NHL julkaisi uutta tietoa playoff-suunnitelmista – ”Se oli tärkeää pelaajille”

iltalehti 23:34 04.06

Pudotuspelit yritetään saada käyntiin elokuussa. NHL:n suunnitelmat pudotuspelien pelaamisesta eivät kuulosta mitenkään helpoilta toteuttaa, mutta visio on tarkentunut. Jo aiemmin taalaliiga kertoi, että koronaviruksen keskeyttämää kautta aiotaan jatkaa hyppäämällä suoraan playoff-vaiheeseen. Playoff-parit on jo julkaistu. Nyt NHL on tarkentanut, että pudotuspelien karsintakierroksella pelataan paras viidestä -mallilla, minkä jälkeen loput kierrokset ovat perinteisesti ”paras seitsemästä”.


CHL-otteluparit arvottiin – Ilves ja Tappara kovaan testiin

iltalehti 11:01 04.06

Suomalaisseuroista ensi kauden CHL:ssä ovat mukana Kärpät, Lukko, Tappara ja Ilves. Jääkiekon Mestarien liigan eli CHL:n ensi kauden avauskierroksen parit arvottiin eilen. Koronaviruksesta johtuen sarjan alkulohkovaihe päätettiin jättää pelaamatta. Liigan runkosarjan voittanut Kärpät saa avauskierroksella vastaansa tanskalaisen Aalborg Piratesin.


CHL-arvonta: Tampereelle Red Bull -invaasio, Kärpät Tanskaan

jatkoaika.com 19:44 03.06

Ensi kauden CHL:n otteluparit arvottiin keskiviikkona. Suomalaisjoukkueista Kärpät saa vastustajan Tanskasta, kun vastaavasti Ilveksen, Lukon ja Tapparan tie vie Keski-Eurooppaan.


Veneiden vuokraaminen vapautui ja kokemattomat kipparit pääsevät entistä helpommin vesille – Meripelastusseura ennakoi kiireistä kesää

yle 19:30 02.06

Veneilykesä on alkanut poikkeuksellisen vilkkaana.


Käsittämätön muodonmuutos! Saksan maajoukkuefutari treenasi itsestään lihaskimpun vain parissa kuukaudessa – kuvaparit leviävät: ”Hulk”

iltasanomat 06:57 02.06

Bayern Münchenin tähtipelaaja Leon Goretzka palasi pelikentille muuttuneena.


Uuden kodin hankkinut Martina Aitolehti järjesti railakkaat tuparit – julkaisi kuvia näyttävistä juhlista: "Myo?nna?n, ajatus ahdisti"

mtv 21:04 01.06

Kovia kokenut julkkiskaunotar Martina Aitolehti juhlisti uutta kotiaan railakkaasti viikonloppuna.


Martina Aitolehti pisti pystyyn hulppeat tuparit uudessa kodissaan – illan tarjoilut kruunaa mykistävä Chanel-kakku

iltasanomat 19:51 30.05

Aiemmin tänä keväänä eronnut Martina Aitolehti juhlistaa uutta kotiaan tupaantuliaisilla ystäviensä kanssa.


Martina Aitolehden tuparit käynnissä - kuohuviiniä ja Chanel-kakku: ”Talo täynnä ihania naisia”

iltalehti 18:49 30.05

Uuteen kotiin muuttanut Martina Aitolehti kertoo Instagramissa juhlivansa tänään lauantaina tupareitaan ystäväporukan ympäröimänä. Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti kertoi vastikään Instagram-seuraajilleen löytäneensä uuden kodin itselleen ja lapsilleen eronsa jälkeen. Helsingin itäiseen kantakaupunkiin asettunut Martina on totutellut uusiin kulmiin ja sisustanut jo kotiaan kauniiden vaaleiden sävyjen kanssa. Nyt on tuparien vuoro. Martina kertoo Instagramissa, ettei alun perin ole halunnut järjestää tupareita. Hyvä ystävä, hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti sai kuitenkin Martinan mielen muuttumaan ja juhlat ovat parhaillaan käynnissä naisporukalla.


IL-analyysi: Seitsemäs Tempparit-kausi yllätti erilaisuudellaan – Vilauttelu saa uuden painoarvon, kun seksillä ei mässäillä

iltalehti 18:36 27.05

Temptation Island Suomi on yllättänyt Iltalehden viihdetoimittajat positiivisesti. Temptation Island Suomen seitsemäs kausi on loppusuoralla. Ja kova kausi on ollutkin! Iltalehden viihdetoimittajien, Sami Kosken ja Miia Vatkan, mielestä ehkä kovin ikinä. Viettelysten saarelle on saatu tällä kertaa paitsi kiinnostavat ja kehityskelpoiset parit myös roolinsa hyvin vetävät, varattujen mietteitä haastavat sinkut.


Näkemys: Maailman paras jääkiekko ei ole tullut takaisin ? NHL:n jatkosuunnitelman tiellä on useita kompastuskiviä

jatkoaika.com 13:41 27.05

NHL julkaisi tiistaina oman suunnitelmansa kauden jatkamisesta. Runkosarja on taputeltu ja pudotuspeliparit lyöty lukkoon. Nyt liiga odottaa viranomaisten, poliitikkojen ja koronaepidemian vastausta.


Kommentti: NHL julkaisi jo pudotuspelien otteluparit – mutta sarja ei ole jatkumassa vielä kuukausiin

iltasanomat 08:00 27.05

Parhaimmassakin tapauksessa pelit jatkuisivat vasta elokuussa, mutta NHL-kauden jatkumisen edessä on vielä monta mutkaa, kirjoittaa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru.


Varmistus tuli! NHL jatkuu pudotuspeleillä – katso tästä otteluparit

iltasanomat 00:52 27.05

NHL:n komissaari julkisti tulevan pudotuspeliformaatin.


Varmistus tuli! NHL jatkuu pudotuspeleillä – katso tästä parit

iltasanomat 00:52 27.05

NHL:n komissaari julkisti tulevan pudotuspeliformaatin.


Varmistus tuli! NHL jatkuu – katso tästä pudotuspeliparit

iltasanomat 00:52 27.05

NHL:n komissaari julkisti tulevan pudotuspeliformaatin.


Kiekkofanin ilouutinen! NHL-kausi jatkuu pudotuspeleillä – katso parit tästä

iltalehti 00:43 27.05

Kausi jatkuu 24 joukkueen pudotuspeleillä. NHL:n komissaari Gary Bettman vahvisti myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa kauden jatkuvan. Kesken jäänyt runkosarja on historiaa, ja kausi jatkuu suoraan pudotuspeleihin.


Parituhatta talebanvankia vapaaksi ”hyväntahdon eleenä”

iltasanomat 23:47 24.05

Talebanien julistama kolmen päivän tulitauko alkoi sunnuntaina.


Nämä parit voittivat haasteet - ikäero, erilaiset elämäntilanteet, addiktio tai erilleen ajautuminen eivät estäneet tosirakkautta

iltalehti 15:56 23.05

Rakkauden tiellä on joskus ylitsepääsemättömän tuntuisi esteitä. Nämä tunnetut parit ylittivät ne. Syksyllä 40-vuotishääpäiväänsä viettävien Anne Pohtamo-Hietasen ja Arto Hietasen Ensikohtaamien tapahtui vuonna 1971, kun 16-vuotias Anne juoksi liikuntatunnilla Munkkiniemen yhteiskoulun nurkalla kiinni pesäpalloa. Pallo vieri punaisen pikku-Fiatin alle. Autossa istunut, Annea neljä vuotta vanhempi Arto kiiruhti noukkimaan pallon pitkäsääriselle neidolle. Seurustelu käynnistyi kun kaksikko kutsuttiin samoihin kotibileisiin. Seuraavana vuonna nuoret rakastavaiset kihlautuivat Annen vanhempien vastustuksesta huolimatta.


Maisa Torppa tupsahti Jari-Matti Latvalan ulosmitatulle mökille – miniloma ystävän kanssa

iltalehti 10:30 21.05

Rallikuski Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan parisuhde päättyi viime vuonna, mutta Maisalla on edelleen Puumalan-mökin avaimet. Rallikuski Jari-Matti Latvala on joutunut ikävään tilanteeseen, sillä verottaja on hakenut ulosmittausta Jari-Matti Latvalan, 35, omaisuuteen miljoonien eurojen edestä. Voudin hallussa ovat muun muassa pääkaupunkiseudulla sijaitseva paritalo, Lexus-merkkinen auto sekä Puumalassa sijaitseva kesämökki.


Tempparit-Vilman lapsivedet menivät kesken somevideon kuvaamisen – julkaisee nyt itkuisia videoita sairaalasta: lapsen isä ei pääse synnytykseen koronan vuoksi

iltasanomat 08:29 20.05

Temppareista tutuksi tulleiden Vilman ja Juuson esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä. Juuso ei kuitenkaan pääse mukaan synnytykseen koronasäädösten vuoksi.


Moni kirpputori on kiinni koronan takia, mutta kaikkia kevätsiivoajia se ei hidasta – myös silkkaa jätettä tuodaan oven taakse tavallista enemmän

yle 06:27 18.05

Kirpputorit suunnittelevat avaamista viimeistään kesäkuussa. Kierrättäjille muistutetaan jälleen, että kirpparitavaran pitää olla ehjää ja puhdasta.


Hot topics