Siim Liivik julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Sofia Arasolan kanssa – kummallakin hymy herkässä

iltalehti 17:38 18.10

Siim Liivik ja Sofia Arasola poseeraavan aurinkoisina tuoreessa yhteiskuvassa. Jääkiekkoilija Siim Liivik ja Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Sofia Arasola poseeraavat yhdessä iloisessa yhteiskuvassa, jonka Liivik julkaisi Instagramissa. Otoksessa pariskunta poseeraa upean luontomaiseman edessä, ja Arasola kannattelee käsissään kukkakimppuja. Liivik on ottanut Arasolan lempeästi kainaloonsa.


Rantabaari-sarjan tähti Johanna Puhakka vaihtoi radikaalisti hiustyyliään:"Sielu myyty takaisin s*atanalle"

mtv 22:02 23.09

Johanna Puhakka nähtiin tummissa hiuksissa viimeksi vuonna 2019. 


Kaatosade ja kova tuuli riepottelivat Rantabaarin kesäkuvauksia – tällainen oli tunnelma

iltasanomat 09:30 14.09

Helteisestä alkukesästä oli enää muisto jäljellä, kun Tv-lehti vieraili Salattujen elämien sisarsarjan Rantabaarin kolmannen kauden kuvauksissa.


Rantabaari-sarjan tähti Johanna Puhakka säteilee näyttävässä iltapuvussa: "Vähän hienommissa kemuissa"

mtv 07:39 28.08

Rantabaarista ja Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa upean asukuvan.


Rantabaari-sarjan tähti Johanna Puhakka esitteli somessa "päivän poikaystävänsä" – näyttelijä Antti Luusuaniemeltä ytimekäs kommentti

mtv 14:03 17.08

Johanna Puhakka esitteli roolipoikaystävänsä. 


Aku Sipola on uusi Salkkarit-näyttelijä – puoliso Minka Kuustonen kannustaa: ”Vastaanotto oli hyvin positiivinen”

iltalehti 14:23 12.08

Aku Sipola on Salatut elämät -sarjan uusi näyttelijä. Näyttelijä Aku Sipola, 30, sai viime keväänä puhelun, jota hän ei osannut odottaa. Muutamaa viikkoa aiemmin hän oli lähettänyt Rantabaari-sarjaan koekuvauksia vastaavan esittelyvideon itsestään, mutta vastausta ei ollut kuulunut. Puhelimessa hänelle tarjottiin yllättäen roolia Salkkareissa. Sipola haluttiin mukaan, eikä hänen tarvinnut käydä läpi perinteistä koekuvausruljanssia, jonka kautta uusia näyttelijöitä etsitään.


Rantabaari-sarjan näyttelijätähti Hemmo Karja avautuu intiimien kohtauksien teosta: "Silloin jännitti"

mtv 21:04 09.08

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hemmo Karja tähdittää sarjan kolmatta kautta.


Johanna Puhakka sai purkkiin Rantabaari-sarjan kuvaukset: "Va?ha?n itkettiin ta?na?a?n, mutta onneksi kohta on karonkka"

mtv 10:10 06.08

Näyttelijä Johanna Puhakka kertoo Instagramissa saaneensa purkkiin Rantabaarin kolmannen kauden kuvaukset. 


Anni Grönberg, 22, on Rantabaari-sarjan uusi näyttelijä – sai yllättävän puhelun tuotannolta Skotlantiin

iltalehti 09:38 06.08

Anni Grönberg on yksi Rantabaari-sarjan uusista näyttelijöistä. Vesilahtelaisen Anni Grönbergin, 22, ura näyttelijänä otti tuulta alleen, kun hänen puhelimensa soi loppukeväästä. Annille ilmoitettiin, että hänet halutaan mukaan suositun Rantabaari-sarjan näyttelijäkaartiin. Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä. – Sanoin heti, että olen mukana! Anni kertoo Iltalehden haastattelussa iloisena.


Anni Grönberg, 22, on Rantabaarin uusi tähti – näyttelijälupaus opiskelee Skotlannissa

mtv 14:18 04.08

Rantabaarin kolmannella kaudella näyttelijäkaartiin liittyy Skotlannissa opintojaan tekevä Anni Grönberg.


Rantabaarin uusi näyttelijätähti bongattiin sarjaan joogastudiolta – hyppää nyt ensi kertaa kameran eteen: "Olen valmis tähteyteen"

mtv 13:01 04.08

Rantabaarin uusi tähtinäyttelijä bongattiin sarjaan joogastudiolta.


Näyttelijät Johanna Puhakka ja Sofia Arasola paljastavat – näin Rantabaarin kuvaaminen eroaa Salkkareiden tekemisestä

mtv 18:03 03.08

Suursuosioon nousseesta Rantabaari-draamasarjasta kuvataan parhaillaan kolmatta kautta ja se nähdään C Moressa syksyllä.


Suositun Rantabaari-sarjan odotettu komas kausi alkaa – luvassa suhdekiemuroita ja draamaa!

mtv 14:30 03.08

Suureksi yleisösuosikiksi kasvanut C More -alkuperäissarja Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa kolmannen tuotantokauden jaksoin. Odotettu uutuuskausi nähdään yksinoikeudella C Moressa neljän jakson viikkotahdilla 14.9. alkaen. Uudella kaudella villiin kesänviettoon astelee mukaan uusia, pakkaa sekoittavia hahmoja ja suhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun. 


Rantabaarin toinen kausi alkaa! Muistatko vielä viime kauden dramaattisimmat käänteet?

mtv 18:30 02.08

C Moressa alkuvuodesta katselulistojen kärkisijoille kiilannut Rantabaarin 2. kausi nähdään Subilla ja mtv-palvelussa maanantaista keskiviikkoon kolmen jakson viikkotahdilla.


Salkkarit-tähti Hemmo Karja haaveilee urasta uudella alalla: ”Vaikea nähdä, että tekisin elämäntyötä näyttelemisen parissa”

iltalehti 12:15 01.08

Salatut elämät -sarjasta tuttu Hemmo Karja haaveilee urasta rahoitusalalla. Hemmo Karja, 27, tähditti Salatut elämät -sarjaa vuosina 2011–2019 Janne Haukkalan roolissa. Keväällä hän teki pikapaluun sarjaan, ja kesä on kulunut Salkkareiden sisarsarjan, Rantabaarin kuvauksissa. – Oli tosi jees palata tänne kameran eteen! Karja kertoo.


Korona vei Sofia Arasolan tulot – tanssikeikat vaihtuivat koti-iltoihin Siim Liivikin kainalossa: "Työttömyyskassakin on auttanut"

iltalehti 08:13 30.07

Sofia Arasola on pyrkinyt pitämään kiinni positiivisesta asenteesta, vaikka korona tyhjensi hänen kalenterinsa. Näyttelijä ja tanssija Sofia Arasolan, 29, kalenteri oli vielä alkuvuodesta täynnä kuukausia eteenpäin. Edessä häämöttivät työt muun muassa Antti Tuiskun kiertueella taustatanssijana ja Rantabaari-sarjassa näyttelijänä. Koronavirus muutti kuitenkin suunnitelmat. Helsingin Olympiastadionilla järjestettävät Bailantai-konsertitkin siirtyivät ensi vuoden kesäkuulle. – Minulla piti olla edessäni kaikkien aikojen työkesä, mutta Rantabaari on lopulta ollut ainoa työ, jonka olen pystynyt koronan aikana tekemään, Arasola kertoo.


Rantabaarin uudet jaksot starttaavat Subilla – hahmojen menneisyyden painolasti alkaa käydä sietämättömäksi

mtv 18:01 14.07

Salatut elämät -tekijöiden kesäisen kuuma Rantabaari on noussut katsojien jättisuosikiksi vain vajaassa vuodessa ja sarjalle kuvataan parhaillaan jo kolmatta kautta.


Rantabaari-tähti Johanna Puhakka valmistuu Lontoon näyttelijäopinnoistaan – myös kansainvälinen ura kiinnostaa: "Olen avoin kaikelle"

mtv 09:05 27.06

Rantabaarissa tähdittävä näyttelijä Johanna Puhakan kesä koostuu töistä, kotimaan matkailusta ja valmistujaisista.


Rantabaarista tuttu Sofia Arasola harvinaisessa yhteiskuvassa jääkiekkoilija-kihlattunsa kanssa – näyttelijäkollega Johanna Puhakalta ihaileva kommentti

mtv 19:05 21.06

Rantabaarin kaikkia kolmea kautta tähdittävä Sofia Arasola julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan hänestä ja kihlatustaan. 


Rantabaarin uutta kautta tähdittävä Hemmo Karja uudisti tyylinsä – ihastuttaa nyt pitkällä pellavatukallaan

mtv 18:22 19.06

Salkkareiden viimeisissä kauden päätösjaksoissa nähdään Janne Haukkalaa näyttelevä Hemmo Karja. Nuori mies on uudistanut tyylinsä. 


Hot topics