Sateenkaaripoliiseille oma yhdistys – eturintamassa nuoret naispoliisit: "Meillä ei ole taakkana vanhempien kollegoiden kohtaamia ennakkoluuloja"

yle 17:45 05.06

Sateenkaaripoliisien epävirallinen verkosto on toiminut jo parin vuoden ajan.


Rallin MM-sarja laskee rimaa yhä alemmas – toiveissa 4–5 rallia vielä tämän vuoden puolella

MTV 17:43 05.06

Ralliautoilun MM-sarjassa saatiin ajettua kolme talviajan osakilpailua, ennen kuin koronaviruspandemia pyyhkäisi sarjan ahdinkoon. Tuoreimmat jobinpostit saatiin tällä viikolla, kun sekä Suomen että Uuden-Seelannin MM-rallit peruttiin.


Hengenvaarallinen operaatio pysäytti Melissa Korkmanin lupaavan alppihiihtouran – toiveet olympiakullasta vaihtuivat haaveisiin stadionkeikasta

iltasanomat 10:35 05.06

Rankan kuntoutusjakson jälkeen Korkman huomasi musiikin ottaneen sydämessään alppihiihdon paikan. 20-vuotias artisti julkaisee perjantaina ensimmäisen kappaleensa.


Suomen rallitähdet kantavat kovaa huolta MM-sarjan tulevaisuudesta – lajipomon mukaan muutos on väistämätön: “Ei varmasti hyvältä näytä”

yle 20:42 04.06

Koronaviruspandemia on tuomassa rallin MM-sarjaan merkittävän muutoksen.


Poliisiväkivallan seurauksena kuolleella George Floydilla oli koronavirus

yle 14:22 04.06

Kuolinsyyntutkijan mukaan Floydin virallinen kuolinsyy oli sydänpysähdys.


Suomen MM-rallin perumisesta raju takaisku useille yrittäjille – ”Mökkikylä olisi tullut aivan täyteen”

iltalehti 13:16 04.06

Suomen MM-rallin peruminen koskettaa etenkin rallireitin alueen yrittäjiä. Suomen MM-rallin peruminen iskee ennen kaikkea rajusti paikallisiin yrittäjiin, joille ralliviikonloppu on tavallisesti ollut hyvin tuottoisaa aikaa. Etenkin majoituspalvelut ovat olleet Keski-Suomen alueella kovassa kysynnässä ralliviikonloppuna.


Rallin MM-sarjan kausi kuihtuu kisa kisalta, nyt peruttiin Uuden-Seelannin ralli

yle 10:08 04.06

"Rallin järjestäminen syyskuussa ei olisi käytännössä mahdollista", Uuden-Seelannin MM-rallin johtaja Michael Goldstein sanoo.


Rallin MM-osakilpailu peruttiin taas

iltasanomat 09:41 04.06

Uuden-Seelannin MM-ralli on myös peruttu.


Taas yksi MM-ralli on peruttu – kalenteri alkaa näyttää lohduttomalta, promoottori yrittää vielä pelastaa sen, mitä pelastettavissa on

MTV 08:55 04.06

Rallin MM-sarjakaudesta on peruttu nyt jo viisi kisaa, kun muun muassa WRC.comissa vahvistettiin torstaiaamuna Uuden-Seelannin rallin peruuntuminen. Kisan peruuntumisesta oli kirjoiteltu epävirallisesti jo aiemmin.


Kimi Räikkönen pyysi aikoinaan apua oppiakseen rallin niksit – valmentaja vei F1-tähden heti lumiselle metsätielle: ”Ja vetoja”

iltasanomat 07:41 04.06

Rallivalmentaja Tapio Laukkanen kertoo Ilta-Sanomille Kimi Räikkösen ensikosketuksesta ralliin ja arvioi hänen taitojaan.


Suomalaistalli vaatii Juha Kankkuselta ja hänen Niko-pojaltaan lähes 100 000 euroa oikeudessa

iltalehti 06:07 04.06

Juha Kankkunen ja suomalaistalli ovat todella eri linjoilla vuoden 2017 kausimaksuista. Suomalainen kilpa-autoiluyritys ja talli Lehtonen Motorsport Oy (LMS) vaatii rallin nelinkertaiselta maailmanmestarilta Juha Kankkuselta sekä tämän pojalta Niko Kankkuselta 89?100 euroa korkoineen. Asiaa käsiteltiin maanantaina ja tiistaina Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Espoossa. LMS vaatii Kankkusia korvaamaan myös oikeudenkäyntikulut.


Amerikan vihatuin vanki: George Floydin tappamisesta syytetyn poliisin ura ja avioliitto vaihtuivat yksinäisyyteen eristyssellissä

iltasanomat 06:02 04.06

Derek Chauvin siirrettiin sunnuntaina yhteen Yhdysvaltain tarkimmin vartioiduista vankiloista. Virallinen syy siirtoon oli koronaviruksen uhka, mutta vankilalähteiden mukaan kyse on Chauviniin kohdistuvasta hengenvaarasta.


Jari-Matti Latvala paljasti: oma tulevaisuus ei välttämättä ole enää rallin MM-sarjassa – "Olen oikeasti huolissani"

MTV 06:00 04.06

Elämä on näyttänyt Jari-Matti Latvalalle viime aikoina nurjaa puolta siihen malliin, ettei mies itsekään tiedä, mitä olisi tapahtunut, ellei hän olisi perustanut viime vuonna omaa yritystä, joka tarjoaa vaikeuksien keskellä muuta ajateltavaa. Latvalan tulevaisuus on tällä hetkellä hämärän peitossa.


Suomen MM-rallin järjestäjien päätöstä ymmärretään – Tommi Mäkisen mukaan MM-sarjan pomojen silmät ovat viimein avautuneet: "Olen puhunut asiasta kaksi vuotta"

yle 15:08 03.06

Esapekka Lappi on huolissaan koko MM-sarjan tulevaisuudesta.


Suomen MM-rallin johtaja kommentoi peruuntumista: ”Tyhjä olo, mutta kyllä me tästä noustaan”

iltalehti 14:27 03.06

Rallin peruuntuminen aiheuttaa myös rahallista tappiota. Keski-Suomen sorateillä ei tänä kesänä ajeta MM-rallin osakilpailua. Kilpailun järjestäjä AKK Sports Oy ilmoitti asiasta keskiviikkona. Sokkipäätöksestä ei voida puhua, mutta pettymys on silti kova.


Suomen MM-rallin peruuntuminen oli Jari-Matti Latvalalle musertava isku – lausui synkkääkin synkemmän arvion kauden jatkosta

MTV 14:23 03.06

Uutinen Suomen MM-rallin perumisesta oli Jari-Matti Latvalan mukaan odotettu mutta pelätty. MM-rallikauden ennuste ei näytä tällä hetkellä kovin hyvältä.


Tommi Mäkinen pahoitteli Suomen MM-rallin perumista – ”Valtava menetys”

iltasanomat 14:03 03.06

Toyotan rallipomo Tommi Mäkinen kertoi Ilta-Sanomille tunnelmistaan kuultuaan Suomen MM-rallin perumisesta.


Tommi Mäkinen pahoitteli Suomen MM-rallin perumista koko rallikansan puolesta – ”Valtava menetys”

iltasanomat 14:03 03.06

Toyotan rallipomo Tommi Mäkinen kertoi Ilta-Sanomille tunnelmistaan kuultuaan Suomen MM-rallin perumisesta.


Koronaviruksen luomat epävarmuustekijät pakottivat Neste Rallin kisajärjestäjät ikävään ratkaisuun – "Päätös oli monella tapaa vaikea"

MTV 13:38 03.06

Suomen MM-ralli on peruttu koronaviruspandemian luoman poikkeustilanteen vuoksi. Neste Rallin kisajärjestäjät myöntävät, että tilanne oli haastava.


Jyväskylän MM-ralli on peruttu

iltalehti 13:25 03.06

Rallin MM-sarjan Suomen osakilpailu on peruttu tältä vuodelta. Ralli olisi ollut tarkoitus ajaa elokuun alussa, mutta kilpailu on siirretty vuodella eteenpäin koronaviruspandemian vuoksi. Kisan järjestävä taho AKK Sports tiedotti kisan peruuntumisesta keskiviikkona.


Hot topics