Kommentti: Jos kauhuskenaario toteutuu, jälki voi olla karmivaa Veikkausliigan seuroille

iltasanomat 13:58 31.03

Monet seurat valmistautuvat jo siihen, ettei Veikkausliiga ala ainakaan ennen elokuuta. Palloliitolla on kolme vaihtoehtoista skenaariota sarjojen alkamiselle, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Jalkapallon EM-kisojen siirto tarjoaa kaikkien aikojen porkkanan suomalaisille pelaajille

iltasanomat 16:52 17.03

Euroopan jalkapalloliitto Uefa näytti hauistaan ja teki viisaimman mahdollisen päätöksen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Urheilu on ollut mallioppilas koronaviruksen torjunnassa – muutamaa mätää omenaa lukuun ottamatta

iltasanomat 19:11 16.03

Sarjojen ja tapahtumien pysähtyminen otettiin ilahduttavan mukisematta vastaan. Urheilu osasi laittaa itsensä oikeaan kontekstiin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Teemu Pukki erottuu supertähdistä luonteellaan – suomalaisten kannattaa olla erityisen ylpeitä yhdestä asiasta

iltasanomat 22:02 16.01

Hyökkääjän stereotypioita rikkova Teemu Pukki johdatti Huuhkajat EM-kisoihin, ja hänet valittiin ansaitusti Vuoden urheilijaksi, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Ilta-Sanomien jalkapallotoimittaja sai harvinaisen kunnian – kirjoittaa brittien laatulehteen Huuhkajista

iltasanomat 09:00 30.11

Ilta-Sanomien ja Urheilulehden jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin pääsi esittelemään Huuhkajat The Guardianin lukijoille.


Kommentti: Nyt alkaa uusi luku EM-taistossa – yksikään pelaaja ei ole kisoihin vielä selviytynyt

iltasanomat 23:41 18.11

Suomen miesten A-maajoukkueen kaikkien aikojen karsintamatka päättyi tappioon ja joukkueen EM-paikkaan. Yhdelläkään pelaajalla ei kisapaikkaa vielä ole, kirjoittaa Ilta-Sanomien Saku-Pekka Sundelin Ateenasta.


Kommentti: Nyt alkaa uusi luku EM-taistossa – yksikään pelaaja ei ole kisoihin vielä selvinnyt

iltasanomat 23:41 18.11

Suomen miesten A-maajoukkueen kaikkien aikojen karsintamatka päättyi tappioon ja joukkueen EM-paikkaan. Yhdelläkään pelaajalla ei kisapaikkaa vielä ole, kirjoittaa Ilta-Sanomien Saku-Pekka Sundelin Ateenasta.


Kommentti: Musta möykky nimeltä suomalainen jalkapallosielu parani kertaheitolla: ”Oli vaikea kuvailla valtavaa painolastia”

iltasanomat 00:29 16.11

Perjantaina 15. marraskuuta 2019 suomalaisen jalkapallon tarina kirkastui. Aurinko paistaa ensi kesänä, jolloin Suomi on mukana kaikkien aikojen arvokisabileissä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Jännittääkö Huuhkajien kohtalon ottelu? Ajattele Markku Kanervaa – se auttaa

iltasanomat 16:49 15.11

Markku Kanerva muutti harmaan peruskalliomaisen olemuksensa vahvuudeksi. Jos ottelu Liechtensteinia vastaan jännittää, mieti aina rauhallista Kanervaa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: KuPSin talvi meni täysin pieleen – Suomen mestarin kausi oli uskomaton kasvutarina

iltasanomat 07:03 20.10

Mestaruuden 43 vuoden tauon jälkeen voittaneen Kuopion Palloseuran kausi oli poikkeuksellinen kasvutarina, jossa oli koomisiakin piirteitä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Hyviä uutisia EM-unelmille – Suomi on toipunut ja voi hyvin

iltasanomat 22:11 15.10

Huhut Huuhkajien hyytymisestä olivat ennenaikaisia. Suomi vastasi paniikkipuheisiin rauhallisella ja järkevällä esityksellä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Turusta.


Kommentti: Huuhkajien omituinen ongelma herättää huolta – parannettava on paljon ja nopeasti

iltasanomat 08:46 14.10

Tappio Bosniassa käsiteltiin Suomen joukkueessa hyvin, mutta häviötä ei kannata kokonaan unohtaa. Nöyryytyksen pitäisi olla paras motivoija Armeniaa vastaan, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Sarajevosta.


Kommentti: Rysähdys alas pilvilinnoista – Huuhkajia oli vaikea tunnistaa Bosnian kurituksessa

iltasanomat 20:58 12.10

Bosnian ilotulitus palautti Huuhkajat ja Suomen kannattajat tylysti maanpinnalle. Peli Armeniaa vastaan jo tiistaina on parasta mahdollista rohtoa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Bilino poljen stadionilta.


Kommentti: Kaikki tuntuu nyt satavan Huuhkajien laariin

iltasanomat 12:24 12.10

Tähtikuvioiden asennot eivät auta Huuhkajia kisoihin, mutta kukaan ei voi ainakaan valittaa epäonnesta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Zenicasta.


Kommentti: Valioliiga­tähdillä on ollut skandaaleja huumeista, viinasta ja seksistä – mutta Teemu Pukki on ryvettynyt vain ”namukohussa”

iltasanomat 13:34 11.10

Hyökkääjän stereotypioita rikkova Teemu Pukki voi nousta kaikkien aikojen maajoukkuepelaajaksi, jos hän vie Huuhkajat EM-kisoihin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Hot topics