Jesse Puljujärvi hylännyt useita ”erittäin rahakkaita” tarjouksia Venäjältä – KHL-pomo: ”Pelaa joko Suomessa tai Pohjois-Amerikassa”

iltasanomat 18:02 15.07

Jesse Puljujärven KHL-oikeudet omistavan Torpedon GM Maxim Gafurov tekee selväksi, ettei laitahyökkääjää nähdä ensi kaudella Venäjällä.


Tällaista on Meghanin ja Harryn elämä Los Angelesissa – Archie tapailee jo askeleita

iltalehti 21:17 06.07

Meghanilla ja Harrylla on ollut aikaa seurata poikansa kehitystä. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, pudistelivat kuninkaalliset pölyt töppösistään lopullisesti maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin heidän eronsa brittihovista tuli virallisesti voimaan. Rapakon takana he ovat pikku-Archien kanssa kuitenkin majailleet jo viime marraskuusta asti. Tuolloin perhe lähti Kanadaan joululomalle, joka venahtikin vuodenvaihteen yli. Alkuvuodesta herttuapari pudotti sitten pommin ja ilmoitti asuvansa jatkossa osittain Pohjois-Amerikassa. Samalla he tekivät selväksi, että kuninkaallinen edustaminen saa riittää.


Aleksander Barkov kohtasi suuren elämänmuutoksen koronan keskellä – ”Olen 24-vuotias, on jo aikakin oppia asumaan yksin”

iltalehti 06:32 26.06

Aleksander Barkov on joutunut tulemaan toimeen yksinään koronan keskellä. NHL-tähti Aleksander Barkov on ollut koko koronapandemian ajan Pohjois-Amerikassa Floridan Boca Ratonissa. Alkuun hänen oma äiti Olga oli Barkovin seurana kaksi kuukautta, mutta nyt tilanteeseen on tullut muutos. Muutoksen myötä Barkov on joutunut sopeutumaan ja oppimaan uusia asioita.


Suomalaisen NHL-hyökkääjän muodonmuutos kääntää katseita Pohjois-Amerikassa – ”Hän on huomattavasti isompi”

MTV 21:24 15.06

Terveet NHL-hyökkääjät ovat pystyneet harjoittelemaan itsenäisesti, kun kiekkokausi on ollut tauolla Pohjois-Amerikassa. Kuntosali on tullut tutuksi myös monelle suomalaispelaajalle.


Suosittu autourheilusarja kieltää kiistellyn symbolin – "Täällä ei ole niille sijaa"

MTV 08:45 11.06

Pohjois-Amerikassa ajettava Nascar-sarja kieltää kiistellyn konfederaation lipun käytön tapahtumissaan.


NHL-pelaajia viilettää maanantaina jälleen jäällä – tällaiset ovat rajoitukset

MTV 10:54 05.06

Useimmat NHL-jääkiekkoilijat eivät ole päässeet luistelemaan maaliskuun 12. päivän jälkeen, jolloin koronavirus keskeytti Pohjois-Amerikan ammattilaisliigan. Maanantaina osa pelaajista saa taas jäätuntumaa, sillä Pohjois-Amerikassa seurat avaavat harjoitustilansa pelaajille niissä kaupungeissa, joissa terveysviranomaiset sallivat urheilupaikkojen aukiolon.


Pohjois-Amerikassa työehtosopu: MLS-kausi valmis jatkumaan

yle 23:03 03.06

Koronapandemian keskeyttämää MLS-kautta pyritään jatkamaan.


Jarmo Kekäläinen tietää, mitä seuraavan kauden lykkääminen tarkoittaisi: ”2021 MM-kisoissa ei todennäköisesti nähdä NHL-pelaajia”

iltalehti 14:56 01.06

NHL on ollut tauolla kaksi ja puoli kuukautta, mutta Columbus Blue Jacketsin GM on ollut kiireisempi kuin pitkiin aikoihin. Koronaviruspandemia keskeytti NHL:n runkosarjan 12. maaliskuuta, kun joukkueet olivat pelanneet 68–71 ottelua. Pandemian etenemisestä Pohjois-Amerikassa ei tuolloin ollut tarkkaa kuvaa. Kukaan ei tiennyt, voidaanko kausi viedä päätökseen vai ei.


Pohjois-Amerikassa kovaa jälkeä tehnyt sentteri siirtyy Lukkoon

MTV 18:40 28.05

Kanadalainen keskushyökkääjä Daniel Audette siirtyy Rauman Lukkoon. Audette saapuu Raumalle Springfield Thunderbirdsin AHL-joukkueesta, jossa hän teki viime kaudella 58 ottelussa 13+25 pistettä.


Kuningatar Elisabet, 94, tapaa pojanpojanpoikaansa Archieta, 1, vain videon välityksellä – Iloitsee varsinkin yhdestä asiasta

iltalehti 09:18 28.05

Kuningatar Elisabet on pannut merkille Achieta ja Harrya yhdistävän seikan. Kuningatar Elisabet, 94, ei ole tavannut pojanpojanpoikaansa Archieta, 1, sitten viime vuoden. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lähtivät Britanniasta Yhdysvaltoihin joululoman viettoon jo viime marraskuussa. Joululoma venahti vuodenvaihteen yli, ja sen jälkeen herttuapari kävikin vain pikaisesti Britanniassa ilmoittamassa hovista irtautumisestaan. Archie ei osallistunut pistäytymiseen vaan pysyi kaiken aikaa Pohjois-Amerikassa.


Keskikesän NHL naurattaa suomalaiskonkaria: ”Pelaajilla hassu olo”

iltalehti 20:39 27.05

Kymmenen kautta Pohjois-Amerikassa pelanneen suomalaismaalivahdin mukaan pelaajat ovat ihmeissään NHL:n mahdollisesta jatkumisesta kesällä. NHL yrittää jatkaa kautta 2019–20 siirtymällä maaliskuun puolivälissä keskeytetystä runkosarjasta suoraan 24 joukkueen pudotuspeleihin. Harjoitusleirit alkaisivat aikaisintaan heinäkuun alkupuolella, joten parhaassakin tapauksessa pelaamaan voidaan päästä elokuun alussa. –?Pelaajat valmistautuvat normaaliin kauteen olemalla jäällä yli kaksi kuukautta, nyt edessä olisi lyhyt valmistautumisjakso. Jos se on 2–3 viikkoa niin kovaa on homma. Varsinkin vanhemmilla pelaajilla voi olla vaikeuksia päästä vauhtiin. Nivusvammoja voi myös tulla paljon, kymmenen kautta 2002–12 NHL:ssä ja AHL:ssä torjunut Antero Niittymäki totesi.


Kaapo Kähkönen teki suomalais­historiaa! Maalivahdille upea kunnianosoitus Pohjois-Amerikassa

iltasanomat 23:46 26.05

Kaapo Kähkönen valittiin AHL:n parhaaksi maalivahdiksi.


70 vuotta täyttävä Juhani Tamminen kuului Suomi-kiekon pioneereihin Pohjois-Amerikassa – hanskat tippuivat vain poikkeustapauksissa: ”Semmoiset äijät takana”

iltalehti 06:46 26.05

Kiekkopersoona Juhani Tamminen täyttää tänään 70 vuotta. "Aurinkokuningas". "Don Tami".


Loppukauden pelit Disneyn teemapuistoon? Pohjois-Amerikassa vireillä kova suunnitelma

MTV 07:26 24.05

Koripallon NBA kertoi lauantaina käyvänsä alustavia keskusteluita viihde- ja mediateollisuusjätti The Walt Disney Companyn kanssa mahdollisuudesta pelata loppukausi Disney World -teemapuistossa Floridan osavaltiossa.


Patrik Laine murjaisi NHL-paluusta: "Pelini näyttää varmaan ihan hirveältä"

MTV 18:09 22.05

Jääkiekkoliiga NHL yrittää jatkaa kauttaan, vaikka alla on jo yli kahden kuukauden mittainen tauko. NHL laittoi pelinsä jäihin siinä vaiheessa, kun koronaviruspandemia alkoi jyllätä Pohjois-Amerikassa. Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine toivoo, että kausi saataisiin vielä käyntiin.


Patrik Laine avasi ajatuksiaan NHL-paluusta: "Pelini näyttää varmaan ihan hirveältä"

MTV 18:09 22.05

Jääkiekkoliiga NHL yrittää jatkaa kauttaan, vaikka alla on jo yli kahden kuukauden mittainen tauko. NHL laittoi pelinsä jäihin siinä vaiheessa, kun koronaviruspandemia alkoi jyllätä Pohjois-Amerikassa. Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine toivoo, että kausi saataisiin vielä käyntiin.


Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia uutisia: NBA-pelaajia kutsutaan takaisin, seuraako NHL perässä?

MTV 22:46 20.05

Pohjois-Amerikassa koripalloliiga NBA ja jääkiekkoliiga NHL yrittävät jatkaa kesken olevaa kautta. Molemmat sarjat ovat olleet kahden kuukauden ajan jäissä koronaviruspandemian takia. Nyt NBA:n puolelta kuuluu lupaavia uutisia.


Pohjois-Amerikassakin pelannut suomalaisveskari Sportin paitaan

MTV 13:46 20.05

Maalivahti Rasmus Reijola siirtyy jääkiekon SM-liigassa HPK:sta Vaasan Sportiin.


Näkemys: Kun NHL yrittää jatkaa kauttaan, siinä raha puhuu ja moraali vikisee

jatkoaika.com 18:07 16.05

NHL-kausi 2019-20 on ollut katkolla nyt reilut kaksi kuukautta. Pohjois-Amerikassa kehitellään jatkuvasti erilaisia tapoja, miten kautta voitaisiin jatkaa. Moraalisesti asialla ei ole enää mitään tekemistä minkään kanssa. Suurin syy pohdinnoille on raha.


NHL-unelma siirtyy tulevaisuuteen – Nuorten Leijonien mestaripelaaja siirtyy Lukkoon

MTV 10:31 15.05

Puolustaja Vili Saarijärvi siirtyy Lukkoon kahden vuoden sopimuksella. Pohjois-Amerikassa viime vuodet kiekkoillut Saarijärvi oli voittamassa nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2016.


Hot topics