Libor Sulak vahvistamaan Kärppien alakertaa, huippulupaukselle myös liigasopimus

jatkoaika.com 13:58 03.07

Oulun Kärpät nappasi puolustukseensa kovan luokan vahvistuksen, kun Pelicansista ja KooKoosta tuttu Libor Sulak siirtyy joukkueeseen.


Libor Sulak vahvistamaan Kärppien alakertaa ? huippulupaukselle myös liigasopimus

jatkoaika.com 13:58 03.07

Oulun Kärpät nappasi puolustukseensa kovan luokan vahvistuksen, kun Pelicansista ja KooKoosta tuttu Libor Sulak siirtyy joukkueeseen.


Liiga suuntaa jälleen Tallinnaan ? HIFK ja paikallinen tähti uusina vetonauloina

jatkoaika.com 14:10 01.07

Tallinnassa pelataan jälleen kaksi Liiga-ottelua HIFK:n, JYPin, Lukon ja Pelicansin kesken. JYPin Robert Rooba pääsee pelaamaan synnyinkaupungissaan.


SM-liigaa pelataan taas Tallinnassa - JYP tuo tapahtumaan mukaan Viron jääkiekon ykköstähden

iltalehti 11:29 01.07

Liiga goes to Tallinn -tapahtuma saa jatkoa. SM-liigaa pelataan jälleen ensi kaudella Tallinnan Tondiraba-hallissa. Järjestyksellään neljännellä Tallinnan-vierailulla ohjelmassa on kaksi ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.


Tallinnassa pelataan taas liigakiekkoa – "JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin liigajoukkue"

yle 09:55 01.07

Tallinnassa pelataan ottelut Lukko–HIFK ja Pelicans–JYP.


Pelicansissa luutineelta venäläispakilta painava mielipide Ville Niemisen ja Pasi Nurmisen valmennustandemista – "70 prosenttia menestyksestä oli hänen ansiotaan"

MTV 09:03 17.06

Pelicansia kahdella edelliskaudella edustanut venäläispuolustaja Aleksandr Shtshemerov antoi oman mielipiteensä lahtelaisseurasta kesken viime kauden lähteneestä valmennuskaksikosta Ville Niemisestä ja Pasi Nurmisesta.


Pelicansia edustanut venäläispakki puhui suunsa puhtaaksi – Ville Niemisen tyyli ei uponnut: ”Liian tunteellinen”

iltalehti 07:25 17.06

Aleksandr Shtshemerov kehuu myös suomalaisia joukkuekavereitaan. Puolustaja Aleksandr Shtshemerov, 23, edusti Pelicansia lainasopimuksella kausina 2018–2019 ja 2019–2020. Hän kertoi venäläissivusto Championatille kokemuksistaan Suomessa, SM-liigassa ja Lahdessa. Shtshemerovin aikoina päävalmentajana toimi Ville Nieminen ja apuluotsina Pasi Nurminen. Nieminen kuitenkin sai potkut viime marraskuussa.


Peter Forsberg kumoaa Ville Niemistä koskevat huhut

iltalehti 20:04 11.06

Kiekkolegenda kommentoi Ville Niemisen valintaa Modon päävalmentajaksi. Pelicansista kesken viime kauden potkut saanut Ville Nieminen valittiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Modon päävalmentajaksi. Modo vahvisti Niemisen pestaamisen tiistaina. Iltalehti kertoi jo toukokuun lopulla Niemisen olevan matkalla Örnsköldsvikiin.


Ruotsista valmennuspestin saaneella Ville Niemisellä yllättävä näkemys Pelicans-potkuistaan – "On hieno tunne"

MTV 14:02 09.06

Örnsköldsvik on paitsi hankalasti äännettävä ruotsalaiskaupungin nimi, myös Ville Niemisen uusi koti. Kaupungin jääkiekkoylpeys Modo Hockey ilmoitti tiistaina, että Nieminen on joukkueen uusi päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella.


Expressen: Ville Niemiselle yllättävä valmennuspesti ruotsalaisesta kiekkomekasta

iltalehti 09:56 08.06

Ville Nieminen jatkaa ruotsalaistietojen mukaan valmennusuraansa Modossa. Ville Nieminen on Expressenin tietojen mukaan perinteikkään ruotsalaisseuran Modon uusi päävalmentaja. Kyseessä olisi Niemisen ensimmäinen valmennuspesti ulkomailla. Viimeiset kaksi kautta Nieminen toimi Lahden Pelicansin päävalmentajana, josta hän tosin sai potkut kesken viime kauden.


Expressen: Ville Nieminen MODOn päävalmentajaksi

jatkoaika.com 00:02 08.06

Viime kaudella Pelicansin valmentajan paikalta erotettu Ville Nieminen on saamassa uuden pestin. Ruotsalaislehti Expressenin mukaan hän valmentaa ensi kaudella HockeyAllsvenskanissa pelaavaa MODO Hockeyta.


Expressen: Ville Niemiselle lyötiin pöytään sopimustarjous Ruotsista – viikonloppu aikaa miettiä

MTV 08:52 30.05

Expressenin mukaan Pelicansista kesken viime kauden potkut saanut Ville Nieminen on Modon pääkohde valmentajamarkkinoilla.


Ville Nieminen ehdolla päävalmentajaksi Ruotsiin – sopimustarjous pöydällä

iltalehti 23:57 29.05

Värikäs kiekkopersoona on ruotsalaisseuran ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi. SportExpressen kertoo, että kesken viime kauden Pelicansista potkut saanut Ville Nieminen on Allsvenskanissa pelaavan Modon ykkösvaihtoehto tulevaksi päävalmentajaksi. Modon urheilujohtaja Fredrik Glader on kertonut, että seuralla on pari vaihtoehtoa Leksandiin siirtyneen Björn Hellkvistin tyhjäksi jättämään pestiin. Julkisuudessa on ollut ainoastaan Jens Gustafssonin nimi. Hän vieraili toukokuun puolivälissä Örnsköldsvikissä.


Lähtöpassit tuli! Pelicans osoitti ulkomaalaisvahvistukselleen ovea

MTV 11:38 13.05

SM-liigajoukkue Pelicans on purkanut unkarilaishyökkääjä Janos Harin sopimuksen. Harin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden. 


Pelicansin ulkomaalaisvahvistuksen sopimus purettiin

iltalehti 11:07 13.05

János Hárin Pelicans-sopimus on purettu. Reilu vuosi sitten kaksivuotisen sopimuksen Pelicansin kanssa tehnyt János Hári ei jatka Lahdessa. Seura tiedotti keskiviikkona, että 28-vuotiaan unkarilaishyökkääjän sopimus on purettu yhteistuumin.


Pelicans purki Hárin sopimuksen ? ehti pelata vain 24 ottelua

jatkoaika.com 10:54 13.05

Pelicans on purkanut unkarilaishyökkääjä János Hárin sopimuksesta toisen vuoden. Viime kaudella hän aloitti kauden Lahdessa, mutta siirtyi kesken kauden Itävaltaan.


Näkemys: Pelicans on mellastanut pelaajamarkkinoilla, mutta kokoonpano pursuaa kysymysmerkkejä

jatkoaika.com 12:46 12.05

Mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsinyt ykkösmaalivahti, kokematon päävalmentaja ja Mestis-tason syvyyspelaajat eivät ole resepti, jolla Pelicans nousee ahdingostaan.


Tomi Lämsä oli nuori ja lupaava valmentaja, joka sai kahdet potkut ja katosi – nyt hän yllätti kaikki Venäjällä: ”Sinisilmäisyys on karissut”

iltalehti 06:06 11.05

– En ajatellut, että tällaisella aikataululla pystyisin saavuttamaan tällaisen aseman, sanoo Tomi Lämsä. Tomi Lämsä katosi jo vuosia sitten. Hän sai potkut Jokereista, seuraavaksi potkut Pelicansista ja kun paikka Espoo Bluesissa meni konkurssin myötä viemäriin, oli Lämsä, nuori ja lupaava valmentaja, mennyttä.


Toimiko Pelicans laittomasti? SM-liigaseuran toimintaa selvitetään: "Uusia pelaajia ei voi palkata lomautuksen aikana"

MTV 13:08 08.05

Suomen Jääkiekkoilijat ry eli Pelaajayhdistys aikoo selvittää Lahden Pelicansin lomautusten lainmukaisuuden. Pelicans lomautti huhtikuussa yt-neuvotteluiden seurauksena osan SM-liigajoukkueensa pelaajista noin kolmeksi kuukaudeksi.


Pelicans vahvistuu kahdella tsekillä – MM-kisoista tuttu maalivahti kärsinyt mielenterveysongelmista

iltalehti 21:23 07.05

Kotimaan kiekkoliigassa nähdään tulevalla kaudella kaksi kovaa tsekkivahvistusta. Lahden Pelicans vahvistuu kahdella tsekkihankinnalla. Lahtelaisseura on ilmoittanut hankkineensa tulevalle kaudelle vahvuuteensa hyökkääjä Rudolf Cervenyn ja maalivahti Patrik Bartosakin.


Hot topics