Veljensä varjoon jääneet – muistatko nämä NHL-legendojen velipojat?

jatkoaika.com 17:32 07.07

Ei ole helppoa olla Hall of Fame -tason pelaajan veli, kun sinänsä hyvilläkin suorituksilla jää auttamatta kakkoseksi.


Mersulta taas muutos: Nyt menivät uusiksi Hamiltonin ja Bottaksen ajohaalarit - ”Hyvältä näyttää, pojat”

iltalehti 13:01 02.07

Mercedes julkisti kuljettajiensa uudet ajohaalarit. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas kisaavat tällä viikolla alkavalla kaudella mustissa ajopuvuissa.


Ruotsin pikkuprinssit hurmaavat kesäisessä kuvassa - jestas mitkä kiharat!

iltalehti 13:41 26.06

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian pojat Gabriel ja Alexander nauttivat kesästä. Prinssipari Carl Philip ja prinsessa Sofia kertovat Instagramissa, miten tänä vuonna monet pysyvät kotona ja tutustuvat lähimatkailuun. –Senpä takia jaamme täällä Instagramissa kuvia suosikkipaikoistamme, meidän mansikkapaikoista, joissa käymme tänä kesänä. Näytämme, miten tässä kauniissa maassa on upeat mahdollisuudet hauskanpitoon ja aktiiviseen lomailuun, prinssipari kirjoittaa.


Kaksi alaikäistä poikaa myöntää Vantaalla roihunneen jättipalon sytyttämisen – varaston tuhopoltosta jopa 600 000 euron vahingot

yle 13:56 24.06

Palon sytyttämisestä epäillyt pojat eivät ole kuulusteluissa pystyneet antamaan teolleen selkeää motiivia.


"Pojat eivät tanssi" – Kiusaajat eivät saaneet Mikael Hagelstamia lopettamaan, nyt valmentaja huutaa hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja

yle 06:37 24.06

13-vuotiaana ulkomaille muuttanut Mikael Hagelstam on kuullut ilkeitä kommentteja läpi nuoruutensa. Nyt hän elää unelmaansa kilpatanssijana Tallinnassa.


Tältä Gwen Stefanin ex-mies näyttää nyt - pelasi tennistä perheen nuorimmaisen kanssa

iltalehti 21:35 23.06

Muusikko Gavin Rossdale pelasi tennistä poikansa kanssa. Laulaja Gwen Stefanin ex-puoliso Gavin Rossdale ei ole pariin vuoteen viihtynyt julkisuuden parrasvaloissa. Tuoreissa kuvissa Rossdale pelaa tennistä hänen ja Stefanin pojan kanssa. Stefani ja Rossdale olivat yhdessä yli 15 vuotta. Avioliitosta syntyivät pojat Kingston, Zuma ja Apollo.


Muistatko vielä Peräkamaripoikien Late Jortikan? Yli 20 vuotta myöhemmin vanhat miehet lähestyvät näyttelijää samalla vitsillä

iltalehti 16:37 22.06

Maalaiskomedia-sarja toimi näyttelijä Panu Vauhkoselle ponnahduslautana alalle. Panu Vauhkonen debytoi Lasse ”Late” Jortikan roolissa Ylen Maalaiskomedia-sarjan toisella tuotantokaudella. Kesällä 1999 kuvattu Peräkamaripojat sai ensi-esityksensä vuonna 2001. Sittemmin koko neliosainen Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille. Maalaiskomediat ovat katsottavissa Yle Areenassa heinäkuun puoliväliin saakka.


Mestis-seura hankki maajoukkuemaalivahdin ulkomailta

MTV 15:09 22.06

Unkarin ja Romanian maajoukkueissa pelannut Attila Adorjan torjuu ensi kaudella kiekkoja jääkiekon Mestiksessä. Joensuun Kiekko-Pojat teki Adorjanin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.


Muistatko vielä tv:stä tutun viinaan menevän kanttori Piiparisen? Mopedi kulkee yhä - moottorina porakone

iltalehti 12:45 22.06

Ihmiset eivät vieläkään usko näyttelijä Tom Lindholmin olleen vesiselvä kanttori Piiparista näytellessään. Maalaiskomedia-sarja on yhteisnimitys Yle TV2:lla esitetyille televisiosarjoille Vain muutaman huijarin tähden (1998), Peräkamaripojat (1999), Mooseksen perintö (2001) ja Yleisö-Venlalla palkittu Turvetta ja timantteja (2006). Sarja on saavuttanut miljoonayleisöt ja se kuuluu suosituimpiin suomalaisiin draamasarjoihin. Maalaiskomedia-sarja on nähty monesti uusintana. Tänä keväänä tv-uusinnat toivat iloa etenkin kotieristyksiin joutuneille ikäihmisille.


Kiekko-Pojat vahvistuu unkarilaismaalivahdilla

jatkoaika.com 09:14 22.06

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistuu unkarilaismaalivahti Attila Adorjanilla. Hän saapuu Mestikseen Slovakian pääsarjasta.


Tänään tv:ssä: Kaikkia ylistetty eliittikoulukaan ei pysty auttamaan – ”Riski muille”

iltalehti 08:32 21.06

Ongelmaiset brittipojat lähetetään uudessa sarjassa puoleksi vuodeksi Intiaan. Koulunkäynti ei ole maistunut viidelle brittipojalle kotimaan kamaralla, joten heidät lähetetään dokumentaarisessa sarjassa Intiaan. Brittipojat eliittikoulussa alkaa tänään TV2:lla. Kullakin on omat syynsä huonoon koulumenestykseen. Heillä on rankkoja kokemuksia koulukiusaamisesta, vaikeuksia lukemisen ja kirjoittamisen kanssa, motivaation puutetta sekä suoranaista auktoriteettikammoa. Kaksi matkalle lähtijää, Ethan, 17, ja Jake, 18, eivät ole käyneet koulua kahteen vuoteen – eikä Ethan ole tehnyt eläessään ainoatakaan koetta. Jack, 18, Harry, 17, ja Alfie, 17, ovat kyllä istuneet tunneilla, mutta hekin ovat reputtaneet peruskoulun päättökokeet. Siksi esimerkiksi Harryn toive päästä parturikouluun tai luoda ura armeijassa saattaa jäädä pelkäksi haaveeksi.


Pyöräretkelle karanneet pojat työllistivät pelastus­laitosta, tänään luvassa hellettä – IS seuraa juhannusta

iltasanomat 09:15 19.06

Miltä näyttää juhannus 2020 eri puolilla Suomea? Onko ruuhkaa maanteillä, entä uimarannoilla? Missä lämpiävät saunat ja paljut, missä puolestaan grillit?


Pikkukaupunkien nuoret ovat ylpeitä kotipaikastaan – iisalmelaispojat voisivat kasvattaa lapsensa synnyinseudullaan

yle 11:30 17.06

Kasiluokkalaisille suunnatun kyselyn mukaan nuoret eivät kuitenkaan näe itseään aikuisena asumassa kotikaupungissaan.


Setä Arkadia: Persujen kohuhahmot eivät Timo Soinille kelvanneet – Halla-aholle kelpasivat

iltasanomat 16:14 14.06

Perussuomalaisten ympärille kohun nostaneet Ano Turtiainen ja Jukka Hankamäki ovat Jussi Halla-aholle samanlainen riippa kuin Halla-aho oli Timo Soinille, summailee Setä Arkadia alias Timo Haapala. Soinille kyseiset sankarpojat eivät kelvanneet: Turtiainen ei päässyt ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa, Hankamäki ei koko puolueeseen.


Palmen pojat: Lisbeth Palmen olisi ollut vaikea uskoa Skandia-mieheen murhaajana

yle 13:08 11.06

Olof Palmella oli kolme poikaa. Kaikki heistä kertovat uskovansa, että Stig Engström oli murhaaja. Sen sijaan he epäilevät, olisiko heidän äitinsä uskonut.


Olof Palmen pojat vakuuttuivat syyttäjän arviosta – spekulointi silti jatkuu

iltasanomat 17:21 10.06

Olof Palmen kaksi poikaa ilmoittivat hyväksyvänsä viranomaisten päätöksen tutkinnan lopettamisesta.


Bedfordin pojat kahlasivat Omaha-rannalla suoraan saksalaisten kk-tuleen – pikkukaupunki ei ole vieläkään täysin toipunut tragediasta Normandiassa

iltasanomat 06:06 06.06

Liittoutuneet aloittivat Normandian maihinnousun saksalaisia vastaan 6.6.1944. Operaation onnistumisesta maksettiin kovaa hintaa.


Kiekko-Pojille kaksi uutta hyökkääjää ? Samuel Salonen matkaa Lahdesta Joensuuhun

jatkoaika.com 08:24 02.06

Joensuun Kiekko-Pojat vahvistaa hyökkäystään Samuel Salosella ja Leevi Kannistolla.


Tänään tv:ssä: 8-vuotiaiden poikien ruumiit löytyivät ojasta – syyttömät teinipojat viruivat vankilassa 20 vuotta

iltalehti 06:23 27.05

Yhdysvaltoja kuohuttanutta murhatapausta käsitellään tänään televisiossa. West Memphis Threenä tunnettua rikostapausta pidetään yhtenä suurimmista oikeusmurhista Yhdysvalloissa. Tapausta käsitellään dramatisoidussa kolmiosaisessa dokumentissa, jonka kaikki jaksot nähdään tänään putkeen. –Vuonna 1993 kolme kahdeksanvuotiasta poikaa murhattiin West Memphisin pikkukaupungissa Arkansasissa.


Hot topics