Yhdysvaltojen maajoukkuetähti latasi täyslaidallisen Donald Trumpin niskaan: "Hänen kehostaan ei löydy yhtäkään moraalista luuta"

MTV 15:01 05.06

Yhdysvaltojen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Michael Bradley on kritisoinut maansa presidenttiä Donald Trumpia kansalaisten protestoidessa rasismia ja poliisiväkivaltaa vastaan. Bradleyn mukaan Trump on "täysin tyhjä sisältä".


Lauantain vakiovihje: Tanskan sarjassa oikein maistuvia ristihakuja

iltalehti 14:43 05.06

Viikon vakiokierros lähtee käyntiin kahdella alipelatulla ja sitä kautta oikein maistuvalla suursuosikille. Kohteessa 1 veikkaajat ovat oudosti luottaneet sarjan parhaaseen joukkueeseen Bayern Müncheniin vain hieman päälle 50-prosenttisesti. Ilman kunnon kotietua Leverkusen on tässä vastaantulija, ja Bayernin voiton todennäköisyys on jopa 15 prosenttiyksikköä korkeampi kuin veikkaajat luulevat. Bayern München on nykyisellä peliosuudellaan erittäin hyvä kakkosvarma.


Kiekkolegenda Igor Larionoville kova valmennuspesti Venäjältä – ”Professorin” edeltäjä nostettiin maajoukkueeseen

iltalehti 12:30 05.06

Venäjän jääkiekkoliitto ilmoitti uusista valmentajanimityksistä. Venäläinen jääkiekkolegenda Igor Larionov nousee maan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Kyseessä on Hockey Hall of Fameen valitun Larionovin ensimmäinen pesti päävalmentajana. Lempinimellä ”professori” tunnettu Larionov voitti pelaajaurallaan neljä maailmanmestaruutta, kaksi olympiakultaa ja kolme Stanley Cupia. Poikkeuksellisen peliviisaana tunnettua Larionovia pidetään yhtenä maan suurimmista pelaajalegendoista.


Pauliina Littorin jätti Ruotsin seurapiirit taakseen – nauttii elämästä Helsingissä: ”Kirjoitan erotiikkanovellia”

iltalehti 11:02 05.06

Pauliina Littorin on nauttinut kuluneen kevään rauhasta. Taideasiantuntija Pauliina Littorin, 49, muutti viime syksynä takaisin Suomeen ja odotti innolla uutta arkea Ruotsissa vietettyjen vuosien jälkeen. Kevät on ollut tänä vuonna jotain aivan muuta kuin kukaan osasi odottaa, mutta Littorin on saanut aikansa kulumaan mielekkäiden projektien parissa. Littorin kuvaa itseään introvertiksi, ja hän on aina viihtynyt hyvin myös yksin. Itsenäinen työ tutkijana ja kirjoittajana on auttanut siinä, että hän ei kaipaa jatkuvasti hälyä ympärilleen.


Kansalaisjärjestöt haastavat Trumpin oikeuteen Valkoisen talon protestin hajottamisen vuoksi

yle 02:43 05.06

Liikkeet syyttävät Trumpia ja Barria kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien rajoittamisesta.


Kansalaisjärjestöt haastavat Trumpin oikeuteen Valkoisen talon protestin hajottamisen vuoksi

iltasanomat 01:36 05.06

Rauhanomainen mielenosoitus hajotettiin Washingtonissa maanantaina.


Tuore raportti: maailman painonnostoliiton pomo salasi maailmanmestareiden dopingkäryt – tileiltä puuttuu miljoonia

iltalehti 21:01 04.06

Kansainvälinen painonnostoliitto näyttäytyy tuoreessa raportissa läpimätänä. Äskettäin julkaistu itsenäinen raportti luo synkän kuvan Kansainvälisen painonnostoliiton (IWF) toiminnasta. Tutkimusta johtaneen oikeustieteen professori Richard McLarenin mukaan IWF:ssä on reilusti korruptiota. Härskiä toimintaa on johtanut 44 vuotta liitossa toiminut puheenjohtaja Tamas Ajan, 81.


Isän pröystäilevä video Lamborghinin ratista järkytti Valioliigassa pelaavaa poikaa: ”Ei sovi tähän maailmaan”

iltalehti 20:32 04.06

Max Meyerin isä ajoi Lamborghiniä kuvaten samalla itseään ja haukkuen poikansa edellistä seuraa. Valioliigaseura Crystal Palacea edustava keskikenttäpelaaja Max Meyer on joutunut myrskyn silmään. Syynä ei ole tähden oma toiminta vaan hänen isänsä. Hänen isästään Achim Meyerista on ladattu Twitteriin video, jossa mies ajaa Lamborghinia kuvaten samalla itseään, haukkumalla poikansa entistä seuraa ja pröystäilemällä seuran maksaneen hänen urheiluautonsa.


Poliisiväkivallan uhrina kuollutta George Floydia muistettiin Minneapolisissa – "Rasismin ja syrjinnän pandemia tappoi hänet"

yle 20:00 04.06

Floydin kuolemaa seuranneet protestit ovat muodostuneet maailmanlaajuisiksi mielenilmauksiksi rasismia vastaan.


Poliisiväkivallan uhrina kuollutta George Floydia muistetaan Minneapolisissa – suora lähetys muistotilaisuudesta

yle 20:00 04.06

Floydin kuolemaa seuranneet protestit ovat muodostuneet maailmanlaajuisiksi mielenilmauksiksi rasismia vastaan.


Poliisiväkivallan uhrina kuollutta George Floydia muistetaan Minneapolisissa – muistotilaisuus suorana lähetyksenä kello 21

yle 20:00 04.06

Floydin kuolemaa seuranneet protestit ovat muodostuneet maailmanlaajuisiksi mielenilmauksiksi rasismia vastaan.


Tekikö leikkaus Elitloppetin voittajasta superhevosen? Suomessa kiellettyä: ”Saattaa olla tavattoman vaarallista”

iltalehti 19:14 04.06

Propulsion on tällä hetkellä väliaikaisessa kilpailukiellossa. Suomessa odotetaan ruotsalaistutkinnan tuloksia. Norjalaislehti Trav og Galopp-Nytt paljasti tiistaina, että sunnuntaina Elitloppetin voittaneelle Propulsionille on tehty kotimaassaan Yhdysvalloissa molempiin etujalkoihin hermokatkaisu. Tarkoituksena on vähentää tai poistaa tuntoa kavion alueelta. Toimenpide on Yhdysvalloissa sallittu, mutta Ruotsissa sääntöjen vastainen. Stall Zet osti Propulsionin vuonna 2015 ja rekisteröi sen Ruotsiin.


McLaren-raportti paljastaa: läpeensä korruptoineen liittopomon jäljiltä löytyi yli 10 miljoonaa dollaria hämärärahaa

MTV 19:11 04.06

Venäjän dopingpaljastuksissa meritoituneen kanadalaisprofessorin Richard McLarenin vetämä työryhmä on paljastanut painonnostoliittoa IWF:ää huhtikuuhun asti johtaneen Tamas Ajanin pyörittäneen liitossa merkittävää korruptiotoimintaa.


McLaren-raportti paljastaa: korruptoineen liittopomon jäljiltä löytyi yli 10 miljoonaa dollaria hämärärahaa

MTV 19:11 04.06

Venäjän dopingpaljastuksissa meritoituneen kanadalaisprofessorin Richard McLarenin vetämä työryhmä on paljastanut painonnostoliittoa IWF:ää huhtikuuhun asti johtaneen Tamas Ajanin pyörittäneen liitossa merkittävää korruptiotoimintaa.


Ylen tiedot: Perussuomalaisten Juha Mäenpään syytesuojan saa poistaa, arvioi valtaosa perustuslakivaliokunnan kuulemista asiantuntijoista

yle 18:27 04.06

Valtiosääntöprofessorien kiteytys: tulkinnanvaraista, mutta jos on ratkaisupakko, ratkaisu olisi syytesuojan poisto.


Ruotsin Elitloppet-voittajalle tehty kielletty operaatio kuohuttaa – ravipiireissä ihmetellään, miksi asia tuli julki vasta nyt: "Monesta syystä vakava asia"

yle 13:29 04.06

Propulsionille tehtiin vuonna 2015 molempien etujalkojen matala hermokatkaisu.


Entinen Playboy-malli osti jalkapalloseuran – lupaa myllätä kaiken uusiksi: "Tulen tekemään historiaa"

MTV 11:31 04.06

Entinen Playboy-malli Anamaria Prodan, 47, on ostanut Romanian jalkapalloliigassa pelaavan Hermannstadtin, romanialaismediassa kerrotaan.


Mobiilidata paljasti – koronasululla pysäyttävä vaikutus lapsiin: ”Ei mikään pikku juttu”

iltasanomat 11:20 04.06

Lasten päivittäiset askelmäärät romahtivat 35 prosenttia koronapandemian aikana.


Kommentti: Gallup kertoo: Keskustalle kilisevät kohtalon kellot

iltasanomat 10:50 04.06

Ylen uusin puoluekysely vahvistaa, että Sdp menee menojaan. Mutta keskustassa kannattaisi olla nyt enemmän kuin huolissaan. Kymmenen prosentin haamuraja lähestyy ja puheenjohtajan asemakin on vaakalaudalla, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Hot topics