Dennis Quaid ei malttanut odottaa: Meni naimisiin 39 vuotta nuoremman opiskelijan kanssa - salahäistä ei kerrottu edes omalle perheelle

iltalehti 10:19 25.06

Näyttelijä Dennis Quaid, 66, ja Laura Savoie, 27, ovat menneet naimisiin. Pitkän linjan näyttelijä Dennis Quaid ja jatko-opintojaan suorittava Laura Savoie, 27, ovat menneet naimisiin. People-lehti kertoo, miten vihkimistilaisuus tapahtui Santa Barbarassa Kaliforniassa sijaitsevassa huvilassa. Intiimissä tilaisuudessa oli läsnä hääparin lisäksi vain heidät vihkinyt pappi. Kihloihin pari oli mennyt viime kuussa.


Vampyyripäiväkirjat-sarjan tähti pidätettiin – syytetään rattijuopumuksesta

iltalehti 16:03 31.05

Näyttelijä on tunnustanut teon. Näyttelijä Zach Roerig pidätettiin kotinsa lähettyvillä tänä viikonloppuna rattijuopumuksen vuoksi, People-lehti kertoo. Montpelierin poliisi vahvistaa tähden ajaneen juopuneena puoli kolmelta aamuyöllä. Autoa ei kuitenkaan pysäytetty holtittoman ajon vuoksi, vaan pysäytyksen syy oli auton etuosasta puuttuva rekisterikilpi.


Shokkiero! Huippumalli Cara Delevingnen ja Ashley-rakkaan suhde päättyi – julkaisivat vain hiljattain rakkaudentäyteisen kuvan

iltalehti 03:15 09.05

Cara Delevingne ja Ashley Benson eivät ole itse vahvistaneet eroa. Huippumalli Cara Delevingne, 27, ja näyttelijä Ashley Benson, 30, ovat eronneet, kertoo People-lehti. Lehden lähteiden mukaan pariskunnan tiet erkanivat huhtikuussa. Lähteiden mukaan eroon ei liity suurempaa draamaa.


Lehtiväite: Glee-tähti Lea Michele, 33, on raskaana

iltalehti 15:40 29.04

Lea Michelen kerrotaan odottavan esikoistaan. Glee-sarjasta tutun näyttelijä Lea Michelen, 33, kerrotaan odottavan lasta puolisonsa Zandy Reichin, 37, kanssa. People-lehti kertoo saaneensa asiasta vahvistuksen pariskunnan lähipiiristä. – He ovat aina halunneet olla vanhempia, lähde kertoo lehdelle.


Meghan ja Harry muuttivat Los Angelesiin - Sharon Osbournelta tyly arvio uudesta asuinpaikasta: ”Elämä tulee olemaan painajaismaista”

iltalehti 06:11 07.04

Sharon Osbournen mukaan herttuapari ei löydä Los Angelesista etsimäänsä rauhaa. People-lehti uutisoi viime viikolla prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin jättäneen Kanadan ja muuttaneen Los Angelesiin. Ajankohta muuttopäätökselle on herättänyt suurta hämmästystä, sillä koronaviruksen takia maiden rajoja on suljettu ja matkustamista rajoitettu.


Meghan ja Harry muuttivat Los Angelesiin -Sharon Osbournelta tyly arvio uudesta asuinpaikasta: ”Elämä tulee olemaan painajaismaista”

iltalehti 06:11 07.04

Sharon Osbournen mukaan herttuapari ei löydä Los Angelesista etsimäänsä rauhaa. People-lehti uutisoi viime viikolla prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin jättäneen Kanadan ja muuttaneen Los Angelesiin. Ajankohta muuttopäätökselle on herättänyt suurta hämmästystä, sillä koronaviruksen takia maiden rajoja on suljettu ja matkustamista rajoitettu.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat Los Angelesiin

iltasanomat 07:35 27.03

People-lehti uutisoi Harryn ja Meghanin muuttaneen Los Angelesiin yhdessä Archie-poikansa kanssa.


Tiesitkö? Prinssi Harrylla ja herttuatar Meghanilla on ytimekkäät lempinimet toisilleen

iltalehti 22:53 23.02

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan käyttävät toisistaan hellittelynimiä oikeiden etunimien sijaan. Herttuatar Meghan lipsautti viime vuonna julkaistussa Harry \& Meghan: An African Journey -dokumentissa vahingossa lempinimen, jolla hän kutsuu miestään. Meghan nimittää Harrya ytimekkäästi tämän etunimen ensimmäisellä kirjaimella, Harry taipuu siis kaikessa lyhykäisyydessään H-kirjaimeksi. People-lehti uutisoi, että Harry käyttää samaa lempinimilogiikkaa myös Meghanista. Harry kutsuu häntä ytimekkäästi M-kirjaimeksi.


Shannen Dohertylle musertava diagnoosi - rintasyöpä on uusiutunut rajuna

iltalehti 17:44 04.02

Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Shannen Doherty sanoo syöpänsä uusiutuneen. Shannen Doherty rintasyöpä on uusiutunut. Doherty kertoi tänä aamuna ABC Newsin Good Morning America -ohjelmassa, miten paha syöpä hänellä on. –On kyse enää muutamasta päivästä tai viikosta, jolloin syöpäni on tasolla neljä, 48-vuotias Doherty kertoi ohjelmassa, jota People-lehti siteerasi.


Prinssi Harryn pooloystävä avautuu dokumentissa - uskoo tietävänsä syyn herttuaparin yllätysilmoitukseen

iltalehti 17:42 03.02

Prinssi Harryn pitkäaikainen ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras sanoo Harryn halun suojella perhettään olleen syynä herttuaparin vetäytymisilmoitukseen. Prinssi Harryn ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras kertoo ABC-kanavan Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown -dokumentissa oman näkemyksenä Sussexin herttuaparin vetäytymiseen kuninkaallisista velvollisuuksistaan. –Puhuin Harryn kanssa muutama päivä sitten. Hän on kärsinyt jo pitkään kaikesta, mitä on hänelle on tapahtunut. Hän kärsii ihmisten tuomitsevuudesta, Figueras sanoo dokumentissa, jota People-lehti on siteerannut,


Eronnut Avril Lavigne löysi uuden kullan - deittailee indierokkaria

iltalehti 00:48 29.01

Avril Lavigne ja uusi miesystävänsä Pete Jonas edustivat yhdessä Grammy-etkoilla. Takavuosien Sk8er Boi -hitillään maailmanmaineeseen noussut laulaja Avril Lavigne on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Hän saapui Grammy-gaalan lauantaisille etkoille yhdessä indierockmuusikko Pete Jonasin kanssa. Kaksikko poseerasi kuvissa yhdessä. Niitä on jaettu Twitterissä. Lehtitietojen mukaan kaksikko piteli toisiaan käsistä kiinni tapahtumassa ja Avril oli esitellyt seuralaistaan tuttavilleen. Kaksikko ei ole kommentoinut suhdettaan, mutta People-lehti on vahvistanut, että he seurustelevat.


Taylor Swift teki kipeän paljastuksen – hänen äitinsä sairastui jälleen syöpään: ”En tiedä, kuinka tässä tulee käymään”

iltalehti 20:23 22.01

Laulaja Taylor Swiftin äiti on saanut jälleen vakavan diagnoosin. Taylor Swift, 30, paljasti Varietyn haastattelussa hänen äitinsä Andrean sairastavan syöpää, kertoo People-lehti. Vastikään syöpähoidoissa selvisi, että syöpä on levinnyt hänen aivoihinsa. – Kaikki rakastavat äitiään, äiti on kaikille tärkeä. Minulle hän on ollut ohjaava voima. Puhun hänen kanssaan liki aina asioista ennen kuin teen päätöksen. Oli todella iso asia keskustella hänen kanssaan aikoinaan ensimmäistä kertaa hänen sairaudestaan


Huippumalli Ashley Graham sai esikoisensa

iltalehti 20:44 20.01

Ashley Graham tiedotti poikansa syntymästä Instagramissa. Huippumalli Ashley Graham, 32, on saanut esikoisensa. Graham sai poikavauvan puolisonsa Justin Ervinin kanssa. Graham kertoi maanantaina Instagramin tarinat-osioissa, että poika syntyi lauantai-iltana. Grahamin päivityksestä uutisoi myös People-lehti.


Herttuatar Catherinelta yllättävä paljastus: Prinssi William ei halua enempää lapsia

iltalehti 21:56 16.01

Herttuatar Catherine paljasti, että hänen perheensä lapsiluku on todennäköisesti täynnä, kertoo People-lehti. Prinssi William, 37, ja herttuatar Catherine, 38, palasivat tällä viikolla julkisuuteen ensimmäistä kertaa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin aikaansaaman kohun jälkeen. Cambridgen herttuapari tapasi edustustehtävissä Bradfordissa sekä lapsia että päättäjiä. Yllättäen herttuatar Catherine paljasti tilaisuudessa, että William ei halua enempää lapsia. Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kolme lasta: prinssi Louis, prinssi George ja prinsessa Charlotte.


Tuoreet kuvat hoikistuneesta Adelesta herättivät huolen – fani kertoo käyneensä laulajan kanssa yllättävän keskustelun: Paljasti laihtuneensa 45 kiloa

iltalehti 17:09 12.01

Adelen faniksi tunnustautuva yhdysvaltalaisnainen kertoo Adelen paljastaneen hänelle laihtuneensa 45 kiloa, kertoo People-lehti. Yhdysvaltalainen Adele-fani Lexi Larson yllättyi totaalisesti lomallaan Karibianmeren Anguillassa, kun hän törmäsi sattumalta laulajaan ravintolassa. Harry Styles, James Corden ja Adele nauttivat parhaillaan alkuvuodesta 2020 yhdessä samoilla rannoilla Larsonin kanssa. Larson kertoo olleensa oli seurueineen paikallisessa ravintolassa, kun hän huomasi ensin läheisessä pöydässä One Direction -yhtyeestä tutun Harry Stylesin. Pian paikalle saapui myös toinen maailmantähti, Adele.


Herttuatar Meghan ja prinssi Harry palaavat lomilta Lontooseen - rikkovat heti hovin etikettiä erikoisella tempauksellaan

iltalehti 09:38 07.01

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry palaavat tänään tiistaina edustustehtävien pariin kuuden viikon Kanadan-lomansa jälkeen. Prinssi Harryn, puolisonsa herttuatar Meghanin ja pariskunnan Archie-pojan lomanvietto Kanadassa on päättynyt. Perhe vietti siellä joulunpyhät Meghanin äidin Doria Raglandin seurassa ja otti vastaan uuden vuoden. Kanada on Meghanille tuttu maa, sillä ennen avioitumistaan Harryn kanssa hän työskenteli siellä näyttelijänä Pukumiehet-sarjassa. Sussexin pariskunta edustaa tiistaina ensimmäistä kertaa julkisesti sitten marraskuun, People-lehti uutisoi.


Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron avautuu hurjasta lapsuudestaan – äiti surmasi isän näyttelijän silmien edessä

iltalehti 11:11 17.12

Charlize Theronin äiti surmasi suosikkinäyttelijän isän, kun tähti oli vasta 15-vuotias. Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron on avautunut lapsuudenperheensä tragediasta yhdysvaltalaisen NPR-radiokanavan haastattelussa. Asiasta uutisoi muun muassa People-lehti. Eteläafrikkalaissyntyinen Theron oli vasta 15-vuotias, kun hänen Gerda-äitinsä surmasi näyttelijän isän kesäkuussa 1991.


Outo kohu USA:n Selviytyjät-ohjelmassa: Kilpailija poistettiin ilman mitään selityksiä – tuotantoyhtiö julkaisi asiaan liittyen epäilyksiä herättävän tekstin

iltalehti 03:26 15.12

Yhdysvalloissa pyörivässä Selviytyjät-ohjelmassa koettiin yllättävä käänne, kun yksi kilpailijoista poistettiin kilpailusta ilman minkäänlaista selitystä, kertoo People-lehti. Selviytyjät-sarjaa Yhdysvalloissa seuranneet katsojat hämmentyivät, kun sarjasta poistettiin täysin yllättäen yksi kilpailija. Ohjelman juontaja Jeff Probst ei selittänyt asiaa sen tarkemmin kilpailijoille. Dan Spilo, 48, on amerikkalainen Hollywood-agentti, joka on noussut suuren yleisön tietoisuuteen tänä syksynä Selviytyjät-kilpailijana. Tuotantoyhtiö kuitenkin poisti Spilon yllättäen ohjelmasta keskiviikkona 12.12. nähdyssä jaksossa.


Maailman seksikkäin mies 2019 on valittu

stara 20:40 13.11

People-lehti valitsee vuosittain maailman seksikkäimmän miehen ja naisen. Tämän vuoden


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 13.11

People-lehti valitsee vuosittain maailman seksikkäimmän miehen ja naisen. Tämän vuoden


Hot topics