Ruotsalaistähti vannoi Patrik Laineen suosiman ruuan nimeen – ”Alan näyttää vantteralta”

iltasanomat 08:07 03.06

Ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin aikoo palata NHL-kaukaloon eri näköisenä pelaajana.


Harvinaisesta sairaudesta kärsivä NHL-veteraani epäröi paluuta kaukaloon: ”En tiedä, miten kehoni reagoi, jos saan viruksen”

iltalehti 10:58 02.06

Ruotsalaispuolustaja Anton Strålman on huolissaan NHL-kauden jatkumisesta. NHL suunnittelee jatkavansa kauttaan kesällä 24 joukkueen pudotuspeleillä kahdessa eri kaupungissa, mutta koronaviruspandemian vuoksi matka kauden uudelleen käynnistymiseen on vielä pitkä. Kauden jatkuminen vaatisi 25 000-30 000 koronavirustestiä. Floridan Panthersin ruotsalaispuolustaja Strålman toteaa The Athleticin haastattelussa, ettei ole ollenkaan varma siitä, että kauden jatkaminen on oikea päätös.


Harvinaisesta keuhkosairaudesta kärsivä NHL-konkari huolissaan liigan suunnitelmista – "En tiedä, miten kehoni reagoi, jos saan virustartunnan"

MTV 09:14 02.06

Florida Panthersissa kiekkoileva ruotsalaispuolustaja Anton Strålman on huolissaan NHL:n paluusuunnitelmista ja sen aiheuttamista terveysriskeistä.


TPS hankki satakiloisen pakkijärkäleen – ”Oliver tuo meille voittamisen kulttuuria”

iltalehti 16:28 01.06

TPS on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen ruotsalaispuolustaja Oliver Bohmin kanssa. 28-vuotias Oliver Bohm siirtyy Turkuun Ruotsista, jossa hän on pelannut edelliset neljä kautta Växjö Lakersin takalinjoilla. 191-senttinen ja 100-kiloinen Bohm voitti Växjön riveissä Ruotsin mestaruuden kaudella 2017–2018. Vasemmalta ampuva Bohm on pelannut Ruotsin pääsarjassa 385 runkosarjaottelua tehoilla 10+44=54.


Vahvistus: SM-liigaseura TPS hankki satakiloisen kolossin

MTV 15:45 01.06

Jääkiekon SM-liigaseura TPS vahvistuu 28-vuotiaalla ruotsalaispuolustajalla Oliver Bohmilla. Osapuolten välinen sopimus kattaa ensi kauden.


Ruotsin 44-vuotiaan jääkiekkotähden tunteikas paljastus: Ei muista omaa uraansa – tieto päänsäryn syystä oli sokeeraava

iltalehti 11:17 23.05

Ruotsalaispuolustaja ei muista uraansa tai arjen askareita. Andreas Lilja, 44, pelasi urallaan 580 NHL:n runkosarjaottelua ja voitti Stanley Cupin Detroit Red Wingsin kanssa vuonna 2008. Ruotsalaispuolustaja ei kuitenkaan muista uransa huippuhetkiä juuri lainkaan. – En valitettavasti muista urastani mitään. Iso osa on poissa. Muistan vain sen, mitä olen nähnyt videolta jälkikäteen, hän kertoo Expressenille.


Jokerit kaappasi tehokkaan maajoukkuepuolustajan muiden nenän edestä

iltalehti 09:03 12.05

SHL:n kolmanneksi tehokkain puolustaja valitsi eri vaihtoehdoista Jokerit. KHL.n kärkijoukkueisiin kuuluva Jokerit jatkaa kovien hankintojen tekemistä: 27-vuotias ruotsalaispuolustaja Jonathan Pudas on tehnyt helsinkiläisjoukkueen kanssa 2-vuotisen sopimuksen. –?Muutamista venäläisseuroista osoitettiin kiinnostusta, mutta Jokereiden tullessa kuvioihin mukaan tuntui päätös seuraan ja Helsinkiin siirtymisestä heti oikealta niin urheilullista kuin perheen kannalta tärkeää sosiaalista puolta ajatellen. Odotamme innolla, että pääsemme muuttamaan Helsinkiin ja liittymään Jokerit-perheeseen, Pudas toteaa Jokerien tiedotteessa.


Robin Press jatkaa Lukossa ? "Yksi arvokkaimpia puolustajia liigassa"

jatkoaika.com 09:31 30.03

Lukko on tehnyt vuoden jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Robin Pressin kanssa.


Lukon kova vahvistus jatkaa Raumalla: ”Poikkeuksellinen kyky ratkoa pelejä rankkareissa”

iltalehti 09:23 30.03

Liigaseura Rauman Lukko on käyttänyt puolustaja Robin Pressin sopimuksen option. Ruotsalaispuolustaja Robin Press oli päättyneellä kaudella runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Lukon avainpelaajia. Hyökkäävä puolustaja teki 29 pistettä ja tehopörssi näytti lukemaa +20. Rangaistuslaukauksissa taitava Press toi seuralla lukuisia pisteitä. – Robin tuli meille kivenkovasta organisaatiosta, jossa oli vaikeuksia saada itselleen isoa roolia, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt taustoittaa seuran tiedotteessa viitaten SHL-seura Färjestadiin.


Lukko kiinnitti ihastusta herättäneen ruotsalaispakin ensi kaudeksi – "Yksi arvokkaimpia puolustajia Liigassa"

MTV 09:22 30.03

Viime syksynä Rauman Lukkoon siirtynyt ruotsalaispuolustaja Robin Press jatkaa Lukossa myös kaudella 2020–2021.


Viimeisillään raskaana oleva nainen matkusti kotiin korona-Euroopan läpi: ”Olimme superonnekkaita”

iltasanomat 07:06 20.03

HC Davosin ruotsalaispuolustaja Magnus Nygren ajoi viimeisillään raskaana olevan puolisonsa kotiin Sveitsistä.


Luistin viilsi ruotsalaispuolustajaa silmään – karmea vamma vei puolet näkökyvystä: ”Tuskat tulivat ambulanssissa”

iltalehti 09:59 28.02

SHL:ssä tapahtui helmikuun alussa vakava loukkaantuminen. Ruotsalaisjoukkue Brynäsiä edustava Marcus Ersson, 22, loukkaantui helmikuussa vakavasti. Vastustajan luistin viilsi Erssonia suoraan silmään ja puolustaja näkee nyt vain toisella silmällä. Loukkaantuminen tapahtui 1. helmikuuta Djurgårdenia vastaan. Ersson yritti estää vastustajajoukkueen Jacob Josefssonia pääsemästä maalille. Josefsson kaatui ja hänen luistimensa luistin heilahti suoraan Erssonia kasvoihin.


Verisuihku värjäsi jään Carolinan ottelussa – Sebastian Ahon ja kumppanien joukkuetoverin käsi neulottiin kasaan

iltalehti 23:08 02.02

Carolina Hurricanesin ja Vancouver Canucksin ottelussa tapahtui karmea loukkaantuminen. Videolla Brett Pescen karmiva loukkaantuminen. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Toinen erä oli lähenemässä loppuaan, kun Canucksin ruotsalaispuolustaja Oscar Fantenberg laukoi tulisen lämärin siniviivalta kohti Hurricanesin maalia.


Verisuihku värjäsi jään Carolina Hurricanesin ottelussa – Sebastian Ahon ja kumppanien joukkuetoverin käsi murskaksi

iltalehti 23:08 02.02

Carolina Hurrinanesin ja Vancouver Canucksin ottelussa tapahtui karmea loukkaantuminen. Toinen erä oli lähenemässä loppuaan, kun Canucksin ruotsalaispuolustaja Oscar Fantenberg laukoi tulisen lämärin siniviivalta kohti Hurricanesin maalia. Maalin edessä taistellut Hurricanesin puolustaja Brett Pesce sai Fantenbergin lämärin käteensä ja tippui jään pintaan. Kun Pesce riistui hanskansa, jäälle ryöpsähti iso määrä verta.


TPS:lle tärkeä jatkosopimus, tehopuolustaja jatkaa Turussa – "Ei tarvinnut kauan miettiä"

MTV 19:52 29.01

Ruotsalaispuolustaja Henrik Larsson jatkaa TPS:n takalinjoilla myös ensi kaudella.


Jesperi Kotkaniemi, 19, yllätti rajulla nyrkkitappelulla NHL:ssä – sitten tuli tuomitseva viesti isoäidiltä

MTV 08:15 19.01

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi hämmästytti monet lajiseuraajat, kun hän otti rajun nyrkkitappelun ruotsalaispuolustajan Robert Häggin kanssa.


Ruotsalaispuolustaja pujottelukeppinä – KooKoo kuittasi TPS-johdon kahdella salamamaalilla

MTV 16:30 18.01

Liiga-kauden suuryllättäjä KooKoo ei häkeltynyt TPS:n siirryttyä pikavauhtia johtoon Turussa. KooKoo kuittasi turkulaisten johdon kahdella pikamaalilla.


Suomalaishyökkääjä vaihtaa seuraa NHL:ssä – toiseen suuntaan matkaa ruotsalaispuolustaja

MTV 23:14 17.01

Suomalaishyökkääjä Oula Palve siirtyy Dallas Starsin NHL-organisaatioon.


Suomalaishyökkääjä vaihtaa seuraa NHL:ssä – vaihtotavarana ruotsalaispuolustaja

MTV 23:14 17.01

Suomalaishyökkääjä Oula Palve siirtyy Dallas Starsin NHL-organisaatioon.


Suomalaishyökkääjä kaupattiin NHL:ssä – Dallasiin jälleen uusi sinivalkoinen pelaaja

iltalehti 21:25 17.01

Dallas Stars kasaa itselleen suomalaisjoukkuetta. Suomalaishyökkääjä Oula Palve, 27, siirtyy Pittsburgh Penguinsista Dallas Starsiin. Vaihtokaupassa Pittsburghiin lähtee ruotsalaispuolustaja John Nyberg. Seurat tiedottivat asiasta perjantai-iltana.


Hot topics