Salkkarit-kaunotar muutti uuteen kotiin – esittelee makuuhuonettaan seuraajilleen: "Ihanan kodikasta"

mtv 22:02 02.06

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen esittelee uutta kotiaan Instagramissa.


Bundesliigassa tarjolla vuoden varmin voittaja? "Bayern München lyö Düsseldorfin lähes 95 prosentin todennäköisyydellä"

iltalehti 10:45 30.05

Lauantain pelipoiminta tulee Bundesliigasta. Lauantain pelinostoksi poimitaan ottelu, minkä voittajasta ei käytännössä ole epäselvyyttä. Jopa Euroopan suursarjoihin osuu ajoittain otteluita, joiden joukkueiden voimasuhde-erot ovat niin suuria, että paremman voitontodennäköisyys kohoaa päälle 90:n. Bundesliigassa Bayern München–Düsseldorf-ottelu edustaa tälläistä koitosta. Joukkueiden materiaaleissa on niin suuri ero Bayernin hyväksi, että edes muutama poissaolo (Thiago, Corentin Tolisso, Niklas Süle ja Philippe Coutinho) ei juuri hetkauta voimasuhteita.


Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen kommentoi somekiusaamista: ”Joskus nettikirjoittelusta tulee itkukin”

iltalehti 19:41 28.05

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen muistuttaa, että esimerkiksi häntä kiinnostaa, millaisia kommentteja ihmiset kirjoittavat nettiin. Olet varmasti kuullut joskus seuraavan sitaatin. –?Ei mua kiinnosta, mitä tuntemattomat kirjoittaa minusta.


Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen muutti uuteen kotiin – eivät laittaneet vielä Ville-rakkaansa kanssa hynttyitä yhteen

mtv 07:00 28.05

Jasmin Voutilainen vastasi sosiaalisessa mediassa faninsa uteluihin. 


Tässäkö syy Sebastian Vettelin dramaattiselle lähdölle? Ex-F1-kuski puhuu huolestuttavasta ”Ferrari-ilmiöstä”

MTV 17:32 22.05

Ex-F1-kuski ja kuljettajayhdistyksen puheenjohtaja Alex Wurz uskoo, että formuloiden nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel saattaa kärsiä jonkin sortin burnoutista Ferrarilla. Wurz sanoo, että tämä voi olla hyvinkin syy sille, miksi Vettel jättää tallin kauden 2020 jälkeen.


Minkälaisen viestin Mirjami Penttisen rangaistus antaa epäasiallista käytöstä kokeneille lapsille? Tutkija kritisoi prosessia: "Nyt tarvitaan järeämpiä keinoja"

yle 15:33 19.05

Penttisen, seuran ja Taitoluisteluliiton sovinto ei tutkija Outi Aarresolan mukaan mitätöi urheilijoiden kokemuksia epäasiallisesta käytöksestä.


Paul McCartney loukkaantui John Lennonin ilkeilykappaleesta: ”Olin surullinen”

iltalehti 15:20 07.05

The Beatles kuuluu yhä maailman kuunnelluimpiin yhtyeisiin. Far Out kertoo Paul McCartneyn ja John Lennonin riidan yltäneen aikoinaan myös musiikkiin. Paul McCartneyn mukaan Lennonin How Do You Sleep? on ilkeilykappale hänelle. McCartneyn mielestä lyriikoissa viitataan hänen taitoihinsa. Kappaleessa esimerkiksi lauletaan, että McCartneyn ainoa meriitti on Yesterday. Lennonin mukaan hänen ja McCartneyn välillä ei ollut kuitenkaan riitaa, ilkeilykappaleista huolimatta. Far Outin mukaan Lennon aikoinaan myönsi, että kappaleessa ilkeillään McCartneylle.


72-vuotias mies souti vaneriveneellä yksin yli Atlantin – teki myös historiaa

iltasanomat 22:59 30.04

Graham Walters on vanhin Atlantin valtameren yli yksin soutanut ihminen.


Laura Voutilainen yritykselle kilahti 63 000 euron koronatuki – laulaja ei peittele tyytyväisyyttään

iltasanomat 07:04 23.04

Viihdetaiteilija arvelee isojen massatapahtumien olevan pannassa vuoden loppuun saakka.


Salkkarit-tähti hempeilee söpössä yhteiskuvassa Love Island -rakkaansa kanssa – seuraajilta ihastuneita kommentteja: "Aika sydänkäpysiä ootte!"

mtv 09:10 18.04

Salkkareissa näyttelevä Jasmin Voutilainen hempeilee poikaystävänsä kanssa yhteiskuvassa. 


Playboy-äiti Susanna Tanni, 46, selätti burnoutin ja muutti takaisin yhteen aviomiehensä kanssa: ”Vaikeat vuodet kääntyivät voitoksi”

iltalehti 17:27 16.04

Playboy-äitinä tunnetun Susanna Tannin elämä on vaikeuksien jälkeen kääntynyt voitoksi. Playboy-äitinä tunnettu Susanna Tanni, 46, vastaa puhelimeen iloisena. Poikkeuksellisesta koronakeväästä huolimatta hän kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin, jopa paremmin kuin koskaan. Vuonna 2014 viisaudenhampaan poistossa tapahtuneesta hoitovirheestä käynnistyneiden monivaiheisten vuosien aikana Tanni on käynyt läpi rankan burnoutin, taloudelliset vaikeudet sekä eron. Nyt hymylle löytyy jo sijaa. – Kyllä se monta vuotta vei, mutta nyt alkaa vihdoin tuntua siltä, että voi hengittää rauhassa. Tietää, että asiat menee hyvin, Tanni kertoo.


Salkkarit-Jasmin ja Love Island -Ville söpöilevät yhteiskuvassa: ”Ihanuudet”

iltalehti 21:16 15.04

Jasmin Voutilaisella ja Ville Toivosella näyttäisi menevän hyvin. Salatut elämät -sarjasta tuttu Aino Kaukovaara eli Jasmin Voutilainen, 24, on pitänyt jo jonkin aikaa yhtä Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella nähdyn Ville Toivosen, 25, kanssa. Seurustelusta huhuttiin jo aiemmin, viime syksynä pari julkisti asian julkaisemallaan yhteiskuvalla.


NHL listasi varaustilaisuuden kärkinimet – Anton Lundell arvioitiin parhaaksi suomalaiseksi

yle 22:21 08.04

NHL Scouting Reportin mukaan 30 parhaan eurooppalaisen joukossa on seitsemän suomalaista.


NHL listasi varaustilaisuuden kärkinimet: Anton Lundell paras suomalainen

MTV 22:07 08.04

NHL:n tulevan varaustilaisuuden ajankohta ja järjestämistapa ovat hämärän peitossa koronaviruspandemian takia, mutta liiga aikoo järjestää tilaisuuden tavalla tai toisella. Torstaina NHL Scouting Report listasi tulevan varaustilaisuuden parhaat pelaajat.


Lopullinen lista julki: HIFK:n Lundell parhaita eurooppalaislupauksia NHL-varaustilaisuudessa

iltalehti 21:46 08.04

Parhaan suomalaispelaajan odotetaan päätyvän varattavaksi ensimmäisten joukossa. Anton Lundellin arvioidaan olevan kolmanneksi paras eurooppalainen kenttäpelaaja tulevan kesän NHL-varaustilaisuudessa. HIFK-pelaaja on korkealla lopullisessa ennakkoarviossa. NHL Central Scouting on julkaissut uusimman ja viimeiseksi jäävän versionsa varausvuorossa olevien pelaajien keskinäisistä voimasuhteista. HIFK:ta edustava sentteri Lundell on Euroopan kenttäpelaajalistalla kolmantena, edellään vain saksalainen Tim Stützle ja ruotsalainen Alexander Holtz.


Tämä nainen tulkkasi Suomen historialliseen poikkeustilaan – Outi Huusko päätyi yli miljoonan suomalaisen silmien eteen

yle 15:40 08.04

Elämää synnytyssalista haudan reunalle tulkannut Outi Huusko pitää hallituksen tiedotustilaisuuksia yhtenä uransa merkittävimmistä tapahtumista.


Miia Nuutila kävi nuorempana lähellä burnoutia – kokemus opetti paljon: ”Säästi minut täydeltä hulluudelta”

iltasanomat 06:02 07.04

Näyttelijäkonkari Miia Nuutila muistelee aikaa, jolloin intohimo uraa kohtaan oli kääntyä häntä vastaan.


40 vuotta täyttävä Tanja Poutiainen-Rinne on Suomen menestynein alppihiihtäjä – muistelee uskomatonta kauttaan: ”Tuntui, että tulin, näin ja voitin”

iltalehti 06:12 06.04

Tanja Poutiainen-Rinne täyttää tänään 40 vuotta. Hän ei kaipaa rankkoja vuosia maailman huipulla. Tanja Poutiainen-Rinne voitti pujottelun ja suurpujottelun maailmancupin kaudella 2004–05 ja suurpujottelun maailmancupin 2008–09. Torinosta irtosi suurpujottelun olympiahopeaa vuonna 2006, Bormiosta pujottelun sekä suurpujottelun MM-hopeaa, ja vielä 2009 Val d’Iseren MM-kilpailuista pronssia pujottelusta ja suurpujottelusta.


Lehdet: FC Barcelona on valmis jopa 100 miljoonan euron tappioihin päästäkseen eroon floppihankinnasta

yle 10:04 05.04

FC Barcelona hankki Philippe Coutinhon riveihinsä vuonna 2016 Liverpoolista 160 miljoonalla eurolla.


Tanja Poutiainen-Rinne siirtyy alppihiihdon johtotehtäviin – Janne Leskinen jää pois yli kymmenen vuoden jälkeen

MTV 10:51 03.04

Alppihiihdon olympia- ja MM-mitalisti Tanja Poutiainen-Rinne on nimetty Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n alppihiihdon johtoryhmään, FIS Alpine Executive Boardiin. Nimityksen myötä Poutiainen-Rinne toimii myös alppihiihdon komiteassa.


Hot topics