Nyt: Tempparit-tuottaja paljastaa – kuvauksissa syödään thairuoan sijaan uusia perunoita

iltalehti 19:27 10.07

Nyt-liite on tiristänyt Temptation Island Suomen tuottajalta sisäpiiritietoa. Parisuhde-reality Temptation Island Suomen kahdeksannen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Tuotanto on ollut vaitonainen siitä, missä ja miten kuvaukset järjestetään, mutta sen verran tietoa on tihkunut, että tällä kertaa viettelysten vietävänä ollaan Kainuun Sotkamossa.


Perhosen piinaama viljelijä hälytti ministeri Lepän paikalle – perillä odotti puhtaaksi syöty pelto: "Totaalinen tuho"

yle 19:12 09.07

Varsiyökkönen syö yleensä mansikoita, raparperia ja perunaa, mutta Kouvolan Elimäellä se mieltyi Timo Ylä-Rakkolan vehnäpeltoon.


Perhonen pisti ruokavalionsa uusiksi ja söi kokonaisen vehnäpellon puhtaaksi – paikalle kiidätettiin ministeri Leppä

yle 19:12 09.07

Varsiyökkönen syö yleensä mansikoita, raparperia ja perunaa, mutta Kouvolan Elimäellä se mieltyi Timo Ylä-Rakkolan vehnäpeltoon.


Real Madrid, VAR-polemiikki ja Lionel Messin tulevaisuus – suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen puuttui La Ligan kuumiin perunoihin: ”Barcelonan on katsottava peiliin”

MTV 17:02 08.07

Ratkaisun hetket ovat käsillä, kun La Ligan kausi lähenee loppuaan. C Moren selostajakonkari Tuomas Virkkunen on ennakoinut kauden loppuhuipennusta ja viime viikkojen kuumimpia puheenaiheita VAR-skandaaleista Lionel Messin lähtöaikeisiin.


Laulaja Kai Lind muistelee koskettavasti edesmennyttä vaimoaan Arja Tuomarilaa: ”Aina tervehdin, vaikka tiedän, ettei kukaan vastaa”

iltalehti 11:17 06.07

Televisiokuuluttaja Arja Tuomarila kuoli lauantaina 27. kesäkuuta. Mainos-TV:n kuuluttajana ja iskelmälaulajana muistettu sekä lentoemäntänä pitkään työskennellyt Arja Tuomarila, 78, menehtyi kotonaan lauantaina 27. kesäkuuta. Tuomarilan puoliso laulaja Kai Lind kertoo suru-uutisesta Iltalehdelle. – Luulin, ettei tällainen päivä koskaan tulisi. Jälkiselvittelyt ovat rankkoja, perunkirjoitukset ja hautajaisten järjestäminen. Mutta viis siitä, tämä suru on kamalin, Lind kommentoi Iltalehdelle.


Kulttipelaaja hakee kunnianpalautusta, jääräpää sekoittamassa huippuseuraa – MTV Urheilu listasi Veikkausliigan voimasuhteet ja kuumat perunat

MTV 07:00 01.07

Miten Eero Markkanen menestyy sarjanousija Hakassa? Entä onko KuPSista uusimaan mestaruus? MTV Urheilun toimittajat Timo Innanen, Anssi Shemeikka ja Eetu Ikola kävivät läpi tänään käynnistyvän jalkapallon Veikkausliiga-kauden puhuttavimmat aiheet.


Kiti Kokkonen naurattaa harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä Titta Jokisen kanssa – mitä kaksikolla onkaan hampaissaan?

iltalehti 09:19 29.06

Kiti Kokkonen poseeraa uudessa Instagram-kuvassaan äitinsä kanssa taikinaa hampaissa. Näyttelijä Kiti Kokkonen, 45, ilahduttaa seuraajiaan Instagramissa hauskoilla julkaisuillaan. Tuoreessa kuvassa Kokkonen poseeraa yhdensä äitinsä, näyttelijä Titta Jokisen, 69, kanssa. Kaksikko hymyilee kesäisissä tunnelmissa leveästi taikinaa hampaissaan. – Vedettiin tänään äidin kanssa perunaleivokset! Ei mulla muuta, Kokkonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Hyvää fiilistä myös poikkeusaikana – Tutkija: Musiikki on kuin peruna, tärkeä osa arkea, vaikkei sitä aina huomaisi

yle 16:23 26.06

Tässä jutussa lukijat kertoavat, kuinka musiikki on antanut voimaa ja lisäpotkua korona-ajan soundtrackina.


Berliinin ja New Yorkin perinteiset maratonit peruttiin tältä vuodelta

iltasanomat 20:48 24.06

Koronapandemia on perunut maailmalla maratoneja.


Pohjois-Ruotsin koronapesäkkeessä Jällivaarassa työskentelevät suomalaiset pysyttelevät omillaan ja pois kyliltä: "Itse pystyy vaikuttamaan siihen, saako taudin"

yle 17:15 23.06

Osa suomalaisyrityksistä on perunut urakoita Pohjois-Ruotsista. Tiukkoja varotoimia noudattavat kaikki, mutta muuten tilanne ei arjessa näy.


Kuiva kesäkuu vilja­sadon vaivana, varhais­peruna­sato vähintään tyydyttävä

iltasanomat 08:13 23.06

Huhtikuun kylvökset näyttävät parhaimmilta.


Sohvaperunat-tähti Juhania ei ole tunnistaa – teki totaalisen muodonmuutoksen: ”Kuka on tämä nuori komea mies?”

iltasanomat 17:08 21.06

Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen pisti tyylinsä uusiksi.


Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen muutti tyyliään täysin – miestä ei ole enää tunnistaa: "Kaverin puolesta kyselen, kuka on tämä nuori komea mies?"

mtv 10:05 20.06

Juhani Koskinen päätti tehdä täydellisen muodonmuutoksen.


Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani julkaisivat ensimmäiset yhteiskuvat – sädehtivät onnea juhannuksen vietossa: ”Hyvää pitää odottaa”

iltalehti 06:32 20.06

Radiojuontaja Veronica Verho ja muun muassa Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen juhlivat juhannusta yhdessä. Palkittu radiojuontaja Veronica Verho on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän loikoilee muun muassa Sohvaperunat-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen sylissä. – Ihanaa juhannusta, Verho toivottaa.


Suomalaiset ovat makkarakansaa – juhannuksena syödään 19 miljoonaa grillimakkaraa

stara 09:20 18.06

Suomalaiset ostavat juhannuspöytään uusia perunoita, silliä ja tietysti makkaraa. Makkaraa


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 18.06

Suomalaiset ostavat juhannuspöytään uusia perunoita, silliä ja tietysti makkaraa. Makkaraa


Osa koronan takia lomautetuista on palannut töihin – Anna Braggelta hupeni hääkassa, hän ehti riemuita töihinpaluusta kunnes liukastui perunaan

yle 08:12 17.06

Pahin lomautusaalto on hellittämässä, mutta työttömyys saattaa lisääntyä syksyllä.


Ruotsin piiskaskandaalissa tuore käänne: valmentajan ajokielto kumottiin lopullisesti – liitto ja tuomioistuin eri mieltä säännöistä

iltalehti 17:24 16.06

Ruotsin raviurheiluliitto joutuu maksamaan Alessandro Gocciadorolle korvauksia. Ruotsin raviurheiluliiton korkein tuomioistuin on perunut valmentaja Alessandro Gocciadoron aikaisemmin tuomitun kuuden kuukauden ajokiellon ja kuukauden ilmoittamiskiellon Euroopan alueelle. Taustalla on Ruotsin V75-raveissa 2. toukokuuta nähty piiskaskandaali.


Tommi Mäkinen otti kantaa rallin MM-sarjan kuumaan perunaan: "Meille käy kaikki"

MTV 08:40 16.06

Rallin MM-sarjan jatkosta saataneen uutta tietoa tällä viikolla.


Miten käy Jari-Matti Latvalan uran? Suomalaiskuski leikittelee ajatuksella uudesta työtä: ”Se olisi siistiä”

iltalehti 20:31 14.06

Jari-Matti Latvala kärkkyy yhä tallipaikkaa Toyotalla. Jari-Matti Latvala ei saanut täksi kaudeksi kuljettajan paikkaa Toyotan tiimistä. Suomalaisen tarkoituksena oli ajaa ainakin kaksi MM-rallia, mutta koronaviruspandemia on perunut osakilpailuja toisensa jälkeen. Latvalan jatko rallin MM-sarjassa on hyvin epäselvä.


Hot topics