Suomalainen huippulupaus loisti Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven rinnalla – NHL-ura vihdoin ja viimein käyntiin?

MTV 21:47 23.06

Alkuvuodesta 2016 Sebastian Aho, Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi tekivät tuhoja nuorten MM-kotikisoissa Helsingissä. Tuolloin esillä oli myös Olli Juolevi, joka nakutti hurjat pisteet tuhoisan ketjun takaa. Juolevi varattiin NHL:ään korkealla vuorolla, mutta hänen uransa taalajäillä on odottanut itseään.


Jesse Puljujärven SM-liigajatkosta levisi villi väite – todellisuus on aivan toinen

MTV 11:36 22.06

Viime kaudeksi takaisin Suomeen palanneen Jesse Puljujärven tilanne on taas tapetilla. Edmonton Journal ehti jo vihjata, että Puljujärvi olisi jatkamassa Oulun Kärppien riveissä. Todellisuus on kuitenkin se, että Puljujärvi ja Kärpät eivät ole neuvotelleet sopimuksesta.


Venäläislehti: KHL-seura myy Jesse Puljujärven oikeuksia – hinta harvinaisen raju

iltalehti 12:29 17.06

Jesse Puljujärven ensi kauden osoite on auki. Missä Jesse Puljujärvi pelaa ensi kaudella? Kysymys on taas kerran tapetilla, eikä vastausta välttämättä saada vähään aikaan.


Jesse Puljujärvellä oli hieman erilaiset treenit – "Aika mennä suihkuun"

MTV 14:49 12.06

Viime kaudella Kärpissä pelannut Jesse Puljujärvi on valmistautunut uuteen kauteen kotinurkillaan.


Jesse Puljujärvi julkaisi kuvan astetta likaisemmasta treenisessiosta – ”Aika mennä suihkuun”

iltasanomat 14:35 12.06

Oulun seudulla alkukesää viettänyt kiekkoilija on laajentanut lajikirjoaan.


Jesse Puljujärvi julkaisi melkoisen treenikuvan - ”On aika mennä suihkuun”

iltalehti 13:37 12.06

Jesse Puljujärven kesäharjoitteluun kuuluu pyöräilyä. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Jesse Puljujärvi on maastopyöräilymiehiä, selviää hänen tuoreimmasta Instagram-päivityksestään.


Lähde: Jesse Puljujärven arvo romahtanut NHL:ssä – jopa floppiseura antaa kylmää kättä

MTV 13:45 19.05

Vuoden 2016 nuorten MM-kotikisoissa Patrik Laineen ja Sebastian Ahon kanssa hurmannut Jesse Puljujärvi on limbossa. Puljujärvi yrittää palata NHL:ään, mutta kuvion yllä on yhä isoja kysymysmerkkejä.


Jesse Puljujärvi on taas mukana siirtohuhuissa – myös kaksi muuta suomalaista lähtökuopissa?

iltalehti 10:48 16.05

Sportsnetin Rory Boylen nosti jokaisesta NHL-joukkueesta esiin yhden pelaajan, joka saattaa olla lähtökuopissa ennen ensi kautta. Rory Boylenin listalle mahtuu kolme suomalaista: Jesse Puljujärvi, Rasmus Ristolainen ja Olli Juolevi. – Puljujärvi on Edmontonin ykkösvaihtoehto kauppatavaraksi niin kauan, kunnes GM Ken Holland saa hänet siirrettyä. Vuoden 2016 nelosvaraus on tehnyt agenttinsa kanssa selväksi, että 22-vuotias pelimies haluaa uuden alun jossain muualla, Boylen kirjoittaa Sportsnetin sivuilla.


Jesse Puljujärven vahva kausi SM-liigassa vakuutti Sebastian Ahon – "Sen pitäisi auttaa hänet takaisin NHL:ään"

MTV 15:48 14.05

Carolina Hurricanesin suuri suomalaistähti Sebastian Aho uskoo, että Jesse Puljujärvi sai tällä kaudella tarvittavaa itseluottamusta palatakseen takaisin NHL-kaukaloihin.


Analyysi: Liigan isoin tähti Jesse Puljujärvi tuli Kärppiin kehittyäkseen NHL-tasolle, mutta jäi vain mukavuusalueelleen

jatkoaika.com 11:22 12.05

Yksi Suomi-kiekon historian lupaavimmista pelaajista palasi Liigaan viime kaudeksi. Jesse Puljujärvi loisti vahvuuksillaan, mutta kokonaisvaltaisuudessa seuraava askel jäi ottamatta.


Puljujärvi ja Lammikko Kärppien vuosituhannen kärkeä – tehokkain tutkapari takoi vielä huimasti enemmän pisteitä

iltalehti 15:28 28.04

Jesse Puljujärvi – Juho Lammikko oli yksi Kärppien 2000-luvun kovimmista parivaljakoista, mutta silti kaukana tehokkaimmasta. Kärpät on listannut verkkosivuillaan tämän vuosituhannen tehokkaimpia tutkaparejaan. Menneellä kaudella pistepörssin voitti Lukon Justin Danforth saldollaan 27+33=60. Kärppien Jesse Puljujärvi ja Juho Lammikko olivat sijoilla 4 ja 6.


Golfin uusi suomalaisässä oli samalla Leijonat-polulla kuin Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine – "Keväällä olisi ollut Pohjola-leiri, mikä jäi kokematta"

MTV 12:23 20.04

Sami Välimäki nousi Suomen golfin lupaavimmaksi pelaajaksi maaliskuun ensimmäisenä päivänä, kun hän voitti neljäntenä suomalaisena Euroopan kiertueen kilpailun Omanissa. Välimäki, 21, seurasi näin Mikko Ilosen, Roope Kakon ja Mikko Korhosen jalanjälkiä.


Missä Jesse Puljujärvi jatkaa uraansa? Asiantuntija antaa kolme vaihtoehtoa

iltalehti 22:53 19.04

Jesse Puljujärven tulevaisuus Edmonton Oilersissa on hämärän peitossa. Jesse Puljujärven, 21, tilanne Edmonton Oilersissa on yhä auki. Seura varasi suomalaisen neljäntenä kesällä 2016, mutta rooli kärkiketjuissa on jäänyt haaveeksi. Puljujärvi ja hänen agenttinsa Markus Lehto ovat sanoneet julkisesti toivovansa siirtoa uuteen seuraan.


Kokeneen vahtimestarin reaktio kertoi kaiken – teinitytöt kirkuivat, kun PuLa-Aho hurmasi Suomen: ”Mä en kestä, et se on noin söpö!”

iltasanomat 12:05 10.04

Muistatko, millaista huumaa Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine aiheuttivat keväällä 2016 ympäri Suomea? Telia näyttää illalla ottelun, jossa koko kolmikko nähtiin toistaiseksi viimeisen kerran yhdessä SM-liigassa.


Kokeneen vahtimestarin reaktio kertoi kaiken – teinitytöt kirkuivat, kun PuLA-Aho hurmasi Suomen: ”Mä en kestä, et se on noin söpö!”

iltasanomat 12:05 10.04

Muistatko, millaista huumaa Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine aiheuttivat keväällä 2016 ympäri Suomea? Telia näyttää illalla ottelun, jossa koko kolmikko nähtiin toistaiseksi viimeisen kerran yhdessä SM-liigassa.


Jesse Puljujärven NHL-aikeiden yllä isoja kysymysmerkkejä – SM-liigaseura kytiksellä

MTV 06:03 08.04

SM-liigan viime kauden seuratuin pelaaja, Kärppiä edustanut Jesse Puljujärvi yrittää nyt tehdä paluuta NHL:ään. Pohjois-Amerikassa pakka on kuitenkin täysin levällään koronaviruspandemian takia. Tämä uhkaa vaikuttaa myös Puljujärven aikeisiin.


Jesse Puljujärven NHL-aikeiden yllä isoja kysymysmerkkejä – Kärpät: ”Olemme hereillä”

MTV 06:03 08.04

SM-liigan viime kauden seuratuin pelaaja, Kärppiä edustanut Jesse Puljujärvi yrittää nyt tehdä paluuta NHL:ään. Pohjois-Amerikassa pakka on kuitenkin täysin levällään koronaviruspandemian takia. Tämä uhkaa vaikuttaa myös Puljujärven aikeisiin.


Jukka Jaloselta armotonta puhetta NHL:ään tähtäävistä liigapelaajista: vain yksi kelpaisi heti – eikä se ole Jesse Puljujärvi

iltasanomat 18:07 04.04

Leijonien päävalmentaja korostaa malttia NHL-unelman saavuttamiseksi.


Näkemys: Jesse Puljujärven tulevaisuus ei ole NHL:ssä, mutta Juho Lammikon on

jatkoaika.com 16:00 26.03

Tehokkaankaan liigakauden jälkeen Jesse Puljujärvi ei ole yhtään lähempänä NHL-pelipaikkaa.


Jesse Puljujärvi nauratti vessapaperihaasteessa – potki rullaa futisvalmentaja Juha Malisen kanssa: ”Liian vaikeeta sulle”

iltalehti 14:55 22.03

Jesse Puljujärvi ja Juha Malinen esittivät vessapaperihaastevideon. Internet pullistelee tällä hetkellä videoita, joiden on tarkoitus piristää arkea, kun ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät muita kuin täysin välttämättömiä lähikontakteja. Sosiaalisessa mediassa leviävään vessapaperihaasteeseen osallistuivat sunnuntaina jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi ja jalkapallovalmentaja Juha Malinen, jotka esiintyivät yhteisellä videolla.


Hot topics