Journalistien tehtävä ei ole toivon luominen, vaan maailmasta kertominen – Reetta Räty: "Uutiset eivät voi säädellä ihmisen koko tunnemaailmaa"

yle 12:26 30.05

Ylen Aamun Viimeisessä Sanassa vierailleet toimittaja Reetta Räty ja JSN:n puheenjohtaja Eero Hyvönen tunnistavat uutisväsymyksen.


Toimittaja Reetta Rädystä työelämäprofessori Tampereen yliopistoon

yle 12:46 18.05

Tällä hetkellä työelämäprofessorin tehtävää hoitaa Yleisradion toimittaja Olli Seuri.


Lääkärin työhön liittyy neljä myyttiä, joista ei paljon puhuta korona-aikanakaan – infektiolääkäri odotti kauan ennen kuin uskalsi ottaa ne esille

yle 08:20 25.04

Infektiolääkäri Reetta Huttunen julkaisi esikoisrunokokoelman sairaalamaailmasta. "Mietin pitkään, voiko näistä kirjoittaa, ovatko nämä liian arkoja asioita", hän sanoo.


Tavikset tangolle ja polkien Pariisiin – Raija, 57, ja Reetta, 27, vaihtoivat mukavan elämän kovaan haasteeseen: ”Ihan kreisiä”

iltalehti 07:37 01.04

Noin 40 hengen fillariporukan pitäisi ensi heinäkuussa polkea Tampereelta Pariisiin. Kun ihminen on päässyt Tampereelle, miksi ihmeessä se haluaa Pariisiin? Ja vielä polkupyörällä. –?Palasin viime kesänä kotikaupunkiini ja kuulin tästä hankkeesta. Ihan kreisiä! Olen entinen teekkari, joten kaikki hullut ja hyvät ideat innostavat. Mahtavaahan se on pyöräillä Pariisiin, tamperelainen Reetta Mäkinen, 27, nauraa.


Reetta Rädyn kolumni: Etäkoulu paljastaa, miksi tavallinen koulu on niin hieno asia

yle 06:45 30.03

Koulussa kaikilla on lukujärjestys, välitunti, ruokaa, seuraa ja turvallisia aikuisia. Kotona näin ei välttämättä ole, kirjoittaa Reetta Räty. 


Nooralotta Neziri on valinnut tietynlaisen karanteenin omasta tahdostaan – muistuttaa, että huippu-urheilijoilla on etu koronatilanteessa: "Siitä on tässäkin tapauksessa hyötyä"

yle 10:13 25.03

Suomen pika-aituritähdet Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske pitävät Tokion olympialaisten siirtämistä oikeana ratkaisuna.


Suomalaisurheilijoihin vaikuttaa epätietoisuus Tokion olympialaisista – kenties ainutkertaista kisapaikkaa tavoitteleva toivoo siirtoa: “Tilanne on aika haastava”

yle 18:11 22.03

Titta Keinänen ja Reetta Hurske näkisivät useampia positiivisia asioita Tokion olympialaisten siirtämisessä.


Topias Palmi jumissa Italian-kodissaan – urheilijapuoliso on Suomessa ja ulkoilukin epäilyttää: ”Joudunko poliisin pysäyttämäksi?”

iltasanomat 12:08 17.03

Koripalloilija Topias Palmi elää etäsuhteessa aitajuoksija Reetta Hurskeen kanssa.


Reetta Hurske valmistautuu kauteen vaikeassa tilanteessa – harjoituspaikkoja kiinni, poikaystävä jumissa Italiassa

iltasanomat 13:20 16.03

Pika-aituri Reetta Hurske valmistautuu ulkokauteen epävarmassa tilanteessa.


Neziri ja Hurske valmistautuvat olympiavuoteen koronaviruksen vaikeuttamissa oloissa – taustalla vaanii Tokion kisojen siirtymisuhka: "Olen kahdeksan vuotta ajatellut, että 2020 tulee olemaan paras vuoteni ikinä"

yle 18:45 15.03

Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri pääsevät näillä näkymin harjoittelemaan halleissa kotikaupungeissaan, vaikka niitä on suljettu paljon ympäri Suomea koronaviruksen vuoksi.


Reetta Rädyn kolumni: Älkää usuttako kaupunkilaisia ja maalaisia toisiaan vastaan

yle 06:45 21.02

Kun alueiden ja todellisuuksien erot kasvavat ja edessä on niukkuuden jakamista, toivon päättäjiltä yhtä: älkää usuttako ihmisiä toisiaan vastaan, kirjoittaa Reetta Räty.


Kova kisatahti tuntui Nooralotta Nezirin juoksuissa – toinenkin suomalaisaituri päätti hallikautensa Ranskassa

MTV 09:37 20.02

Hallikauden kova kilpailutahti tuntui Nooralotta Nezirin kehossa, kun hän päätti yleisurheilun sisäratakautensa myöhään keskiviikkona Ranskassa. Neziri kurotti Ranskan Lievenissä 60 metrin aidoissa kolmanneksi, ja Reetta Hurske oli neljäs.


Neziri kolmas ja Hurske neljäs Ranskassa – Duplantis hätyytteli uutta ME:tä

yle 00:26 20.02

Nooralotta Neziri oli kolmas ja Reetta Hurske neljäs 60 metrin aitojen finaalissa Ranskan Lievinissä.


Neziri kolmas ja Hurske neljäs kovassa seurassa

iltasanomat 23:36 19.02

Nooralotta Neziri juoksi Lievinin aitafinaalissa 8,02 ja Reetta Hurske 8,03.


Nooralotta Neziri aitoi kolmanneksi Ranskassa – hyppyihme Duplantis epäonnistui ME-yrityksessä, voitti silti huipputuloksella

iltalehti 23:22 19.02

Reetta Hurskeen finaaliaika oli 8,03. Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri etenivät Ranskan Lievinissä kilpaillun 60 metrin aitajuoksun finaaliin. Neziri ylsi finaalissa lopulta kolmanneksi, kun hän pysäytti kellon aikaa 8,02. Nezirin oma ennätys on 7,97, joka on samalla SE-tulos.


Reetta Hurske hätyytteli Suomen ennätystä – taipui finaalissa Nooralotta Nezirille

MTV 23:19 19.02

Reetta Hurske hätyytteli 60 metrin aitajuoksun Suomen ennätystä hallikisoissa Ranskan Lievinissa keskiviikkona. 


Hurske ja Neziri finaaliin Ranskassa

iltasanomat 22:12 19.02

Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri juoksevat Lievinin kovatasoisten halliyleisurheilukisojen naisten 60 metrin aitajuoksun loppukilpailussa.


Halli-SM-kullan voittanut Nooralotta Neziri harmitteli Reetta Hurskeen kohtaloa – ”Ajattelin, että pliis, älä lähde ulos”

iltasanomat 18:07 16.02

Nooralotta Neziri juhli uransa yhdeksättä naisten pika-aitojen sisähallikisojen Suomen mestaruutta, mutta harmitteli kilpakumppaninsa Reetta Hurskeen kohtaloa.


Reetta Hurske joutui odottamaan minuuttien ajan tuomiota SM-finaalissa – ei osannut kuvitella lopputulosta

iltasanomat 17:28 16.02

Aitajuoksijatähti Reetta Hurske hylättiin SM-finaalissa.


Reetta Hurskeen uskomaton epäonni halli-SM-kisoissa jatkui – tamperelaisjuoksija protestoi varaslähtötuomiotaan, Neziri juhli mestaruutta

yle 17:27 16.02

Viime vuoden Kuopion halli-SM-kisoissa Hurske julistettiin ensin voittajaksi, mutta mestariksi korjattiin pitkän odottelun jälkeen Nooralotta Neziri.


Hot topics