Epävarmuuden keskellä Sammelvuo ei stressaa edes Pietarin painekattilassa – "Nyt on mahdollisuus ottaa seurajoukkueessa askel suomalaiseen valmentamissuuntaan"

yle 20:41 07.05

Yle Urheilu haastatteli lentopallovalmentaja Tuomas Sammelvuota, joka on viettänyt koronaviruksen piinaamaa arkea Pietarissa.


"Moskovassa oli paikallinen valtuusto koolla" – Tuomas Sammelvuo on kohdannut venäläiset toimintatavat ja voittamaan tottuneen kansan asettamat paineet

MTV 21:27 21.04

Kovin moni suomalaisvalmentaja ei voi sanoa lähtevänsä joukkueensa kanssa olympialaisiin tavoittelemaan kultamitalia. Pietarin Zenitiä ja Venäjän lentopallomaajoukkuetta valmentava Tuomas Sammelvuo voi.


Tuomas Sammelvuon pelit Venäjällä jatkuvat koronauhasta huolimatta – ei uskaltaisi poistua maasta: ”Siinä on isot asiat pelissä”

iltasanomat 21:36 16.03

Tuomas Sammelvuo valmentaa seurajoukkueen lisäksi olympialaisiin valmistautuvaa Venäjän maajoukkuetta. Hän ei tohdi poistua maasta, koska ei tiedä milloin pääsisi takaisin.


Tuomas Sammelvuon Zenit elää Venäjällä epätietoisuudessa: "On se erikoista, jos me vielä pelaamme"

yle 17:44 16.03

Tuomas Sammelvuon Zenit kohtaa tällä tietoa seuraavaksi Lokomotiv Novosobirskin CEV-cupin ottelussa.


Lentopallosarjat pyörivät edelleen Venäjällä – Sammelvuo ja Kerminen voittoihin pudotuspeleissä

yle 14:38 16.03

Tuomas Sammelvuon luotsaama Pietarin Zenit ja libero Lauri Kermisen edustama Kuzbass Kemerovo aloittivat pudotuspelit voitoilla.


Korona pysäytti urheilumaailman, mutta Venäjällä pelataan lentopalloa täyttä höyryä

iltasanomat 12:35 16.03

Tuomas Sammelvuo ja Lauri Kerminen olivat täydessä touhussa Venäjän lentopallokentillä.


Wadan päätös voi olla suuri katastrofi Venäjän lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuolle – "Hän pääsi himoittuun pestiin ja nyt tuntuu, että moni asia romahtaa"

yle 19:35 11.12

Venäjän sulkeminen pois urheilun suurtapahtumista saattaa tulla Venäjän lentopallomaajoukkueen suomalaispäävalmentaja Tuomas Sammelvuon olympiahaaveen eteen.


Venäjällä alkoi kritiikki Tuomas Sammelvuota kohtaan – yksi syy ulkomaalaisuus: ”Kohta hänestä tulee Venäjän kansalainen”

iltasanomat 12:36 15.11

Venäjän lentopalloliiton puheenjohtaja astui esiin vakuuttamaan, että maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon kansalaisuushakemus etenee.


Hot topics