Hjallis Harkimo valtasi 90-luvulla AIK:n ja Globenin lapsuudenystävänsä välityksellä ? "Harkimo halusi tehdä meistä Jokerien farmijoukkueen"

jatkoaika.com 08:29 30.06

Anders Gozzi oli AIK:n pelaaja, kun Hjallis Harkimo nousi seuran pääomistajaksi vuonna 2000. Harkimon suuret suunnitelmat AIK:n ja Globen-suurareenan suhteen jäivät lopulta torsoiksi.


Peliittojen pääomistajasta Kai Koskisesta tuli omasta aloitteestaan TPS:n puheenjohtaja – TPS uudistuu uudella strategialla

jatkoaika.com 12:22 16.06

TPS rekrytoi poikkeuksellisesti päätoimisen puheenjohtajan. Kai Koskinen ryhtyy luomaan turkulaisille uutta kokonaisstrategiaa. Hän aikoo ottaa aktiivisen roolin suurseuran johdossa.


Uniperin kiistelty hiilivoimala käynnistyi mielenosoitusten keskellä – "Fortum on vastuussa", sanoo tunnettu saksalainen aktivisti

yle 15:54 30.05

Datteln 4 -voimalasta on tullut Saksan ilmastokampanjan pääkohde. Osansa haukuista saa Fortumin pääomistaja Suomen valtio.


Jari Kurri: ”Suomessa erilaisia rahoituskuvioita ei ymmärretä eikä aina edes haluta ymmärtää”

iltalehti 16:12 18.05

Jokerit pelaa ja menestyy maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, mutta kaikille se ei sovi. Kiekkolegenda Jari Kurrista tuli 2013 Jokerien GM, kun seuran pääomistaja Hjallis Harkimo halusi urheilupuolen johtajaksi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. –Takana oli pitkä taival Leijonien GM:nä. Jokerit on kasvattajaseurani ja tarjosi uuden haasteen, uutta intoa ja motivaatiota, Kurri sanoo.


Jari Kurri lähti viisi sormusta taskussaan yllättäen kiekkoilun kehitysmaahan: ”Tuntui hullulta paikalta”

iltalehti 06:05 18.05

Suomalaiskiekkoilun suurmies on tehnyt vakuuttavaa jälkeä pelaajana, Leijonien ja Jokerien GM:nä ja johtaa nyt kasvattajaseuraansa sen pääomistajana. Jo pelkkä vilkaisu Jari Kurrin meriittilistaan paljastaa, että nyt puhutaan yhdestä kautta aikain suurimmasta jääkiekkopersoonasta, todellisesta legendasta. Pelaaja Kurri voitti viisi kertaa Stanley Cupin ja kerran NHL:n maalikuninkuuden. Hän pitää yhä hallussaan pudotuspelien yhden kauden maaliennätystä ja on sekä pudotuspelien kautta aikain maali- ja pistepörssissä edelleen kolmantena. Kurri ratkaisi jatkoaikamaalillaan Suomelle alle 18-vuotiaiden EM-kullan 1978 ja hän on saavuttanut Leijonissa olympiapronssia, MM-hopeaa ja Kanada Cupin pronssia. Kurri on valittu NHL:n ja IIHF:n Hockey Hall of Fameen ja Edmonton Oilers, Suomen maajoukkue ja Jokerit ovat jäädyttäneet hänen pelinumeronsa 17.


Jokerit hankki NHL-kokemusta! 28-vuotiaalle hyökkääjälle pitkä sopimus

iltalehti 09:03 11.05

Edmonton Oilersin entinen hyökkääjä vahvistaa Jokerien hyökkäyskalustoa. 28-vuotias Iiro Pakarinen on tehnyt Jokerien kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Voimakas laitahyökkääjä tuo Jokereihin NHL- ja KHL-kokemusta. –?Pakarinen on pelannut kuudella viime kaudella NHL:ssä ja KHL:ssä. Hän tuo hyökkäykseemme suoraviivaisuutta, on vahva kamppailemaan ja omaa hyvän laukauksen. Lisäksi hänen työmoraalinsa on illasta toiseen korkealla tasolla, Jokerien pääomistaja ja GM Jari Kurri toteaa seuran tiedotteessa.


Kärppien Krejcik Jokereihin – "Oli SM-liigan ykköspakki"

yle 09:38 08.05

Jokerien GM ja pääomistaja Jari Kurri kuvaa Jokerien nettisivuilla Krejcikiä SM-liigan viime kauden ykköspakiksi.


Jokerit hankki ison huippumaalivahdin – pitää hallussaan outoa MM-kisaennätystä

iltalehti 09:01 05.05

Helsinkiläisseuran uudella vahvistuksella on kokemusta NHL:stä, AHL:stä, KHL:stä ja SM-liigasta. Jokerit on tehnyt vuoden sopimuksen 199-senttisen ja 100-kiloisen ruotsalaismaalivahdin Anders Lindbäckin kanssa. Iltalehti kertoi jo aiemmin Lindbäckin olevan tulossa Jokereihin. –?Lindbäckin nimi on ollut esillä useampana vuotena, kun olemme kartoittaneet maalivahteja Jokereihin. Olemme seuranneet häntä pitkään ja on hienoa saada hänet vihdoin riveihimme. Hän on isokokoinen mutta silti hyvin liikkuva maalivahti, joka pelasi hyvän viime kauden KHL:ssä, Jokerien pääomistaja ja GM Jari Kurri toteaa seuran tiedotteessa.


Kymmeniä miljoonia euroja heti ulosottoon – Afarakin pääomistaja teki kyseenalaista pörssihistoriaa, velvoitettiin lunastamaan kaikki osakkeet

yle 12:15 27.04

Tuhansien Afarakin suomalaisten osakkeenomistajien epätietoisuus voi kuitenkin jatkua vielä pitkään.


Sami Kapanen luopuu KalPasta – uusien omistajien joukossa Kimmo Timonen ja Teemu Hartikainen: "Takaisin ei ole odotettavissa euroakaan"

yle 18:25 22.04

Seuran uusi pääomistaja on kauppaa varten perustettu Savonmaan Puolesta Oy.


KHL:n säännöt estävät Kurria kertomasta vielä kaikkea

iltalehti 12:10 21.04

Jokerien pääomistaja ylistää joukkueensa voimahyökkääjää. Jokerien pääomistaja ja GM Jari Kurri kommentoi jatkosopimuksen saaneita viittä viime kauden pelaajaansa, joiden vanha sopimus päättyi viime kauteen. Jokereissa jatkavat puolustajat Tommi Kivistö ja David Sklenicka sekä hyökkääjät Jesse Joensuu, John Norman ja Aleksi Halme.


Suomen tienestikuninkaiden omistaman TPS:n vapaasukellus jatkuu – Nyt tappiota 2 miljoonaa, kuudessa vuodessa miinusta 10,6 miljoonaa euroa

jatkoaika.com 15:05 06.04

TPS on tehnyt kuudessa vuodessa tappiot yhteensä 10,6 miljoonaa euroa. Nyt alkavat puolentoista vuoden sisään toiset yt-neuvottelu. Yhtiön pääomistajat ovat 2010-luvun eniten tienanneet suomalaiset Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja.


Jokerit ei tyrmää KHL:n tarjousta jatkaa pudotuspelejä – pääomistaja Jari Kurri: "Totta kai meidän täytyy miettiä sitä vaihtoehtoa"

yle 13:29 24.03

KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov ilmoitti eilen, että Jokereille pidetään ovea auki, jos joukkue haluaa jatkaa pudotuspelejä.


Jari Kurri otti aikalisän: ”Tilanteemme on hyvä”

iltalehti 06:50 18.03

Jokerien kausi päättyi viime lauantaina koronaviruspandemian takia. Jokerit jätti KHL:n läntisen konferenssin välierät Pietarin SKA:ta vastaan pelaamatta koronaviruspandemian takia. Aloite kauden keskeyttämisestä lähti Jokerien lääkäreiltä. Jokerien pääomistaja ja GM Jari Kurri piti viikonlopun ratkaisua raskaana, mutta seuralla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin ajatella pelaajiensa ja työntekijöidensä terveyttä ja turvallisuutta.


Koneen nenän edestä paiskattiin yritysosto-ovi kiinni – mitä Antti Herlin aikoo tehdä hissiyhtiön miljardeilla?

yle 17:01 18.02

Thyssenkruppin hissibisnesten ostaminen meni Koneen pääomistajalta Antti Herliniltä sivu suun. Nyt Koneen kassassa riittää rahaa tehdä vaikka mitä.


Suurista tappioista kärsineen Pallas Rakennuksen vaikeudet ovat pääomistajan mukaan ohi – kykenee tekemään 150 miljoonan rakennushankkeen Rovaniemellä

yle 18:00 21.01

Rakennusyhtiön omistajapohjan laajentamisesta keskustellaan.


Veikkausliigapelaajan aivolisäkkeestä löydettiin kasvain – sairaus aiheuttaa erikoisia oireita: uskoo kasvaneensa pituutta 24-vuotiaana

iltalehti 12:48 08.01

Jesse Sarajärvi lopettaa jalkapallouransa ainakin toistaiseksi. SJK:n keskikenttäpelaaja Jesse Sarajärvellä, 24, on todettu kasvain aivolisäkkeessä. Sarajärvi on SJK:n entisen pelaajan ja nykyisen pääomistaja Raimo Sarajärven poika. Ensimmäiset viitteet sairaudesta huomattiin vuonna 2016, kun hyväkuntoinen Sarajärvi ei palautunut normaalilla tavalla. Lääkärit löysivät kasvaimen aivolisäkkeestä vuonna 2018.


Pysäyttävä uutinen 24-vuotiaasta SJK-pelaajasta: kasvain aivoissa päättää uran – ”Kuin murrosikä olisi alkanut uudestaan”

MTV 12:03 08.01

SJK:n keskikenttäpelaaja ja seuran pääomistajan Raimo Sarajärven poika Jesse Sarajärvi ei jatka pelaamista Kerhon riveissä. Pelaaja kertoo aivolisäkkeestään löytyneestä kasvaimesta.


Pysäyttävä uutinen 24-vuotiaasta SJK-pelaajasta: kasvain aivoissa lopettaa uran – ”Kuin murrosikä olisi alkanut uudestaan”

MTV 12:03 08.01

SJK:n keskikenttäpelaaja ja seuran pääomistajan Raimo Sarajärven poika Jesse Sarajärvi ei jatka pelaamista Kerhon riveissä. Pelaajan kertoo aivolisäkkeestään löytyneestä kasvaimesta.


Julkisuutta vältellyt Pasi Nurminen kertoo nyt, miksi vetäytyi Pelicans-valmennuksesta: "Jonkinlainen työuupumus, kun on 2–3 viikkoa nukkumatta"

yle 13:20 20.12

Lahden Pelicansin valmennustiimistä lokakuussa vetäytynyt pääomistaja Pasi Nurminen on vältellyt julkisuutta. Nyt hän kertoo Ylelle uupumisesta ja paineiden kasautumisesta.


Hot topics