Ruotsin pikkuprinssit hurmaavat kesäisessä kuvassa - jestas mitkä kiharat!

iltalehti 13:41 26.06

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian pojat Gabriel ja Alexander nauttivat kesästä. Prinssipari Carl Philip ja prinsessa Sofia kertovat Instagramissa, miten tänä vuonna monet pysyvät kotona ja tutustuvat lähimatkailuun. –Senpä takia jaamme täällä Instagramissa kuvia suosikkipaikoistamme, meidän mansikkapaikoista, joissa käymme tänä kesänä. Näytämme, miten tässä kauniissa maassa on upeat mahdollisuudet hauskanpitoon ja aktiiviseen lomailuun, prinssipari kirjoittaa.


Kuninkaalliskirjailijan arvio: Korona tuhosi monarkiaa pahemmin kuin Oliver Cromwell – Elisabetin aika on ohi

iltalehti 15:54 13.06

Andrew Mortonin mukaan prinssi Charles käytännössä hallitsee Britanniaa nyt. Kuningatar Elisabet II, 94, on viettänyt maaliskuusta asti koronaeristystä puolisonsa prinssi Philipin, 99, kanssa Windsorin linnassa. Elisabet välttelee pandemian aikana ihmiskontakteja eikä hän astu isojen ihmisjoukkojen eteen – tosin isojen joukkojen kokoontuminenkin on ollut kielletty.


Unohtiko prinssi Harry pappansa, prinssi Philipin 99-vuotispäivät? Koko muu suku onnitteli heti julkisesti

iltalehti 09:25 11.06

Prinssi Philipin lähisuku on onnitellut miestä juhlapäivänä somessa. Prinssi Philip täytti keskiviikkona kunnioitettavat 99 vuotta. Hovi julkaisi teräsvaarista ja puolisostaan kuningatar Elisabetista, 94, juhlan kunniaksi tuoreen kuvan. Kuva on napattu Windsorista, jossa pariskunta on viettänyt koko kevään kotieristyksissä. Philipin syntymäpäivän juhlinta sujui tiettävästi pienimuotoisesti. Elisabetin ja Philipin kerrotaan lounastaneen yhdessä Windsorin linnassa. Muun perheen odotettiin onnittelevan synttärisankaria videopuheluiden välityksellä.


Ruotsin pikkuprinssit Alexander ja Gabriel osallistuivat innolla kansallispäivän juhlintaan – videolta paljastui suloinen yksityiskohta

mtv 09:14 09.06

Ruotsin prinssi Gabrielin lempinimi paljastui videolla, jolla prinssi Carl Philipin perhe juhlisti viikonloppuna kansallispäivää.


Ruotsin pikkuprinssi Gabriel, 2, auttoi lipunnostossa – äiti paljasti lempinimen

iltalehti 06:53 09.06

Prinssi Gabriel on tuttavallisemmin Gabbis. Ruotsissa vietettiin lauantaina kansallispäivää ja sen kunniaksi myös prinssi Carl Philipin perheessä juhlittiin. Carl Philip, prinsessa Sofia ja lapset, prinssit Alexander, 4, ja Gabriel, 2, kerääntyivät kotinsa, Villa Solbackenin, pihalle heti aamulla ja vetivät lipun salkoon.


Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian järjestön keulakuva narahti seksin ostamisesta – hovilta heti tiukka vastaus

iltasanomat 17:11 18.05

Entinen nyrkkeilijä Paolo Roberto ei enää toimi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian tukeman järjestön keulakuvana.


Kuningatar Elisabetin, 94, työhönpaluu vaakalaudalla – Piileekö tässä prinssi Charlesin mahdollisuus?

iltalehti 10:22 12.05

Kuningatarta suojellaan korkean ikänsä takia korona-ajan ihmiskontakteilta. Kuningatar Elisabet II, 94, on viettänyt maaliskuusta asti koronakaranteenia puolisonsa prinssi Philipin, 98, kanssa Windsorin linnassa. Elisabet välttelee pandemian aikana ihmiskontakteja eikä hän astu isojen ihmisjoukkojen eteen – tosin isojen joukkojen kokoontuminenkin on nyt kielletty.


Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliitto on toiminut poikkeuksellisena inspiraationa herttuatar Catherinelle: "Williamilla ja minulla on pitkä matka edessämme"

mtv 11:05 09.05

Herttuatar Catherine pitää kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliittoa inspiraationaan.


Kuningatar Elisabet täyttää 94 vuotta – juhlii eri tavalla kuin koskaan aiemmin, seurana vain aviomies

iltalehti 07:45 21.04

Kuningatar Elisabet täyttää 94 vuotta ja viettää syntymäpäiväänsä eristyksissä prinssi Philipin kanssa, kertoo Daily Mail. Kuningatar Elisabet on yltänyt kunnioitettavaan 94 vuoden ikään. Koronavirustilanteen vuoksi kuningatar Elisabetin syntymäpäivään liittyviä juhlallisuuksia ei voida kuitenkaan järjestää totuttuun tapaan. Viime vuonna kaikki 16 brittien kuninkaallisen perheen jäsenistä vieraili kuningattaren luona hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Tänä vuonna kuningatar pitää yhteyttä läheisiinsä videopuhelujen avulla myös syntymäpäivänään. Kuningatar aikoo tietojen mukaan puhua videopuhelun juhlapäivänsä kunniaksi ainakin lastensa, lastenlastensa sekä lastenlastenlastensa kanssa.


Prinssi Philipin kolarin yllättävä seuraus: vanhukset luopuvat ajokorteistaan

iltalehti 19:27 20.04

Prinssi Philip laittoi korttinsa hyllylle 97-vuotiaana. Edingburghin herttua, prinssi Philip törttöili liikenteessä tammikuussa 2019. Tuolloin 97-vuotias tervaskanto ajoi kolarin Norfolkissa, lähellä kotiaan Sandringham Estatea. Hänen ajamansa Ranger Rover törmäsi toiseen autoon, jossa oli kolme henkilöä. Toisen auton matkustajana ollut 46-vuotias nainen mursi törmäyksessä ranteensa. Auton kuljettaja ja kyydissä ollut vauva selvisivät vammoitta.


Ruotsin prinssi Alexander täytti 4 vuotta – hovilta suloinen onnittelu

mtv 14:25 20.04

Prinssi Carl-Philipin poika Alexander täytti hiljattain neljä vuotta. 


Ruotsin pikkuprinssi Alexander täytti jo 4 vuotta - söpöilee sievissä kutreissa tuoreessa kuvassa

iltalehti 17:52 19.04

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoinen Alexander täyttää tänään sunnuntaina neljä vuotta. Prinssipari on julkaissut päivänsankarista hymyilevän kuvan. –Onnea rakkaalle Alexanderille nelivuotispäivänä, kuvatekstissä lukee.


Prinsessa Anne, 69, näpäyttää nuorempiaan – tyrmää Archewellen: ”Miksi pyörä pitäisi keksiä uudelleen?”

iltalehti 10:59 16.04

Prinsessa Anne on hyväntekeväisyystyön konkari. Prinsessa Anne, 69, on kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin toiseksi vanhin lapsi ja ainoa tytär. Hän on kruununperimysjärjestyksessä neljästoista veljiensä, näiden lasten ja lastenlasten jälkeen, sillä lain mukaan ennen vuotta 2011 syntyneet hallitsijan miespuoliset jälkeläiset ohittavat naispuoliset kruununperimysjärjestyksessä. Prinsessa Anne kuuluu kuitenkin tunnollisimmin kuninkaallisia velvoitteitaan hoitaviin hovin jäseniin.


Prinsessa Sofian pikkuprinssit suloisessa pääsiäiskuvassa - jo on ankeat virpomisvitsat

iltalehti 12:17 13.04

Ruotsin prinssi Carl Philipin perhe oli mukana videopuhelussa, jonka Ruotsin kuninkaalliset soittelivat pääsiäisen kunniaksi. Ruotsin hovi julkaisi lankalauantaina otteita videopuhelusta, joka käytiin kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian lasten perheiden kesken. Ruotsin hovi noudattaa myös tarkasti viranomaisohjeistuksia lähikontaktien minimoimiseksi ja koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. Videolla kruununprinsessa Victoria soitti vanhemmilleen ja yhteiseen videotuokioon liittyvät myös siskonsa Madeleine perheineen Floridasta ja veljensä Carl Philip perheineen. Carl Philip ja vaimonsa Sofia sekä perheen pojat, prinssi Alexander, 3, ja prinssi Gabriel, 2, asuvat Ruotsissa Villa Solbackenissa. Koti sijaitsee Djurgårdenissa Tukholmassa. He vastasivat puheluun kotinsa puutarhassa. Lämpö on hellinyt ruotsalaisia, sillä perhe oli pihalla paitasillaan auringonpaisteessa. Pääsiäistunnelmaa pihapöydän ääreen toivat virpomisvitsat, joissa on ainakin kuvan perusteella säästelty koristeluissa. Pajunkissattomissa oksissa näyttäisi olevan kiinnitettyinä vain muutama keltainen höyhen.


Prinssi Philipistä levisi häijyjä huhuja – hovi torppaa nyt väitteet

mtv 09:30 20.03

Sosiaalisessa mediassa liikkui useiden päivien ajan huhuja prinssi Philipin kuolemasta. Hovi torppasi ilkeät huhut.


Prinsessa Sofia muistuttaa käsien pesusta – huomio kiinnittyy pesualtaaseen: Mikä design!

iltalehti 11:53 18.03

Ruotsin prinsessa Sofia paljastaa ensimmäisen kuvan heidän remontoidusta yksityiskodistaan. Prinsessa Sofia jakoi Instagramissa suloisen kuvan, jossa hänen ja prinssi Carl Philipin lapset prinssit Alexander ja Gabriel pesevät käsiään. Ruotsalaisten huomio on kiinnittynyt pieneen yksityiskohtaan, nimittäin käsienpesualtaaseen.


Mikä väripilkku! Ruotsin hovi julkaisi pirtsakan hiihtolomatervehdyksen

mtv 09:01 02.03

Ruotsin kuninkaalliset olivat viikonloppuna hiihtolomatunnelmissa: kuningaspari ja prinssi Carl Philipin perhe poseerasivat värikkäissä asuissa.


Kuningatar Elisabet ja Philip eivät asu enää yhdessä – prinssin terveys ei kestä yhteiseloa

iltalehti 14:50 26.02

Kuninkaallisten asumiskuviot puhuttavat. Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat olleet naimisissa 72 vuota, mutta he eivät asu yhdessä. Töiden ja velvollisuuksien johdosta Elisabet, 93m asuu Buckinghamin palatsissa Lontoossa. Prinssi Philip, 98, vetäytyi kuninkaallisista velvollisuuksista kolme vuotta sitten ja jäi eläkkeelle. Philip puolestaan asuu noin 200 kilometrin päässä Sandringhamin linnan mailla Norfolkissa, jossa hän pystyy viettämään leppoisia eläkepäivä ilman turha hälinää ympärillään. Tämä on tärkeää Philipin hyvinvoinnin kannalta, sillä hänellä on jo jonkin verran ikää.


Kuningatar Elisabet on haka kasvitietoudessa – pitää kirjaa puutarhansa kukista

iltalehti 16:03 23.02

Elisabet aloittaa usein viikon käyskentelemällä puutarhassaan. Kuningatar Elisabet, 93, tunnetaan puutarhan ystävänä. Hän paitsi ihailee Buckinghamin palatsin kukkaloistoa myös pitää siitä tarkkaa kirjaa. Kaikki puutarhan kasvit on dokumentoitu. Vieraillessaan Chelsean kukkanäyttelyssä puolisonsa prinssi Philipin kanssa Elisabet myös osoitti olevansa melkoinen haka kasvitietoudessa.


Poliisi pysäytti prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian kesken öisen ajomatkan – virkavallalta uskomaton heitto

iltasanomat 20:36 21.02

Menestysyrittäjä Gunilla von Platenista kertovassa kirjassa kerrotaan prinssiparin ikimuistoisesta ajomatkasta.


Hot topics