Sampon, 23, ja Ainon, 22, vinkki hyvän juhannuksen viettoon tulee kuin apteekin hyllyltä – ”Se on aina hyvä neuvo”

iltasanomat 19:20 18.06

Tänä juhannuksena ei päästä festareille tai muihin suuriin tapahtumiin. Kuinka koronakevään jälkeistä poikkeusjuhannusta sitten oikein vietetään? IS jututti juhannuksen viettoon lähteviä nuoria viikonlopun suunnitelmista ja koronan vaikutuksesta niihin. Samalla heiltä saatiin myös parhaat vinkit keskikesän juhlintaan. Katso video!


Minttu Kaulaselta liikuttava päivitys parisuhteestaan – sai seuraajat herkistymään: "Teistä huokuu rakkaus"

mtv 07:44 12.06

Minttu Kaulanen kehuu kiitollisena aviomiestään Sampo Kaulasta tuoreessa Instagram-päivityksessään.


Palmen murhassa käytetyn aseen väitetään löytyneen – mitä se voi paljastaa vielä 34 vuoden jälkeen?

iltasanomat 15:48 09.06

KRP:n rikosmuseon oppaan Sampo Vehman mukaan ase on teoriassa mahdollista varmistaa murha-aseeksi teknisin menetelmin vielä vuosikymmenien jälkeenkin. Helppoa se ei kuitenkaan ole.


Salkkarit-pahiksessa herää yllättäviä tunteita siskonsa paljastuksen jälkeen – onko Sabrina sittenkin vaarassa?

mtv 20:00 04.06

Sabrinaa pelotellut Sampo kauhistuu perjantain Salkkarit-jaksossa keskustellessaan sisarensa kanssa. 


Uusi trilleri alkaa tänään - Antti Reini ja Sampo Sarkola tähdittävät pohjoismaista tuotantoa

iltalehti 14:34 24.05

Suoratoistopalvelu Viaplayn uusi alkuperäissarja Koneisto saa tänään ensi-iltansa. Suomalaisväriä yhteispohjoismaalaiseen Koneisto-tuotantoon tuovat Antti Reini ja Sampo Sarkola. Sarjan pääosaa esittää tunnettu norjalainen Kristoffer Joner (The Revenant, Mission: Impossible – Fallout). Koneisto on tiivistunnelmainen ja toiminnantäyteinen kahdeksanosainen trilleri, jonka tapahtumat keskittyvät Ruotsin ja Norjan rajaseudulle. Tapahtumat käynnistyvät, kun Olle (Joner), tavallinen perheenisä herää Sandefjordin ja Strömstadin väliseltä autolautalta. Miehellä ei ole muistikuvia edellisen illan tapahtumista. Hän löytää viereltään kassillisen rahaa ja aseen. Ollen on nopeasti selvitettävä mitä on tapahtunut, ennen kuin poliisit ottavat miehen kiinni. Epätoivoisen pakomatkan keskellä herää myös kysymys - kuinka paljon Ollen vaimo Josefin tietää (Hanna Alström) miehensä menneisyydestä?


Sokkipotkut saanut Sampo Marjomaa rakentaa tulevaisuutensa uusiksi: ”Useampi pulla ja rauta tulessa”

iltalehti 18:54 22.05

Hauskat kotivideot -ohjelmasta tutun Sampo Marjomaan työpesti päättyi 15 vuoden jälkeen yllätyspuheluun. Tv-juontaja Sampo Marjomaa on ollut suomalaisten olohuoneissa jo 15 vuoden ajan Hauskat kotivideot -ohjelman myötä. Yllättäen miehen pesti päättyi, kun Sampon tilalle palkattiin tubettajana tutuksi tullut Roni Bäck.


Me Naiset: Hauskat kotivideot -ohjelman keulakuva Sampo Marjomaa sai yllättävän puhelun – 15 vuoden juontajapesti päättyi kuin seinään: "Sanottiin diplomaattisesti, että tämä loppuu tähän"

mtv 16:20 22.05

Sampo Marjomaan paikalle tulee tubettajana tunnettu Roni Back.


Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa paljastaa Me Naisissa: tyly päätös 15 vuoden juontopestille puhelimessa

iltalehti 22:47 21.05

Hauskojen kotivideoiden juontaja Sampo Marjomaa paljastaa Me Naisissa, kuinka 15 vuoden juontopesti päättyi yhteen puhelinsoittoon. Nelonen kertoi maanantaina tulevista televisio-ohjelmistaan. Yksi suurimmista yllätyksistä oli se, kuinka Hauskat kotivideot ”uudistuu täysin” ja ohjelman juontajaksi tulee Suomen suosituin tubettaja Roni Back. Kyse on suuresta muutoksesta. Back ottaa ohjelman juontopestin haltuunsa sen jälkeen, kun ohjelmaa 15 vuotta juontanut Sampo Marjomaa lopettaa tehtävässään.


Me Naiset: Sampo Marjomaa sai puhelun, joka päätti 15 vuoden pestin Hauskoissa kotivideoissa kuin seinään – avautuu nyt yllätysratkaisusta

iltasanomat 18:36 21.05

Sampo Marjomaa olisi halunnut jättää hyvästit suomalaisille, mutta hän ei saanut kertomansa mukaan siihen tilaisuutta.


Toimittajalta: Korona avasi Israelin hallituslukon – sisäiset riidat uhkaavat silti pakkoavioliittoa

yle 19:40 17.05

Pääministeri Netanjahu astelee jo ensi viikolla oikeuden eteen korruptiosta syytettynä, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Sampo Vaarakallio.


Kyläkauppias Sampo Kaulanen juhlii vuosipäivää – sai vaimoltaan hämmentävän lahjan: "Hyvää syntymäpäivää minulle"

mtv 22:30 16.05

Sampo Kaulanen julkaisi Instagramissa kuvan hämmentävästä kakusta.


Minttu-vaimo yllätti Sampo Kaulasen melkoisella synttärikakulla – Instagramissa riehaannuttiin luomuksesta: ”Nyt on jauhot kohdillaan”

iltasanomat 17:26 16.05

Sampo Kaulasen syntymäpäiväkakku ei ole sieltä perinteisimmästä päästä.


Hermeksen ykköspyssy Hokin paitaan – "Paljon lisää ratkaisuvoimaa kärkiketjuihin"

jatkoaika.com 20:52 10.05

Hermeksen tehokkain maalintekijä Sampo Paulaharju siirtyy Kokkolasta Kajaaniin.


Sampo ja Minttu Kaulaselle myönnettiin kohua herättänyt 100 000 euron Business Finland -tuki – näin he aikovat sen käyttää: "Ei ole meidän vappuraha"

mtv 21:05 08.05

Julkkiskauppias Sampo Kaulanen paljasti Vappu ja Marja Livessä, kuinka Jounin kaupalle myönnetty Business Finland -tuki aiotaan käyttää.


Tähän Sampo Kaulanen käyttää Business Finlandin 100 000 euron tukirahan - paljasti MTV:llä ideansa: ”Tulee takaisin veronmaksajille”

iltalehti 07:41 08.05

Kyläkauppias loi kehitysidean, jolla sai Business Finlandin tukirahan. Jounin kaupan kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi huhtikuussa Iltalehdelle saaneensa Business Finlandilta 100 000 euron tukirahan yritystoimintansa kehittämistyöhön. Julkkisten yrityksiinsä saamat tukirahat herättivät yleisellä tasolla polemiikkia, jolloin kauppias kertoi panostavansa kehitysideaan, johon laittaa itsekin 400 000 euroa omasta taskusta. – Ei Business Finland jaa tukia minkään julkisuuskertoimen mukaan, vaan pitää olla tietoon pohjautuva idea, jolla toimintaa voisi kehittää pitkällä tähtäimellä ja työllistää ihmisiä. Me ideoimme tällaisen toimintasuunnitelman ja he punnitsivat sen kuin minkä tahansa liikeidean, että onko siitä mihinkään, Sampo Kaulanen kertoi huhtikuussa Iltalehdelle.


Sampo Kaulanen paljasti MTV:llä mihin käyttää Business Finlandin 100 000 euron koronatuen – ”Tulee veronmaksajille takaisin moninverroin”

iltasanomat 22:08 07.05

Jounin kauppaa luotsaavat Sampo ja Minttu Kaulanen vierailivat torstai-iltana MTV3-kanavan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Minttu ja Sampo Kaulanen sekä Kiira Korpi

mtv 12:26 07.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Maria Ohisalo, Minttu ja Sampo Kaulanen sekä Kiira Korpi

mtv 12:26 07.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Sampo Kaulanen julkaisi pysäyttävän kirjoituksen tuntemuksistaan: "Masentaa ja muutenkin alakuloinen fiilis"

mtv 08:30 05.05

Suomen sympaattisin kyläkauppias jakaa rehellisesti tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa. 


Minttu Kaulanen julkaisi harvinaisen kuvan tyttärensä kanssa – hämmentävä yhdennäköisyys: "Olette kuin kaksi marjaa"

mtv 14:01 04.05

Tv-tähti Sampo Kaulasen vaimona tunnettu Minttu Kaulanen julkaisi Instagramissa suloisen kuvan tyttärensä Jaden kanssa.


Hot topics