Buffalo-luotsi otti kantaa Rasmus Ristolaisen katkeriin sanoihin – "Hän ei säästele mitään"

MTV 16:22 30.05

Buffalo Sabresin päävalmentaja Ralph Krueger otti kantaa tähtipuolustaja Rasmus Ristolaisen hiljattaisesta avautumisesta. Krueger arvostaa Ristolaisen korkealle.


Turhautunut Rasmus Ristolainen haluaa voittaa: "Siirrot ovat arkipäivää NHL-bisneksessä, ja olen valmis"

yle 08:37 30.05

Buffalo-luotsi Ralph Krueger toivoo, että "Risto" on hänen luotsattavaan myös ensi kaudella.


Koronavirus vaikuttaa myös James Bondiin – promokiertue Kiinan osalta peruttu, elokuvateatterit pysyvät suljettuina

iltalehti 13:09 19.02

Uusimman James Bondin Kiinan ensi-illat on peruttu koronaviruksen takia. No Time To Die -elokuvan promokiertue ei näiltä näkymin saavu lainkaan Kiinaan. Kiertueen oli tarkoitus alkaa Pekingin ensi-illasta huhtikuussa ja siirtyä sitten muihin Kiinan suuriin kaupunkeihin. Nyt Deadline tietää kertoa, että Kiinan osalta promokiertue on peruttu koronaviruksen takia. Pääroolia näyttelevän Daniel Craigin oli tarkoitus osallistua promokiertueeseen yhdessä elokuvan muiden näyttelijöiden kanssa. Daniel Craigin lisäksi uutta James Bondia tähdittävät Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Léa Seydoux ja Rami Malek.


Harry Kanen puuttuminen painaa - kovavireinen Southampton paha uhka Mourinhon ja Tottenhamin haaveille Englannin cupissa

iltalehti 13:48 25.01

Lauantain mielenkiintoisin FA-cup-ottelu pelataan St. Mary's Stadiumilla Southamptonissa, missä kovavireinen Southampton laittaa Tottenhamin lujille. Southamptonin ja Tottenhamin FA-cupin neljännen kierroksen ottelun tärkeimmät pointit ovat kotijoukkueen kova vire sekä Tottenhamin viimeinkin tiivistynyt puolustuspelaaminen. Southampton oli marraskuun puolivälissä Valioliigassa vakavan putoamisuhkan alla ja myös joukkueen managerin Ralph Hasenhuttlen asemasta käytiin jo spekulaatioita. Leicesterille joukkue onnistui tuolloin häviämään kotonaan 0-9-ennätyslukemin. Seurajohto päätti kuitenkin vielä hetken luottaa Hasenhuttleen ja tuon päätöksen positiiviset tulokset ovat tällä hetkellä luettavissa Valioliigan sarjataulukosta. Southamptonin 12 viime sarjapelin saldo on 7-2-3 ja sijoitus kymmenen joukossa. Vaikka Southamptonilla on sarjassakin mahdollisuudet jopa Euro-sijoilla, panostanee joukkue myös cupiin.


NHL:n naurunaihe palkkasi valmentajan Englannin Valioliigasta – jyrää nyt sarjakärjessä: ”En ole koskaan kokenut mitään sellaista”

iltasanomat 05:31 24.10

Buffalo Sabresin jokerikortti Ralph Krueger on osoittautunut kauden alussa ässäksi. Joukkueen suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ylistää uutta valmentajaa.


Jarmo Kekäläisellä tuliset paikat - Columbuksen tekemisessä romahduksen merkit

iltalehti 12:26 07.10

Päivän pelivalinta tulee NHL:stä missä Jarmo Kekäläisen manageroima ja kahdella murskatappiolla kautensa Columbus kohtaa kovavireisen Buffalon. Erityisen kiinnostavan Columbus-Buffalo-pelistä tekee nyt se, että siinä missä Columbuksen kausi on alkanut katastrofaalisilla otteilla (1-4 Torontolle ja 2-7 Pittsburghille), on Buffalo ollut kahdessa avauspelissään todella hyvä, voittaen ne molemmat (3-1 Pittsburgh ja 7-2 New Jersey). Vielä ennen kautta Columbus rankattiin selvästi Buffaloa vahvemmaksi joukkueeksi. Maanantain kohtaamisessa nähdäänkin voiko ennakkoarvailut joukkueiden voimasuhteista heittää heti romukoppaan. Columbuksen kauden yllä on näkyvissä ilman murskaheikkoa aloitustakin tummia pilviä, sillä joukkue seura makselee vielä hintaa viime kevään riskinotostaan. Se hankki tuolloin pudotuspelejä varten Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin ja piti kiinni lähtöaikeissa olleista tähdistään Sergei Bobrovskista sekä Artemi Panarinista. Nyt koko nelikko on poissa, eikä tilalle saatu varsinaisesti mitään. Buffalon rakennusprojekti jatkuu uuden päävalmentajan Ralph Gruegerin alaisuudessa. Krueger on todellinen pallopelien moniottelija, sillä mies on ollut väillä jopa Valioliigajoukkue Southamptonin puheenjohtajana. Alku Buffalossa on ainakin ollut lupaava.


Hot topics