F1-lehdistökatsaus: ”Rengaskuiskaaja” raatelee kuin pitbull – Valtteri Bottaksen kohtalosta sanailua: "Vaikea nähdä mitä teki väärin"

MTV 17:45 10.08

Max Verstappenin yllätysvoitto Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen edestä puhalsi uutta henkeä Mercedeksen dominoinnilla alkaneeseen F1-kauteen. Red Bull -kuskin loistava ajo nousi pääpuheenaiheeksi kansainvälisessä lehdistössä, mutta myös Ferrarin ja Sebastian Vettelin rumaksi kääntynyt yhteiselo nousi otsikoihin.


Kuningatar Elisabet intoutui kepeään sanailuun videopuhelussa – sai keskustelukumppanit rentoutumaan

iltalehti 00:27 16.07

Kuningatar Elisabet on alkanut pitää yhteyttä ulkomaailmaan videopuheluiden avulla. Koronavirusepidemian vuoksi Windsorin linnaan vetäytynyt kuningatar Elisabet hoitaa nykyään velvollisuuksiaan muun muassa videopuheluiden välityksellä. Kesäkuun alkupuolella 94-vuotiaan kuningattaren kerrottiin osallistuneen ensimmäiseen videopuheluunsa. Hän on jatkanut yhteydenpitoa kansalaisiin videopuheluiden välityksellä.


Räikkönen sai kuulla tutun kysymyksen – antoi "oikean" vastauksen

yle 18:35 02.07

Kimi Räikkönen kertoi torstaina kuulumisiaan kauden kynnyksellä, ja pitkä tauko ei ainakaan ole tylsistyttänyt kokeneen kuskin sanailua.


Tennislegenda ja australialaistähti ilmiriidassa: "Ei selvästikään kaikista terävin"

MTV 18:16 30.06

Tennislegenda Boris Beckerin ja australialaispelaaja Nick Kyrgiosin välille on kehittynyt muheva sanasota Twitterissä. Sanailu alkoi, kun Becker otti Kyrgiosin hampaisiinsa tiistaina. 


IS seuraa: Syyttäjä ja puolustus ajautuivat tiukkaan sanailuun Katiska-käräjillä – ”Tuollainen vihjailu on ilkeämielistä”

iltasanomat 11:14 17.06

Helsingin käräjäoikeus jatkaa suuren huumejutun käsittelyä.


Jamie Lee Curtis ja muut Hollywood-tähdet ihastuivat Ismo Leikolan huumoriin: ”Kuka tämä tyyppi on?”

iltalehti 00:55 21.04

Hollywood-legenda ihastui suomalaiskoomikon sanailuun. Näyttelijä Jamie Lee Curtis jakoi viikonloppuna Instagram-tilillään videon koomikko Ismo Leikolan stand up -keikalta. Kyseessä ei suinkaan ole mikään uusi video, vaan Leikola on itse jakanut sen Youtube-tilillään jo helmikuussa 2018. Videolla hän sanailee englanninkielisen shit-sanan (suom. paska) monimerkityksellisyydestä.


Valtteri Bottaksen ajanviettoaihe kääntyi hilpeäksi sanailuksi – ”Mitä sä oot ajanut?”

MTV 21:00 15.04

Mercedeksen F1-kuski Valtteri Bottas on viettänyt yllättäen eteen tulleita vapaita koto-Suomessa. Bottaksen on täytynyt keksiä tekemistä, kun F1-sarja on ollut jäissä koronaviruspandemian takia. Ja tekemistä, sitä on löytynyt.


HPK-sankarilta uhmakasta vitsailua SM-liigakauden päätyttyä – Lasse Kukkonen kuittasi takaisin

MTV 11:11 14.03

Jääkiekon SM-liigakauden päättäminen ennen runkosarjan viimeistä kierrosta on aiheuttanut näppärää sanailua ex-HPK-vahti Emil Larmin ja Kärppien konkaripakin Lasse Kukkosen välillä. 


Ikävän ihanat kolme sekuntia erotti Hyvärisen ja Hakolan – hopeamies manasi maalissa väliaikapalveluaan: "Ei ollut lopussa mitään hajua tilanteesta"

yle 14:51 01.02

Perttu Hyvärisen ja Ristomatti Hakolan mitalihaastattelusta muodostui huumorintäyteinen keskinäinen sanailu.


Demokraattien kärkiehdokkaat syyttivät toisiaan valehtelijoiksi – tiukka sanailu nostatti huolen puolueen tilasta

iltasanomat 12:04 17.01

Demokraattien riveissä pelätään, että vasemmalle nojaavat ehdokkaat saavat aikaan kuilun puolueen kannattajien välille.


Putin pamautti suomalaisille yllättäen kysymyksen saunasta

iltasanomat 15:10 31.12

Erkki Tuomioja muistaa, että Putinin sanailu teki häneen 20 vuotta sitten positiivisen vaikutuksen. Sittemmin käsitykset ovat muuttuneet.


Hot topics