Päivän ravivihje: Toto5, Joensuu 18.5.

iltalehti 12:56 18.05

Ravit palaavat tauolta. Suomen ravit jatkuvat tänä iltana Joensuussa kahden kuukauden tauon jälkeen. Yleisöä ei raviradoille sallita ja lähdöissä saa olla mukana korkeintaan kymmenen valjakkoa. Toukokuussa ravataan vain maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Kesäkuun alusta ravataan jokaisena viikonpäivänä. Joensuun Toto5-vihjesysteemi rakennetaan varmatta, sillä voimasuhteiden arvioiminen on tavallista haastavampaa vähintään kahden kuukauden tauon vuoksi. Neljännen kohteen Minto’s Don Juan saattaa olla monella kupongilla varmana, mutta mailin pikamatka ei ole vahvan puurtajan suosikkitaival. Päätöskohteessa viiden vuoden takainen ravikuningas Jokivarren Kunkku olisi kerännyt paljon peliä, mutta se tulee jäämään lähdöstä pois. Vihjesysteemin hinnan saa pudotettua kolmannekseen, jos kolmannen kohteen Ranch Quijote valitaan pankiksi.


Taksiyhtiö Kajon hakeutui konkurssiin

yle 14:21 16.04

Yhtiö työllisti noin 400 ihmistä ja sen franchising-yrittäjät vielä 100–150 ihmistä.


Emma Terho tutkimaan olympiamitalistin dopingepäilyä – kohudokumentissa poikkeuksellinen temppu: "Kyseenalaista"

MTV 19:54 04.02

Kansainvälisen olympiakomitean KOK:n ja Maailman antidopingtoimiston Wadan urheilijavaliokunnan jäsen Emma Terho on valittu mukaan tutkimaan thaimaalaisen painonnostajan Siripuch Gulnoin dopingepäilyä. Terho ja KOK:n varapuheenjohtaja Juan Antonio Samaranch liittyvät Denis Oswaldin johtamaan kurinpitokomiteaan.


Legendoilta mahtavat kehut Sebastian Aholle – ”Kukaan ei tee yksin noita pisteitä”

iltalehti 11:19 17.01

NHL-legendat Esa Tikkanen ja Jari Kurri ylistävät Sebastian Ahon monipuolisuutta. Ylivoimalla on löytynyt uusi rooli. Sebastian Aho, 22, on pelannut itsensä parin viime kauden aikana vauhdilla NHL:n tähtikastiin. Kärppien juniorimyllyn kasvatti on tehnyt 46 ottelussa 40 tehopistettä. – Arvostan Sepen all around -pelaamista. Hän on joka osa-alueella hyvä. Franchise-pelaaja on sellainen, joka laitetaan jäälle, kun ollaan maalin johdossa tai lopussa maalin perässä, NHL-legenda Jari Kurri sanoo.


Podcast: Käsittelyssä NHL-kauden järisyttävin käänne – onko Auston Matthews franchise-tason supertähti?

iltasanomat 12:58 25.11

Torontossa alkoi uusi aika Mike Babcockin potkujen jälkeen.


Ravivihje: Toto4 Oulu 26.9.2019

iltasanomat 10:38 26.09

Torstain T4-pelin suurin suosikki Ranch Quijote saa yhden varmistusmerkin rinnalleen.


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 26.9.

iltalehti 07:09 26.09

Toinen kohde tukkoon. Oulun torstairavien Toto4-vihjesysteemi rakennetaan siten, että toiseen lähtöön laitetaan kaikki 12 hevosta. Lähtö ei ole erityisen tasokas, sillä yhdelläkään kilpurilla ei ole voittoa kolmeen tuoreimpaan starttiin. Vihjesysteemin pankiksi poimitaan avauskohteen Ranch Quijote, joka Joensuussa kiri päätöspuolikkaan 10,3-lukemiin. Toto4-vihjerivi:


Jarno Laasala muisteli Duudsonien aikoja Pohjanmaalla – poliisit tekivät rynnäkön ranchille

mtv 18:06 16.09

Jarno Laasala teki paluun pohjanmaalle, kun Duudsonit: Päällikkö -ohjelma kuvattiin duudsonien legendaarisella ranchilla.


Hot topics