Miljonääri Mikko Rantanen rentoutuu golfin ja tenniksen parissa: ”Menee ihon alle”

iltalehti 20:40 03.07

Huippuhyökkääjä Mikko Rantasen tenniskaverina on Andre Burakovsky. Colorado Avalanchen Mikko Rantanen urheilee vapaa-aikanaankin. 23-vuotias huippuhyökkääjä viihtyy tenniksen ja golfin parissa. Pelikaverina toimii Itävallassa syntynyt mutta Ruotsin maajoukkueita edustanut seuratoveri. –?Voidaan kai sanoa, että olen tenniksessä suhteessa parempi. Joukkuekaveri Andre Burakovskyn kanssa ollaan ehditty pari kertaa jo pelaamaan. Golfissa olen sellainen vuoristoratapelaaja, Rantanen sanoo Iltalehdelle.


Kommentti: Teemu Selänne, 50, oli johtaa suomalaisen urheilun pahasti harhaan – mutta kasvoi sittenkin loistavaksi esimerkiksi

iltasanomat 14:07 03.07

Teemu Selänne oli paljon suurempi urheilija ja jääkiekkoilija kuin hänen uransa ensimmäisen vaiheen saavutukset, kirjoittaa Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


NHL:n suomalaisvalmentaja sai erikoisluvan – Mikko Rantanen paljastaa: Näin tarkoin rajoituksin NHL:ssä nyt harjoitellaan

iltalehti 13:45 01.07

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät 10. heinäkuuta – oletettavasti. Joukkueet treenaavat harjoituskeskuksissaan tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja vielä toistaiseksi ilman valmentajia. Vaikka epätietoisuus pelien jatkumisesta haittaa, on Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen valmis Stanley Cup -jahtiin.


Mikko Rantanen hämillään painajaismaisesta peliputkesta: "Aika hullulta kuulostaa"

MTV 07:32 27.06

Jos NHL:n kausi pelataan loppuun ja uusi kausi alkaa melkein heti perään, pelaajien rasitus nousee kovaksi. 


Kommentti: Tämän takia 1,5 prosenttia on suomalaisen urheilun kiusallisin luku

iltasanomat 15:11 25.06

Urheilun tukijärjestelmä kaipaa Suomessa täysremontin, koska massiiviseksi kasvanut järjestöhimmeli imee valtaosan urheilun rahoista, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Perussuomalaiset Eerola ja Rantanen tuomitsevat Turtiaisen twiitin – ”Hänen kanssaan on näistä moneen kertaan keskusteltu”

iltasanomat 15:22 04.06

Perussuomalaisten ryhmäkokous käsittelee Ano Turtiaisen loukkaavaa twiittiä. Kokouksen tulisi päättyä viimeistään noin 15.30.


FPS jatkaa Mestiksessäkin tutussa komennossa

jatkoaika.com 13:12 29.05

FPS:aa Suomi-sarjassa neljä vuotta luotsannut Asko Rantanen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös Mestiksessä.


Kommentti: Veriseen luisteluriitaan syntyi yllätyssopu – kaikkein suurimpia häviäjiä olivat oikeutta hakeneet nuoret

iltasanomat 19:28 18.05

Yksi likainen luku suomalaisen urheilun historiassa saatiin päätökseen, mutta varsinaisia tuloksia odotellaan yhä, kirjoittaa Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Video: Mikko Rantanen on jopa NHL-tähdeksi rautaisessa kunnossa – näyttää nyt 3 vinkkiään: ”Sillä saa aika hyvän treenin”

iltasanomat 06:06 12.05

Näitä Mikko Rantasen treenivinkkejä saa kokeilla kotona.


Kommentti: Juniori pompottaa SM-liigaa oikkujensa mukaan – ja se kertoo, miten karmeassa jamassa jääkiekon kruununjalokivi on

iltasanomat 07:05 06.05

Ei ole Brad Lambertin vika, että SM-liiga on karmeammassa kunnossa kuin kukaan uskaltaa myöntää, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Juice Leskinen yllätti tuoreen olympiavoittajan hauskalla runolla – Heli Rantanen kertoo: ”Vain sävel puuttui”

iltasanomat 07:01 26.04

Helmikuussa 50 vuotta täyttäneen Heli Rantasen urheilu-uran kruunasi olympiavoitto, mutta elämään on mahtunut myös masennuskausia.


Mikko Rantasen sijoitukset hämmästyttivät Pohjois-Amerikassa: ”Suuri heräteostos”

iltalehti 10:59 22.04

Mikko Rantanen lähti tukemaan poreammeyritystä, mikä hämmästytti kiekkokansaa. Mikko Rantanen on keksinyt koronaviruspandemiasta huolimatta tekemistä myös jääkiekon ulkopuolella. Suomalaishyökkääjä kertoi tiistaina Iltalehdelle lähteneensä osakeannin kautta tukemaan kansainvälistymiseen tähtäävää Drop Design Pool -yritystä. – Se tekee porealtaita, joiden ulkonäkö on skandinaavisen tyylinen ja vähän erilainen. Siihen olen lähtenyt mukaan, Rantanen sanoi.


NHL-tähti Mikko Rantanen haluaa pelata vaikka kesällä, mutta suunnitelmassa on monta mutkaa: ”Aika ruosteessa ovat kaikki”

iltalehti 18:37 21.04

Koronakriisi iski Mikko Rantasen ja Colorado Avalanchen kannalta karvaalla hetkellä. Kansainvälistymiseen tähtäävää suomalaisyritystä sijoittajana tukemaan lähtenyt NHL-tähti Mikko Rantanen viettää korona-arkeaan Raisiossa. – Täällä mulla on oma kämppä. On ollut vähän tekemisen puutettakin, niin välillä olen ollut myös Nousiaisissa, hän viittaa lapsuudenkotiinsa eli vanhempiensa Hannun ja Hannamaijan kotitaloon.


Kommentti: Urheiluseurojen rahoittaminen on valon kantamista pimeään – ahdingossa olevien perheiden tukeminen tärkeämpää

iltasanomat 20:05 20.04

Koronakriisissä kouristelevien organisaatioiden tukeminen ei ole paras tapa pelastaa suomalaista urheilua, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


NHL-tähti Mikko Rantanen nimesi viihdyttävimmän suomalaiskiekkoilijan – "Aikamoinen persoona"

MTV 06:00 20.04

Suomalaisten jääkiekkoilijoiden joukosta löytyy jos jonkinlaisia persoonia. Mutta ketkä ovat kovimpia väriläiskiä? Yhteensä neljä suomalaista NHL-pelaajaa otti aiheeseen kantaa.


Suomen NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyväntekeväisyyspeli jäi koronan jalkoihin: ”Mahdotonta toteuttamiselle”

iltalehti 11:25 17.04

Koronakriisi siirsi NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyvätekeväisyystapahtuman ensi vuoteen. Alumni All Star -ottelu on muodostumassa jo Suomi-kiekon kesäiseksi perinteeksi. Viime elokuussa Lahdessa siinä pelasivat Suomen NHL-tähdistä muun muassa Aleksander Barkov, Patrik Laine, Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Teuvo Teräväinen ja Mikko Rantanen sekä sellaisia kiekkolegendoja kuin Lasse Oksanen, Veli-Pekka Ketola, Reijo Ruotsalainen ja Esa Tikkanen.


Kenen kanssa viettäisit karanteenia? – suomalaiset NHL-pelaajat vastasivat: "Vastataan se, ettei se suutu"

yle 22:28 16.04

Aleksander Barkov, Mikko Rantanen, Roope Hintz ja Miro Heiskanen kokoontuivat torstaina NHL:n järjestämään konferenssipuheluun.


Kenen kanssa viettäisit karanteenia? – suomalaiset NHL-pelaajat vastasivat: "Vastataan se, ettei se suutu"”

yle 22:28 16.04

Aleksander Barkov, Mikko Rantanen, Roope Hintz ja Miro Heiskanen kokoontuivat torstaina NHL:n järjestämään konferenssipuheluun.


Mikko Rantanen tappaa tylsyyttä keksimällä ihan omia juttuja

iltalehti 18:16 16.04

Colorado Avalanchen suomalaistähti on ryhtynyt improvisoimaan harjoitteluaan NHL-tauon aikana. NHL:n videokonferenssiin osallistunut Mikko Rantanen viettää pelitaukoa kotikonnuillaan Turussa. –?Olen ollut Turussa kuukauden päivät. Tylsää on ollut, mutta ei auta, sama tilanne on muillakin. Olen treenannut ja pelannut pleikkaria, paljon muuta ei voi tehdä, Rantanen kertoi.


Suomalaiset NHL-tähdet kertoivat korona-arjestaan – Mikko Rantanen: ”Erikoista on ollut”

MTV 17:47 16.04

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Coloradon suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen säväytti pari viikkoa sitten, kun hän julkaisi Instagram-tilillään videon, missä NHL-tähti katkoo puita raivaussahalla.


Hot topics