Kovaa peliä F1-varikolla: Sensaatiotallista tehtiin protesti

iltalehti 20:50 12.07

Racing Pointin auto on aiheuttanut villejä huhuja. Renault on tehnyt protestin Racing Pointin autoista. Ranskalaistalli väittää, etteivät Racing Pointin tämän kauden autot ole tallin itsensä suunnittelemia. Renault viittaa protestissaan sääntöpykäliin, joiden mukaan F1-tallien on käytettävä sellaisia osia autossaan, jotka se on suunnitellut itse.


Kahdelle entiselle vakoojalle tuomio tietojen vuotamisesta Ranskassa – eläkeläismiehet paljastuivat kaksoisagenteiksi

yle 20:09 12.07

69-vuotias mies sai 12 vuoden ja 73-vuotias mies kahdeksan vuoden vankeustuomion.


Renault harkitsi Valtteri Bottastakin – F1-legenda paljasti pähkäilyt Fernando Alonson paluun taustalla

iltasanomat 10:52 12.07

Renault’n neuvonantaja Alain Prost selitti, kuinka Fernando Alonso päätyi takaisin ranskalaistallin riveihin.


Äkillisesti sairastunut hollantilainen maailmanmestari kuoli vain 27-vuotiaana - ”On käsittämätöntä, että hänet on viety meiltä”

iltalehti 08:47 11.07

Lara van Ruijven on kuollut. Hollantilainen kaukalopikaluistelija Lara van Ruijven, 27, on kuollut autoimmuunihäiriön komplikaatioiden seurauksena perjantaina. Van Ruijven joutui kesken harjoitusleirin sairaalahoitoon Ranskan Perpignanissa kesäkuun loppupuolella. Kun useat leikkaukset eivät tuoneet toivottua parannusta naisen tilaan, hänet vaivutettiin koomaan kuunvaihteessa.


Äkillisesti sairastunut maailmanmestari kuoli vain 27-vuotiaana - ”On käsittämätöntä, että hänet on viety meiltä”

iltalehti 08:47 11.07

Lara van Ruijven on kuollut. Hollantilainen kaukalopikaluistelija Lara van Ruijven, 27, on kuollut autoimmuunihäiriön komplikaatioiden seurauksena perjantaina. Van Ruijven joutui kesken harjoitusleirin sairaalahoitoon Ranskan Perpignanissa kesäkuun loppupuolella. Kun useat leikkaukset eivät tuoneet toivottua parannusta naisen tilaan, hänet vaivutettiin koomaan kuunvaihteessa.


Cameron Diaz rahtaa viinejä Euroopasta amerikkalaisille - perustelee terveysvaikutuksilla

iltalehti 17:31 10.07

Cameron Diaz haluaa tarjota amerikkalaisille luomuviiniä. Näyttelijä Cameron Diaz ja hyvä ystävänsä Katherine Power ovat toteuttaneet yhteisen unelmansa ja ryhtyneet viinibisnesnaisiksi. Kaksikko on nyt lanseerannut uuden oman viinimerkin, josta he aloittivat haaveilemaan jo vuonna 2018. He kaupittelevat Yhdysvalloissa Avaline-merkkisiä viinejä. Saatavilla on valkoviiniä ja roséviiniä. Naisten firman maahantuomat viinit ovat luomutuotettuja, vegaanisia ja lisäaineettomia. Toisen viinin rypäleet viljellään Espanjassa ja toisen Ranskassa.


Härski huijaus ilmi Ranskassa – rikolliset kavalsivat miljoonia koronakriisin takia työttömäksi jääneille tarkoitetttuja euroja

yle 14:53 10.07

Avokätinen työttömyyskorvausjärjestely kiinnitti myös järjestäytyneen rikollisuuden huomion.


Heinz Guderian kehitti sotataktiikan, jolle lähinnä naurettiin – sitten tuli kesä 1940 ja Blitzkrieg rävähti valloilleen

iltasanomat 06:30 10.07

Keväällä ja kesällä 1940 Saksan salamasota iski Benelux-maihin ja Ranskaan. Uudenlaista sodankäyntiä oli hiottu huolella.


AFP: Ihmiset lahjoittivat ruumiinsa tieteelle – nyt tutkitaan, jätettiinkö ne rottien syötäväksi

iltasanomat 01:35 10.07

Ranskalaismedia kirjoitti skandaalista viime vuoden lopulla.


Noah Lyles juoksi sensaatiomaisen 200 metrin ME-tuloksen – järjestäjien virhe johti tuloksen hylkäämiseen

iltalehti 00:30 10.07

Lylesin haamutulos herätti välittömästi epäilyksiä, ja tarkistuksen jälkeen totuus paljastui. Amerikkalaisjuoksija Noah Lyles jysäytti todellisen pommin 200 metrin kisassa, kun hänen voittoaikansa 18,90 teki maailmanennätyksestä (19,19) paperia – tai niin ainakin ensin luultiin. Tuomariston tarkistuksen jälkeen Lylesin juoksu hylättiin järjestäjien tekemän virheen vuoksi. Lylesin lähtöteline oli aseteltu väärälle paikalle, minkä takia hän juoksi väärällä radalla ja sai 15 metriä etumatkaa. Näin ollen hän juoksi todellisuudessa vain 185 metrin matkan, minkä vuoksi suoritus hylättiin. Voiton peri ranskalainen Christophe Lemaitre.


F1-toimittaja asettui aikanaan Kimi Räikkösen puolelle – Fernando Alonson Renault-sopimus laittoi miehen nurinkuriseen tilanteeseen

MTV 19:10 09.07

Renault’n päätös palkata Fernando Alonso on herättänyt paljon myös kritiikkiä. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa monet ovat hämmästelleet, miksi ranskalaistalli ei antanut mahdollisuutta jollekin oman kuljettaja-akatemiansa kuskille.


Iso kaappaus! 4-kertainen Ranskan ympäriajon voittaja Chris Froome siirtyy suomalaisen manageroimaan talliin: ”Haluamme voittaa Tourin”

iltalehti 16:23 09.07

Kjell Carlström hehkutti legendan siirtoa. Pyöräilyn saralta kuului iso siirtouutinen torstaina, kun kaikki merkittävät lajisivustot uutisoivat Chris Froomen tallivaihdosta. Ranskan ympäriajon, eli Tour de Francen, nelinkertainen voittaja polkee ensi kaudesta lähtien Israel Start-Up Nation -tallissa. Kyseisen israelilaistallin "general managerina” työskentelee suomalainen ex-kilpapyöräilijä Kjell Carlström.


Pyöräilyn supertähti Chris Froome siirtyy suomalaisen ex-ajajan vetämään talliin

iltasanomat 15:21 09.07

Ranskan ympäriajon nelinkertainen voittaja ajaa tämän kauden loppuun Team Ineosissa.


Nelinkertainen Tour-voittaja ja pyöräilyn supertähti Chris Froome jättää menestystallin – poikkeuksellinen tiedote ennen kauden alkua

MTV 13:00 09.07

Team Ineos on tiedottanut, että sen tähtipyöräilijä ja nelinkertainen Ranskan ympäriajon voittaja Chris Froome lähtee muualle kauden 2020 jälkeen.


Le bureau, vakoojaverkosto ei jää ainoaksi: Tänään alkaa peräti 2 uutta ranskalaista sarjaa

iltalehti 07:47 09.07

Kuuluttaja ja Manon ovat molemmat Teeman & Femin sarjoja. Ranskalainen aalto pyyhkäisee tänä kesänä Suomen yli. Le bureau, vakoojaverkosto kuuluu Areenan katsotuimpien sarjojen joukkoon. Trilleristä julkaistiin viime viikolla viides kausi. Ylen netti-tv:ssä voi jo katsoa kokonaisuudessaan myös tänään Teemalla \& Femillä alkavan Kuuluttajan. Toisin kuin Le bureau, se on minisarja, jossa on kuusi jaksoa. Vertailun vuoksi mainittakoon, että vakoojaverkostossa osia on 50.


Tunnistaisitko kuninkaalliseksi? Prinsessa Sofia lippalakissa metsäretkellä - vei lapset upeisiin maisemiin

iltalehti 20:38 08.07

Ruotsin pikkuprinssit viettävät kesälomaa vanhempiensa kanssa kotimaassaan. Ruotsin prinssi Carl Philip perheineen on lomaillut monena kesänä Ranskan Sainte-Maximessa. Koronapandemian vuoksi perhe viettää tämän kesän reissaten kotimaassa. Nyt pariskunta lapsineen jakaa sometilillään vinkkejä kesämatkailuun Ruotsissa. Ensimmäinen kohdevinkki, jota prinssi ja prinsessa kutsuvat ”mansikkapaikakseen” on Trosan tienoilla, Södermanlandin maakunnan rannikon tuntumasta löytyvä, maaseudun rauhaa henkivä Bergs Gård. Carlp Philip perheineen jakoi kuluneella viikolla kauniita lomakuvia idyllisessä maalaismaisemassa.


Renaultin tallipomo riemastui Fernando Alonson paluusta – kunnianhimoinen tavoite vakuutti konkarikuskin: ”Pyrkimykseni on täysin sama”

MTV 15:07 08.07

Renault vahvisti aiemmin tänään, että Fernando Alonso hyppää kaudeksi 2021 ranskalaistallin haalareihin vietettyään viimeiset kaksi vuotta F1-maailman ulkopuolella. Tallipomo Cyril Abiteboul on innoissaan espanjalaiskonkarin paluusta.


Nyt se on varmaa! Fernando Alonso palaa formula ykkösiin

iltalehti 14:02 08.07

Espanjalaiskuski Fernando Alonso palaa F1:seen. Fernando Alonso palaa Renault-talliin ja formula ykkösiin ensi kaudeksi. Ranskalaistalli on julkaissut läpi päivän erilaisia äänivideoita vihjaillessaan kaksinkertaisen maailmanmestarin paluusta.


Fernando Alonso palaa F1-sarjaan! Renault'n sopimusuutisessa erikoinen yksityiskohta

MTV 14:02 08.07

Fernando Alonso palaa F1-sarjaan kahden välivuoden jälkeen Renault-tallin väreissä kaudella 2021, ranskalaistiimi vahvistaa. Tallin tiedotteen mukaan sopimus kattaa "tulevat kaudet". 


Fernando Alonso palaa F1-sarjaan! Renault vahvisti maailmanmestarin sopimuksen

MTV 14:02 08.07

Fernando Alonso palaa F1-sarjaan kahden välivuoden jälkeen Renault-tallin väreissä kaudella 2021, ranskalaistiimi vahvistaa. Tallin tiedotteen mukaan sopimus kattaa "tulevat kaudet". 


Hot topics