Toto Wolff hankki taas uuden F1-tallin osakkeita

MTV 16:25 05.06

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on tullut tutuksi niin saksalaistallin menestysvuosien yhtenä isona arkkitehtinä kuin myös formulasijoittajana. F1-toimittajan Peter Windsorin mukaan Wolff hankki jo kolmannen eri tallin osakkeita.


Petetyksi joutunut Valto, 26, vetoaa katsojiin TIS-historian pysäyttävimmän iltanuotion jälkeen – jyrähtää viestien menneen liian pitkälle

iltasanomat 14:49 05.06

Valto kertoo Temptation Islandin olleen yksi elämänsä rankimmista kokemuksista. Hän myös pyytää katsojia lopettamaan ex-puolisoonsa Miraan kohdistuvan uhkailun.


Ratkaisu Palmen murhatutkinnasta ilmoitetaan keskiviikkona

iltasanomat 11:01 05.06

Ruotsissa syyttäjä Krister Peterson ilmoittaa ensi viikon keskiviikkona päätöksestään pääministeri Olof Palmen murhatutkinnassa.


Heikki Kovalaisen ja Mika Häkkisen välit viilenivät – virheeksi osoittautunut päätös muutti suhdetta merkittävästi: "Mika koki ehkä tulleensa petetyksi"

MTV 06:00 05.06

Heikki Kovalainen kertoo Beyond the Grid -podcastin tuoreessa jaksossa kiehtovia tarinoita F1-maailman kulisseista. Urallaan yhden GP-voiton saavuttanut Kovalainen on malliesimerkki siitä, minkälainen vaikutus jo pelkillä managerivalinnoilla voi olla lupaavan kuljettajan uraan. Kovalainen kokee, että yksi näistä valinnoista muutti hänen suhdettaan Mika Häkkiseen.


Tänään tv:ssä: Evita halusi seksiä naisen kanssa - vaimon touhu sai miehen innostumaan moniavioisuudesta

iltalehti 05:29 05.06

Illan dokumentti pureutuu moniavioisuuteen. Irlantilainen tv-toimittaja Vogue Williams pohtii dokumentissaan, onko nettideittailu tehnyt ihmisistä kumppanista toiseen hyppiviä suhdeshoppailijoita, jotka eivät enää kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen? Kun uusia kumppaneita on tarjolla klikkauksen päässä, joutaako monogamia ja ajatus yhdestä suuresta rakkaudesta romukoppaan? Hän haastattelee aiheesta parisuhdeasiantuntijoita ja milleniaaleja. Yhdysvalloissa Williams tapaa psykoterapeutti Dossie Eastonin, 76, joka kutsuu itseään lutkaksi. Hän on kirjoittanut The Ethical Slut -kirjan, joka taustoittaa moniavioisuutta. Easton päätti luopua yksiavioisuudesta jo vuonna 1969. Sittemmin hänellä on ollut monta suhdetta yhtä aikaa ja hän on opetellut pois mustasukkaisuudesta.


Ti-Ti-Nallen talon taru Lempäälässä loppui lyhyeen – vasta kesällä 2018 avattu kohde suljettiin

iltalehti 10:47 04.06

Lempäälän Ideaparkin Ti-Ti-Nallen talon toiminta lopetetaan. Lempäälän Ideaparkiin rakennettiin alkuvuodesta 2018 yli tuhannen neliön suuruinen Ti-Ti-Nallen talo. Nyt nallejen talon toiminta ollaan lopettamassa samalla, kun lisenssisopimus päättyy. – Ti-Ti-Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen, tuoreessa tiedotteessa kerrotaan.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – katso tallenne konsertista

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan on kuulunut myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – suorana nyt

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan kuuluu myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – suorana kello 11

yle 07:05 04.06

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan kuuluu myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.


Tänään tv:ssä: Puolustusvoimain lippujuhlan päivän konsertti suorana - solisteina Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari ja Pete Parkkonen

iltalehti 06:05 04.06

Laulajat tunnelmoivat konsertissa yhdessä Laivaston soittokunnan kanssa. Puolustusvoimain lippujuhlapäivän perinteistä valtakunnallista paraatia ei nähdä tänä vuonna koronavirustilanteen takia. Paraati oli määrä järjestää Raaseporissa 4. kesäkuuta, mutta puolustusvoimien mukaan tilaisuutta ei järjestetty poikkeusoloista johtuen. Lippujuhlan päivän juhlallisuudet käynnistyvät kuitenkin aamulla lipunnostolla Mäntyniemestä ja seppeleenlaskulla Hietaniemen hautausmaalla.


Peter Andre suivaantui postimiehelle – olisi halunnut lähikuvaan tähden kanssa

stara 23:20 03.06

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 03.06

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla


Kommentti: Toni Nieminen on täydellinen esimerkki siitä, ettei menestys ole koskaan ilmaista – teki urallaan yhden kohtalokkaan virheen, josta maksaa nyt kovaa hintaa

iltasanomat 19:04 03.06

Takavuosien menestyshulinassa teinisensaatio opetettiin miellyttämään ympäristöään, ei kantamaan vastuuta itsestään, kirjoittaa Marko Lempinen.


Kommentti: Katri Kulmunia opetettiin esiintymään isolla rahalla – mutta hänen ongelmansa on muualla

iltasanomat 12:19 03.06

Katri Kulmunissa henkilöityy koko keskustan hukkunut suunta, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Autoilijoiden on opeteltava aivan uudet säännöt kilometrin mittaisella pätkällä Espoon ja Vantaan rajalla – Näin toimii Hollannista tuttu tiemalli, jota kokeillaan jo tänä kesänä

iltasanomat 08:37 02.06

Espoon ja Vantaan rajalle rakennettavalla kylätiellä katutila jaetaan uudella tavalla. Autot ajavat noin kolme metriä leveää kaksisuuntaista kaistaa ja väistävät tarvittaessa vastaantulevaa liikennettä pyöräilijöille ja jalankulkijoille varatulle alueelle – mutta vain, jos siellä on tilaa.


Saksan moninkertainen arvokisakiekkoilija kuoli sydämen petettyä

iltalehti 17:46 01.06

Hyökkääjä edusti Saksaa lähes 100 A-maaottelussa. Saksan pääsarjassa 665 ottelua pelannut ja neljä Saksan mestaruutta voittanut Peter Schiller on kuollut. Schiller kuoli viime viikolla 62-vuotiaana Berliinissä. Hänen kuolinsyykseen kerrottiin sydämen pettäminen. Schiller edusti Saksaa 1984 Kanada Cupissa, 1988 Calgaryn olympialaisissa ja neljä kertaa MM-kisoissa (1981. 1982, 1983 ja 1986). A-maaotteluita hänelle kertyi 94.


Pamela Anderson valmis uuteen avioliittoon – kertoo olevansa ikuinen romantikko

stara 13:20 31.05

Pamela Anderson meni alkuvuodesta naimisiin pitkäikäisen ystävänsä Jon Petersin kanssa.


Expressen: Ruotsalaisseura houkuttelee Ville Niemistä päävalmentajakseen

yle 12:20 30.05

Ruotsalaislehti nosti Ville Niemistä ja MoDoa yhdistäväksi tekijäksi seuralegenda Peter Forsbergin


Hot topics