinen Laiho kertoo esimerkiksi naiskokemuksistaan.


Vain elämää: JVG tarttuu Nylon Beatin suosikkihittiin – tähtiartistit riemastuvat

iltalehti 11:04 01.10

Satulinnan tähtiartistit innostuvat tanssimaan illallispöydän ympärillä, kun Jare saapuu duetoimaan Ville Gallen kanssa Nylon Beatin kappaletta. Vain elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina Erinin päivää. Jaksossa muistellaan Nylon Beat -yhtyeen alkuaikoja, jolloin Erinin ja Jonnan suosio räjähti hetkessä. Nylon Beatin hittiin tarttuu jaksossa myös Ville Galle, joka kutsuu JVG:n toisen puoliskon Jaren kanssaan esiintymään. Kaksikon käsissä Rakastuin mä luuseriin -hitti saa uuden nimen Rakastuit luuseriin, ja tähtiartistit intoutuvat tanssimaan Satulinnan illallispöydän ympärillä.


IL selvitti Vain elämää -tähtien tienestit – Samu Haberin yrityksellä viisi miljoonaa euroa omaa pääomaa

iltalehti 19:59 21.09

Vain elämää -sarjan uusimman kauden artistit saavat vuodesta toiseen mukavia ansiotuloja – ja sen lisäksi artisteilla makaa yrityksissään miljoonia euroja käteistä. Suurimman tilin Satulinnan kahdeksikosta on tehnyt Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, joka ansaitsi uusimpien eli vuoden 2017 verotietojen mukaan 521?500 euroa. Summasta noin 483?500 oli ansiotuloja ja pääomatuloja 38?000 euroa. Haberin suuria tuloja ei varsinaisesti voi pitää yllätyksenä: Huippusuositun yhtyeen keulahahmo on ison rahan Keski-Euroopassa esiintynyt täysille stadioneille jo vuosikymmenen ajan. Tämän lisäksi mies on nähty myös The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana kahdella kaudella.


Hot topics