Ricciardo myönsi neuvotelleensa Ferrarin kanssa ennen kuin teki sopimuksen McLarenille

yle 10:40 29.05

Ricciardon mukaan Sainz on sopiva kuljettaja Ferrarille.


Väite poskettomasta palkasta olikin puppua – F1-tähti ottaa tuntuvan leikkauksen, valtavat bonukset voivat käydä tallille kalliiksi

iltalehti 13:37 27.05

Lähteen mukaan australialainen on neuvotellut itselleen mukavat kannustinbonukset. McLarenille ensi kaudella siirtyvän Daniel Ricciardon tulevasta palkasta on saatu uutta tietoa, joka kuulostaa aiemmin esitettyä realistisemmalta. Ricciardo, 30, on tällä hetkellä yksi sarjan parhaiten palkatuista kuljettajista. Renault houkutteli australialaisen Red Bullilta riveihinsä lyömällä pöytään tiettävästi yli 30 miljoonan euron vuosisopimuksen.


Ex-kuskin arvio ei mairittele Valtteri Bottasta – kehottaa tallia päätymään toisenlaiseen vaihtoehtoon

MTV 13:10 26.05

Kuhina F1-tallien vuoden 2021 kuskipaikkojen ympärillä on käynyt kuumana siitä lähtien, kun Ferrari kiinnitti Carlos Sainzin tallin toiseksi kuljettajaksi ja McLaren ilmoitti Daniel Ricciardon liittyvän talliin.


Onko tässä F1-historian hauskin tallipari? Hävytön kuiskuttelu lehdistötilaisuudessa naurattaa edelleen – "Heistä tulee fanien suosikkeja"

MTV 06:52 19.05

Daniel Ricciardon ja Lando Norrisin muodostama McLaren-tallin seuraava F1-tallipari saattaa tarjota tulevaisuudessa monia yhtä hervottomia hetkiä kuin mitä kaksikon välillä nähtiin viime kesän Britannian GP:n yhteydessä.


Lähde: Fernando Alonso palaamassa F1-sarjaan – sopimus lähes valmis

iltalehti 21:08 14.05

Kaksinkertainen maailmanmestari on palaamassa F1-sarjaan. F1-sarjan sisäpiirissä olevan toimittaja Ralf Bachin mukaan Fernando Alonso, 38, on palaamassa ensi vuonna formula ykkösiin. Espanjalaiskuljettaja ottaisi McLarenille siirtyvän Daniel Ricciardon paikan Renault’lla.


Voisiko Fernando Alonso korvata Daniel Ricciardon? Asiantuntijaa vaivaa tutut uhkakuvat: "Kyse on ihan siitä"

MTV 19:00 14.05

Kun Carlos Sainz siirtyy McLarenilta Ferrarille ja Daniel Ricciardo Renault'lta McLarenille, Renault'lle jää yksi tyhjä istuin täytettäväksi. Spekulaatioita sen täyttämiseksi riittää.


Mika Salolla kaksijakoiset tunnelmat Daniel Ricciardon siirrosta – "Aikamoinen riski"

MTV 18:15 14.05

McLaren tiedotti torstaina, että australialainen Daniel Ricciardo siirtyy talliin vuonna 2021. C Moren asiantuntija Mika Salo pitää Ricciardoa tallin kannalta nappivalintana. 


Lehti: Daniel Ricciardo saa mammuttimaisen palkan McLarenilla

iltalehti 18:06 14.05

Daniel Ricciardo sai Renault’lla kovaa liksaa, mutta ensi vuonna palkka nousee entisestään. F1-sarjan siirtomarkkinoilla kuhisi jälleen torstaina, kun Ferrari julkisti Carlos Sainzin ja McLaren Daniel Ricciardon sopimuksen kaudelle 2021. Daily Mailin mukaan McLaren on taannut uudelle värväykselleen jättimäisen palkan, sillä australialaiskuljettajan sopimus on arvoltaan 35 miljoonaa euroa.


Renault halusi pitää Daniel Ricciardon – onko tässä takaportti Fernando Alonson F1-paluulle?

MTV 13:59 14.05

Daniel Ricciardon lähtö oli kova isku Renault'n F1-tallille. 


Tuima tiedote! Renault-pomo kuittasi Daniel Ricciardon lähdön varsin katkeraan sävyyn

iltalehti 13:54 14.05

Daniel Ricciardon pesti Renault’lla jää kahden kauden mittaiseksi. F1-kuljettajapalapelissä kaudella 2021 valmistui torstaina merkittävästi, kun Ferrari ja McLaren ilmoittivat uusista vahvistuksistaan. Ferrarilla Sebastian Vettelin korvaa ensi kaudesta lähtien Carlos Sainz, jonka paikan McLarenilla ottaa Daniel Ricciardo.


Vahvistus: Daniel Ricciardo siirtyy McLarenille – ”Haluamme tehdä paluun eturiviin”

iltalehti 12:42 14.05

Daniel Ricciardon, 30, F1-ura jatkuu ensi kaudesta lähtien McLarenilla. McLaren tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä ”monivuotisen” kuskisopimuksen Daniel Ricciardon kanssa. Sopimus alkaa kaudesta 2021. Tallin toisena kuskina jatkaa Lando Norris, 20. – Danielin hankkiminen on jälleen yksi askel eteenpäin pitkäaikaisessa suunnitelmassamme ja tuo uuden jännittävän ulottuvuuden talliimme Landon rinnalle, McLaren-pomo Zak Brown sanoo.


Uusi F1-siirto vahvistui: tähtikuljettaja Daniel Ricciardo vaihtaa tallia!

iltasanomat 12:32 14.05

Daniel Ricciardon F1-ura jatkuu tämän kauden jälkeen McLarenilla.


Vahvistus: Daniel Ricciardo siirtyy McLarenille

MTV 12:10 14.05

McLaren-talli on tiedottanut Daniel Ricciardon siirtyvän sen väreihin kaudesta 2021 lähtien.


F1-markkinoilla on nyt kaksi tähtikuskia, tarjoaako Red Bull sauman? – "Vain, jos hän sukeltaa totaalisesti"

MTV 21:00 12.05

Kesän F1-markkinoille on saatu melkoista kuhinaa tuoreiden uutisten myötä. Ensin Renault paljasti, että tähtikuski Daniel Ricciardon sopimuksessa ei ole minkäänlaisia optioita. Ricciardon huhutaan vaihtavan maisemaa jo tämän kauden jälkeen. Tiistaina markkinoille tupsahti uusi nimi.


F1-tähtikuskia viedään Ferrarille – nykytallin pomo vihjailee toisenlaisella lopputulemalla

MTV 08:58 11.05

Viime kaudeksi Red Bullilta Renaultille siirtyneen F1-tähtikuskin Daniel Ricciardon ympärillä riittää kuhinaa. Ricciardoa on viety erinäköisissä huhuissa Ferrarin rattiin, saksalaisen Sebastian Vettelin seuraajaksi. Ricciardon nykypomo Cyril Abiteboul astui nyt asian suhteen esille.


Renault valmistautuu jo Daniel Ricciardon lähtöön – Alain Prost: "Kortit eivät ole käsissämme"

MTV 13:47 04.05

Renault’n F1-tallin neuvonantaja Alain Prost myöntää, ettei tiimillä ole tällä hetkellä edellytyksiä pitää tähtikuljettajaansa Daniel Ricciardoa riveissään kuluvan kauden jälkeen.


F1-tähtikuskia viedään Ferrarille – nyt eteen tuli kinkkinen kysymys Red Bullista: "En sanoisi paluulle ei"

MTV 15:46 21.04

Australialaiskuljettajan Daniel Ricciardon nimi ponnahtaa nyt jatkuvasti esille Ferrariin liittyvissä huhuissa. Tuoreeltaan Ricciardolta tiedusteltiin kuitenkin aivan toisesta kuviosta.


Daniel Ricciardon palkanalennukselle jatkoa: Renault leikkaa palkkojaan ja sulkee Englannin-tehtaansa

MTV 14:52 20.04

F1-tehdastalli Renault on ilmoittanut siirtävänsä osan henkilökunnastaan lyhyempään työviikkoon ja sulkevansa Britannian Enstonessa sijaitsevan tehtaansa toukokuun loppuun asti koronaviruspandemian aiheuttaman taloustilanteen takia.


Hurja F1-huhu Sebastian Vettelin tulevaisuudesta – tallipäälliköltä vihjaus vanhan mestarin iästä

iltalehti 10:36 18.03

Renault ja Ferrari eivät ole vahvistaneet kauden 2021 kuljettajaduoaan. F1-kausi ei ole vielä päässyt käyntiin, mutta vuoden 2021 kuljettajaspekulaatiot käyvät jo kuumana. Valokeilassa ovat nyt Ferrarin Sebastian Vettel ja Renault’n Daniel Ricciardo, joilla ei kummallakaan ole sopimusta kaudelle 2021. Ricciardon on huhuttu siirtyvän nimenomaan Ferrarin rattiin, mikäli Vettel ei jatka tallissa.


Hot topics