Minkä lajin rankingykkönen on Mohamed El Shorbagy?

iltalehti 05:55 30.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mistä sanoista tulee HSV:n lyhenne? 2) Minkä lajin rankingykkönen on Mohamed El Shorbagy?


HIFK:n nuori tähti hyvissä asemissa kanadalaisrankingissa – NHL-draftin ajankohta yhä auki

iltalehti 22:40 22.06

Anton Lundell lähtee TSN:n tuoreen draft-rankingin mukaan hyvistä asemista NHL:n varaustilaisuuteen. NHL-draft on tyypillisesti pidetty juhannuksen aikoihin, mutta koronapandemia on sotkenut kaikki NHL:n aikataulut. Varaustilaisuuden ajankohtaa ei tiedä vielä kukaan. Optimistisimmat arviot ajoittavat sen lokakuulle. Draft-arvonnan ajankohta sen sijaan on selvillä. Se pidetään ensi perjantaina 26. kesäkuuta – tosin lopullinen varausjärjestys selviää vasta elokuussa (mahdollisesti) alkavien pudotuspelien tulosten perusteella.


Suomen superlupaus vahvoilla tuoreessa NHL draft -rankingissa – ykkösvarauksesta ei epäselvyyttä

iltasanomat 21:50 22.06

HIFK:n Anton Lundell on kanadalaismedian listauksessa ainut suomalainen ykköskierroksella.


Suomen superlupaus vahvoilla tuoreessa NHL:n draft-rankingissa – ykkösvarauksesta ei epäselvyyttä

iltasanomat 21:50 22.06

HIFK:n Anton Lundell on kanadalaismedian listauksessa ainut suomalainen ykköskierroksella.


HIFK:n Lundell sijalla 12 tuoreessa draft-rankingissa – ykkösvarauksesta ei epäselvyyttä

yle 20:03 22.06

TSN:n listan mukaan ykköskierroksella varataan vain yksi suomalainen.


NHL:n playoff-tähdet rankingissa – sivusto myönsi suomalaistaiturin aliarvostuksen: ”Vaikutus on valtava”

iltalehti 06:47 11.06

Kanadalaissivusto laittoi NHL:n playoff-tähdet järjestykseen. Kanadalainen TheScore-sivusto nostattaa NHL-fanien playoff-kuumetta julkaisemalla 50 parasta pudotuspeleihin osallistuvaa pelaajaa. Maaliskuussa koronaviruspandemian takia keskeytynyt kausi on tarkoitus pelata loppuun elokuussa alkavilla 24 joukkueen pudotuspeleillä.


Roger Federeriä nöyryyttänyt junioritähti joutui rajuun huumekierteeseen – saa nyt valmentajana kuulla ikäviä muistutuksia menneisyydestään

iltalehti 08:00 08.06

Nikola Gnjatovic oli huippulupaus juniorina, mutta urheilu-ura vaihtui rajuun huumekierteeseen. Nikola Gnjatovicin nimi tuskin soittaa kelloja edes tennisentusiastien parissa, sillä serbi oli parhaimmillaan ATP-rankingissa sijalla 759. Serbillä oli kuitenkin mahdollisuus taitojensa puolesta paljon parempaan. Novak Djokovicin isä Srdjan on jopa kutsunut tätä suurimmaksi lahjakkuudeksi, jonka hän on koskaan nähnyt.


Ranking: Suomi-kiekon rumimmat logot – Kaamein on ilmakitaraa mailalla soittava valkoinen tiikeri, toiseksi kaamein on JYP

jatkoaika.com 13:00 04.06

Suomen rumimmassa jääkiekkoseuran logossa on jääkiekkomailan kanssa bailaava sininenäinen kissaeläin. Jatkoajan äänestyksellä toiseksi rumin logo on JYPin kiekura. Ylipäätään tämä lista on hyppy Suomi-kiekon syvään päähän.


Ranking: Suomi-kiekon kauneimmat logot – Ykkösenä Ilves, kakkosena Mestiksen SaPKo, kolmantena Tappara

jatkoaika.com 12:58 04.06

Ilveksen logo on valittu Jatkoajan äänestyksellä Suomen kauneimmaksi jääkiekkoseuran logoksi. Rankingin kärkiviisikkoon ylsi kaksi tamperelaista seuraa ja kaksi Mestis-seuraa.


Suomen NHL-lupauksesta ristiriitaista raporttia: "Hänestä liikkuu harhaanjohtavia tietoja"

MTV 05:30 03.06

Kesän NHL-varaustilaisuuden kirkkain suomalaisnimi Anton Lundell on nostettu sijalle yhdeksän The Athletic -lehden tuoreimmassa rankinglistauksessa. Saman lehden toinen toimittaja oli vain paria päivää aiemmin huomattavasti pessimistisempi HIFK-hyökkääjän suhteen.


Korona tuhosi tähtipelaajan parisuhteen

iltalehti 08:22 28.05

Mallina työskentelevä Sofia Jimenez vahvisti rakkaustarinan päättyneen. Tennistähti Juan Martin del Potro ja hänen tyttöystävänsä Sofia Jimenez ovat eronneet. Jimenez vahvistaa koronan aiheuttaman raskaan karanteeniajan johtaneen välirikkoon. Parhaimmillaan maailmanrankingissa sijalla kolme majaillut ja yhden grand slam -turnauksen voittanut argentiinalainen del Potro, 31, ja mallina työskentelevä Jimenez, 29, aloittivat seurustelun joulukuussa 2018.


FinnProspectsin draft-ranking: HIFK:n Anton Lundell on Suomen suuri toivo ? JYP-kaappaus Joni Jurmo nousee kohisten

jatkoaika.com 08:00 23.05

Juniorijääkiekkosivusto FinnProspects on julkaissut lopullisen rankinginsa tulevaan varaustilaisuuteen. HIFK:n Anton Lundell on yksinoikeutetusti listan kärkinimi, mutta hänen takanaan piilee hyvinkin potentiaalisia lupauksia.


Ranking, jota olet odottanut: Maskiraati arvioi NHL:n 90-luvun maskit ? "Otsasta ryömii esiin kontiainen"

jatkoaika.com 08:00 04.05

Miltä ysärin maskitaide näyttää vuonna 2020? Jatkoaika kokosi Levyraadin hengessä asiaan perehtyneistä Maskiraadin ja ruoti kymmenen 90-luvun NHL-maskia.


Yllätytkö? Suomi on vähemmän kohistussa yleisurheilulajissa maailman ranking-viitonen

MTV 10:43 02.05

Vaikka naisten seitsenottelusta ei ole kohistu Suomessa kuin monesta muusta lajista, Suomi on seitsenottelun kansainvälisessä vertailussa kovaa valuuttaa. Suomi oli vuonna 2019 seitsenottelussa maailman viitonen maiden välisessä tilastorankingissa, tiedottaa Suomen Urheiluliitto.


”Kukaan heistä ei kuole nälkään” – tennistähti laukoi suorat sanat Roger Federerin ja muiden suurnimien korona-apupaketista

iltalehti 07:22 29.04

Dominic Thiem ei innostunut tenniksen suurnimien suunnittelemasta apupaketista. Novak Djokovic haluaa luoda rahaston, jolla turvataan nykyistä paremmin ATP-rankingin sijoilla 250-700 olevien pelaajien talous. Ylistystä saanut avaus nousi esiin koronakriisin aikana, kun turnaukset on peruttu. Se tarkoittaa sitä, että pienituloiset pelaajat ovat jääneet puille paljaille. Djokovicin tavoin suunnitelmaan ovat sitoutuneet lajin suurnimet Roger Federer ja Rafael Nadal, mutta kaikkia auttamisoperaatio ei miellytä.


”Kukaan heistä ei kuole nälkään” – tennistähti laukoi suorat sanat Roger Federerin ja muiden tähtien korona-apupaketista

iltalehti 07:22 29.04

Dominic Thiem ei innostunut tenniksen suurnimien suunnittelemasta apupaketista. Novak Djokovic haluaa luoda rahaston, jolla turvataan nykyistä paremmin ATP-rankingin sijoilla 250-700 olevien pelaajien talous. Ylistystä saanut avaus nousi esiin koronakriisin aikana, kun turnaukset on peruttu. Se tarkoittaa sitä, että pienituloiset pelaajat ovat jääneet puille paljaille. Djokovicin tavoin suunnitelmaan ovat sitoutuneet lajin suurnimet Roger Federer ja Rafael Nadal, mutta kaikkia auttamisoperaatio ei miellytä.


Suomi ja Ruotsi kohtaavat alkulohkossa vuoden 2022 olympialaisissa ? isäntämaa Kiina kohtaa pohjoisamerikkalaiset

jatkoaika.com 17:42 24.04

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on julkaissut uuden maailmanrankinginsa, minkä perusteella tehtiin myös vuoden 2022 talviolympialaisten lohkojako.


Unelmalohko! Leijonat ja Ruotsi kohtaavat olympialaisissa – katso kaikki lohkot

iltalehti 12:52 24.04

Kansainvälinen jääkiekkoliitto julkaisi rankingin perjantaina. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF julkaisi perjantaina miesten ja naisten maailmanrankingin sekä Pekingin talviolympialaisten alkulohkot. Ranking perustuu edellisten talviolympialaisten ja viimeisen neljän vuoden MM-kisojen sijoituksiin.


Mitä SM-liigan seuroja Pasi Nurminen edusti pelaajaurallaan?

iltalehti 05:55 24.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka valittiin Vuoden urheilijaksi sekä 1968 että 1969? 2) Ketkä kolme ovat hallinnoineet WTA-rankinglistan kärkipaikkaa yli 300 viikon ajan?


Ranking: Jani Alkio on Suomen paras jääkiekkoselostaja, Waheeb toinen ja Kainulainen kolmas – Lue koko lista

jatkoaika.com 15:40 19.04

Jani Alkio nimetään Jatkoajan äänestyksellä Suomen parhaaksi jääkiekkoselostajaksi. Rankingin kärkiviisikkoon pääsi vain Telian ja Viasatin selostajia.


Hot topics