Radikaali käänne Teemu Hartikaisen tilanteessa

iltalehti 13:39 02.06

Salavat Julajev Ufan palkkakuningasta koskevat huhut ovat täysin perättömiä. Allhockey.ru-sivusto kertoi, että KHL:n Salavat Julajev Ufassa pelaava hyökkääjä Teemu Hartikainen saattaisi vaihtaa seuraa. Venäläissivuston mukaan Salavat Julajevin olisi taloudellisissa vaikeuksissa, joiden takia seuran ja Hartikaisen tiet saattavat erota. Iltalehti kysyi Hartikaisen tilanteesta hänen agentiltaan Simo Niiraselta.


Venäläissivusto: KHL:n suomalaistähti lähdössä seurastaan – solmi tammikuussa uuden miljoonasopimuksen

iltasanomat 23:42 01.06

Venäläismedian mukaan Teemu Hartikainen on valmis purkamaan sopimuksensa Salavat Julajev Ufan kanssa.


Palkka-aateliin kuuluva suomalaispelaaja saattaa jättää KHL-seuransa

iltalehti 18:56 01.06

Vaihtaako KHL:n kovapalkkaisin suomalainen yllättäen seuraa? Allhockey.ru-sivusto kertoo, että KHL:n Salavat Julajev Ufassa pelaava hyökkääjä Teemu Hartikainen saattaa vaihtaa seuraa. Salavat Julajevin sanotaan olevan taloudellisissa vaikeuksissa, joiden takia seuran ja Hartikaisen tiet saattavat erota. Hartikainen on edustanut Salavat Julajevia jo seitsemän kautta ja kerännyt 378 KHL:n runkosarjan ottelussa 267 (116+151) tehopistettä. 79 pudotuspelissä 30-vuotias suomalainen on saalistanut 57 (25+32) tehopistettä.


Lähde: KHL:n suomalaishyökkääjä valmis rajuun ratkaisuun: purkaa jättisopimuksensa?

MTV 18:28 01.06

KHL:ssä pelaavan Salavat Julajev Ufan tähtihyökkääjä Teemu Hartikainen saattaa purkaa sopimuksensa seuran kanssa, uutisoi Allhockey.ru-sivusto.


Venäläislehti julkaisi KHL:n parhaiten tienaavat pelaajat – listalla kuusi suomalaista, Jokereissa uusi palkkakuningas

iltalehti 07:58 01.06

Sport-Ekspress julkaisi kattavan listan. Vadim Shipatshov on KHL:n palkkakeisari ja parhaiten tienaava suomalainen on Salavat Julajev Ufan hyökkääjä Teemu Hartikainen. Tämä käy ilmi Venäjän suurimman urheilulehden Sport-Ekspressin tuoreesta listauksesta, jossa se on tietojensa pohjalta nimennyt kaikki KHL:ssä vähintään 50 miljoonaa ruplaa ensi kaudesta tienaavat pelaajat.


Koko KHL-joukkueen palkat julkaistiin – suomalaispelaajalla uskomattoman kovat ansiot

iltalehti 22:51 15.05

Teemu Hartikainen on joukkueensa palkkakuningas. Venäläissivusto Championat ja vedonlyöntisivusto Betting Insider julkaisivat koko Salavat Julajev Ufan joukkueen palkat. KHL-joukkueen palkkakuningas on Teemu Hartikainen, joka tienaa sisäpiiritietojen perusteella 90 miljoonaa ruplaa. Nykykurssilla summa on noin 1,1 miljoonaa euroa.


TPS hankki maalivahdin KHL:stä – ”Odotusarvo on varmasti iso niin pelaajalla kuin seurallakin”

iltasanomat 19:08 11.05

25-vuotias venäläisvahti pelasi viime kaudella Salavat Julajev Ufassa.


KHL:ssä torjunut venäläisvahti TPS:n maalille

yle 16:56 11.05

Andrei Karejev on edustanut viime kaudet Salavat Julajev Ufan KHL-joukkuetta.


TPS nappasi lupaavan maalivahdin KHL:stä – ”Odotusarvo iso niin pelaajalla kuin seurallakin”

MTV 16:56 11.05

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on kiinnittänyt vuoden sopimuksella venäläismaalivahdin Andrei Karejevin. 25-vuotias vahti pelasi viime kaudella Salavat Julajev Ufassa.


Venäläismaalivahti Karejev TPS:n maalille ? uralla 141 KHL-ottelua

jatkoaika.com 16:54 11.05

TPS on tehnyt vuoden sopimuksen venäläismaalivahti Andrei Karejevin kanssa. Viime kaudella hän oli KHL-joukkue Salavat Julajev Ufan kakkosmaalivahti.


Kova huhu: Markus Granlund jättää NHL:n!

iltalehti 18:30 09.05

Venäläissivuston tietojen mukaan Markus Granlund suuntaa KHL:ään. Venäläinen Championat-urheilumedia uutisoi lauantaina, että sen tietojen mukaan suomalaishyökkääjä Markus Granlund siirtyy KHL-seura Salavat Julajev Ufaan. Granlund, 27, on kaudesta 2013–14 lähtien kiekkoillut Pohjois-Amerikassa. Granlundilla on tilillään 105 AHL-runkosarjaottelua ja 335 NHL-runkosarjaottelua. Kaudella 2019–20 Granlund on pelannut Edmonton Oilersin organisaatiossa.


Venäläislehti: Yli 300 NHL-ottelun suomalaishyökkääjä KHL:ään

MTV 18:18 09.05

Pitkään NHL:ssä tahkonnut suomalaishyökkääjä Markus Granlund on tehnyt sopimuksen KHL-seura Salavat Julajev Ufan kanssa, uutisoi venäläislehti Championat.


Potkujen seurauksena unohdettu Tomi Lämsä vuosien tauon jälkeen vastuurooliin suurseurassa – "Haluan näyttää, että teitte oikean valinnan"

MTV 07:55 05.05

Päävalmentajan paikan jääkiekon KHL:n suurseurasta Salavat Julajev Ufasta saanut Tomi Lämsä ei aio astua uuteen pestiin peläten paineita.


Potkujen seurauksena unohdettu Tomi Lämsä vuosien jälkeen tauon vastuurooliin suurseurassa – "Haluan näyttää, että teitte oikean valinnan"

MTV 07:55 05.05

Päävalmentajan paikan jääkiekon KHL:n suurseurasta Salavat Julajev Ufasta saanut Tomi Lämsä ei aio astua uuteen pestiin peläten paineita.


Kahdet potkut SM-liigassa on pureskeltu: Tomi Lämsä on valmis palaamaan päävalmentajaksi Venäjällä – "Sain hioa omia peitsiäni syrjemmässä"

yle 16:06 02.05

Tomi Lämsä nousi kolmen apuvalmentajakauden jälkeen Salavat Julajev Ufan päävalmentajaksi.


Tomi Lämsä ylennettiin KHL-joukkue Salavat Julajev Ufan päävalmentajaksi

jatkoaika.com 09:50 01.05

Tomi Lämsä toimi kolmen kauden ajan Salavat Julajev Ufassa apuvalmentajana. Nyt hänet ylennettiin päävastuuseen vuoden mittaisella sopimuksella.


Tomi Lämsä sai päävalmentajan pestin KHL:stä

iltasanomat 18:34 30.04

Lämsä ja Salavat Julajev Ufa tekivät vuoden sopimuksen.


Tomi Lämsästä Salavat Julajev Ufan päävalmentaja – "Pidän tätä haasteena, mutta olen valmis"

yle 18:10 30.04

Tomi Lämsä on toiminut kolme edellistä kautta Salavat Julajev Ufan apuvalmentajana.


Nyt se on varmaa: Tomi Lämsä sai kivikovan pestin KHL:stä

iltalehti 17:58 30.04

Salavat Julajev Ufa palkkasi suomalaisen päävalmentajan. KHL:n suurseura Salavat Julajev Ufa on nimittänyt Tomi Lämsän uudeksi päävalmentajakseen. Seura kertoi Lämsän yksivuotisesta sopimuksesta torstaina. Jo keskiviikkona venäläislehdissä tiedettiin uutisoida, että Lämsä oli lähellä pestiä.


KHL saa uuden suomalaisen päävalmentajan

MTV 17:54 30.04

40-vuotias Tomi Lämsä on KHL:ssä pelaavan Salavat Julajev Ufan uusi päävalmentaja.


Hot topics