Jasper Pääkkösen samojedinpentu Taiga ihastuttaa somessa – kiinnostui oitis isäntänsä kalastussaappaista

iltalehti 14:50 27.06

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on jakanut pentuarkeaan somessa. Näyttelijä Jasper Pääkkösen ja hänen puolisonsa Alexandra Escatin perhe täydentyi toukokuun lopussa samojedinpennulla. Viime viikkoina suloinen Taiga-niminen karvapallero onkin ihastuttanut kesäkansaa sosiaalisessa mediassa. Kuvia hauvavauvasta on nähty paitsi itse Pääkkösen Instagram-tilillä, myös koiran omalla Instagram-tilillä.


Jasper Pääkkösen vekkuli samojedinpentu hurmaa Instagramissa: yritti saada maistiaisen isäntänsä kalastussaappaista

iltasanomat 13:06 27.06

Taiga-koira opettelee uusia taitoja Jasper Pääkkösen Instagram-videossa.


Jasper Pääkkönen hurmaavissa yhteisotoksissa karvakaverinsa Taigan kanssa: "Kuin kaksi marjaa"

mtv 22:03 26.06

Jasper Pääkkösen koiranpennusta nousi hetkessä sometähti. 


Tenavatähti-kilpailu teki Antti Pääkkösestä koko kansan tunteman tähden jo 11-vuotiaana – avautuu nyt voiton karuista seurauksista

iltasanomat 07:17 19.06

Moni muistaa 11-vuotiaan Antti Pääkkösen, joka lauloi Tenavatähti-kilpailussa. IS kertoo juhannuksen aikaan 90-luvulta tuttujen suomalaisten kuulumiset.


Jasper Pääkkösen 35 miljoonan hankkeen kaava vedettiin takaisin: ”Asiat etenevät sopivalla vauhdilla”

iltalehti 07:32 10.06

Jasper Pääkkönen on mukana jättimäisessä matkailuhankkeessa Inarissa. Näyttelijä Jasper Pääkkönen on yhdessä Korpi Capital Oy:n kanssa suunnittelemassa kansainvälistä matkailuhanketta Inarin Nanguniemeen. Korpi Capital Oy on suomalainen kiinteistöalalla operoiva sijoitusyhtiö. Hankkeen alullepanija Pääkkönen tiedotti asiasta ensimmäisen kerran viime syksynä.


Jasper Pääkkösen uuteen Hollywood-rooliin kätkeytyy mojova yllätys – elokuvassa komeilee suomalaisia yksityiskohtia

iltasanomat 07:15 10.06

Jasper Pääkkönen näyttelee Spike Leen uudessa Vietnam-draamassa aktivistia, jonka kansallisuus muutettiin suomalaiseksi. – Se on hänen huumoriaan ja Suomi-fiilistelyä, Pääkkönen sanoo ohjaajaystävästään.


Jasper Pääkkönen esittää Lauri Törniä Spike Leen sotaelokuvassa – esimakua trailerissa

stara 18:00 18.05

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen yhteistyö Blackkklansman-ohjaaja Spike Leen kanssa jatkuu. Näyttelijä


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 18.05

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen yhteistyö Blackkklansman-ohjaaja Spike Leen kanssa jatkuu. Näyttelijä


Jasper Pääkkösen tähdittämä Hollywood-elokuva saa ensi-iltansa Netflixissä

iltalehti 22:13 09.05

Ensi-ilta on kesäkuussa, ohjaaja Spike Lee kertoo. Elokuvaohjaaja Spike Leen BlacKkKlansman-elokuvassa Hollywood-läpimurtonsa tehnyt Jasper Pääkkönen, 38, näyttelee myös seuraavassa Leen elokuvassa. Vietnamiin sijoittuva Netflix-tuotanto Da 5 Bloods saa ensi-iltansa 12. kesäkuuta Netflixissä, Spike Lee kertoo Twitterissä.


Seiska: Jasper Pääkkönen myy 85 neliön asuntoaan – hintapyyntönä 698 000 euroa: Katso kuvat

iltalehti 10:21 30.04

Näyttelijä Jasper Pääkkösen 85 neliön kaupunkihuoneisto on sisustettu hyvällä maulla. Jasper Pääkkönen on laittanut myyntiin 85 neliön kokoisin kaupunkiasunnon. Seiskan uutisen mukaan kyseessä on Jasperin sijoitusasunto. Huoneisto on myynnissä Etuovi.com -sivustolla. Etuovelta selviää, että asunto sijaitsee Helsingin keskustassa, Kaartin kaupunginosassa.


Jasper Pääkkösen Löylylle harvinainen tunnustus: ”Moni piti meitä hulluina”

iltalehti 09:55 29.04

Jasper Pääkkönen antoi arkkitehdeille vapaat kädet luoda jotain ennen kuulumatonta. Helsingin kaupunki on tehnyt päätöksen, jonka mukaan Löylystä on tullut suojelukohde. Päätöstä voi pitää historiallisena, sillä harvoin näin uutta rakennusta suojellaan.


Tänään tv:ssä: Näin Jasper Pääkkönen sai Viikinki-roolinsa – paita pois!

iltalehti 07:08 14.04

Paidattomana näytteleminen oli Jasperin ja Peter Franzénin oma idea. Jasper Pääkkösen ensimmäinen kunnollinen kansainvälinen rooli oli Viikingeissä. Näyttelijä kertoo tänään hänelle kokkaavalle Hans Välimäelle, minkälainen koevideo toi hänelle lopulta Halvdan Mustan roolin. Jasperille oli jo näytetty kertaalleen vihreää valoa, mutta vielä jotain ekstraa vaadittiin.


Jasper Pääkkösen viuhahdus pelasti elokuvan katsojaluvut

iltalehti 17:39 04.04

Ohjaajan Dome Karukosken tuore elämäkerta paljastaa, millä seikalla Leijonasydän-elokuvan korkeaa ikärajaa perusteltiin. Dome Karukoski on ohjannut uransa aikana useita huomiota ja menestystä kerännyttä elokuvaa. Yksi niistä on vuonna 2013 julkaistu Leijonasydän. Elokuvalle asetettua 16 vuoden ikärajaa pidettiin aluksi sensaatiomaisena, ohjaaja itse pelkäsi sen koituvan jopa elokuvan kuoliniskuksi.


Jasper Pääkkösen kalasaalis vetää hiljaiseksi: nappasi käsittämättömän vonkaleen – ”Karmee mörkö”

iltasanomat 21:39 03.03

Jasper Pääkkönen esittelee Instagram-tilillään hurjan kokoista kuningaslohta, jonka hän nappasi Argentiinassa.


HS: Jasper Pääkkönen sai kokea Hollywoodin nurjan puolen, kun suuren budjetin tv-sarja vedettiin tylysti pois tuotannosta: ”Tuntuu käsittämättömältä”

iltalehti 19:26 25.02

Suomalaisnäyttelijän tähdittämä sarjan tie tyssäsi pilottijaksoon. Tammikuussa uutisoitiin, että näyttelijä Jasper Pääkkösen tähdittämä ja Stephen Kingin samannimisiin kirjoihin pohjautuva The Dark Tower -sarjan tuotanto on kaatunut. Suomeksi kirjasarjan nimi on Musta torni. Sarjasta esitettiin pilotti, mutta Deadline-sivuston mukaan pilotti ei vakuuttanut sarjan ostaneen Amazonin johtoa. Deadlinen mukaan tv-sarja ei täyttänyt sarjan laatuvaatimuksia.


Jasper Pääkkösen tähdittämä Stephen King -elokuva ei toteudu

stara 07:00 17.01

Suomalaistähti Jasper Pääkkösen oli määrä näytellä Stephen Kingin Musta torni


Tyly päätös Jasper Pääkkösen tähdittämälle Stephen King -sarjalle – Tuotantoyhtiö lopetti pilottijakson jälkeen

iltalehti 14:45 16.01

Deadline-sivuston mukaan syynä päätökseen on se, ettei sarja täyttänyt Amazonin laatuvaatimuksia. Keskiviikkona yhdysvaltalainen elokuvasivusto Deadline uutisoi, että Pääkkösen tähdittämä ja Stephen Kingin saman nimisiin kirjoihin pohjautuva The Dark Tower -sarjan tuotanto on kaatunut. Sarjasta esitettiin pilotti, mutta sivuston mukaan pilotti ei vakuuttanut sarjan ostaneen Amazonin johtoa. Deadlinen mukaan tv-sarja ei täyttänyt sarjan laatuvaatimuksia.


HS: Jasper Pääkkösen rooli Amazon-sarjassa kaatui – syynä koko sarjan peruminen

yle 13:24 16.01

Amazon-yhtiöltä ei löytynyt riittävästi luottoa Musta torni -kirjoihin perustuvan sarjan käsikirjoitukseen.


Jasper Pääkkösen tähdittämä Stephen King -televisiosarja sai tylyn tuomion – tuotantoyhtiö puhalsi pelin poikki heti ensimmäisen jakson jälkeen

iltasanomat 12:43 16.01

Jasper Pääkkösen oli määrä tähdittää Amazonin suurtuotanto The Dark Toweria. Nyt sarjan kerrotaan kuitenkin kokeneen karun kohtalon.


Hot topics