Koronakriisin runtelemilta Yhdysvaltain työmarkkinoilta yllättäen positiivinen uutinen: 2,5 miljoonaa uutta työpaikkaa

yle 17:10 05.06

Työttömyys ennätti kohota Yhdysvalloissa kevään aikana ennätyslukemiin.


Miten suuri rooli rasismilla on suomalaisilla futiskentillä? Veikkausliigan huipputuomari Mohammad Al-Emara: "Olen ylpeä siitä, miten asenteet ovat oikeasti muuttuneet"

MTV 14:02 04.06

Veikkausliigan irakilaistaustainen huipputuomari Mohammad Al-Emara oli keskiviikkona MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman vieraana keskustelemassa rasismista jalkapallossa. Al-Emara on kohdannut rasismia sekä erotuomarin että pelaajan asemassa.


Tältä näyttää uudistettu Turun Kauppatori – voittajatyö hurmasi sekä tuomariston että turkulaiset

iltasanomat 13:50 04.06

Turun Kauppatorin suunnittelukilpailu on ratkennut.


Tanssii herttuattaren kanssa? – Meghania kosiskellaan suosikkiohjelmaan

iltalehti 09:32 04.06

Tanssii tähtien kanssa -tuomari uskoisi Meghanin parantavan mainettaan tanssikisassa. Italialainen koreografi, tanssija ja televisiokasvo Bruno Tonioli, 64, on kosiskellut herttuatar Meghania Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Tonioli itse on toiminut kyseisen ohjelman tuomarina Yhdysvalloissa. – Hän olisi upea, Tonioli arvioi Meghanin tanssitaidoista.


Sharon Osbournen, 67, sisarusriita pahenee – veli vertaa Hitleriin

iltalehti 01:13 04.06

Sharon Osbourne ja David Arden eivät ole hyvissä väleissä keskenään. Musiikkimanageri Sharon Osbourne ei ole vuosiin pitänyt aktiivisesti yhteyttä veljeensä David Ardeniin. The X Factor -tuomari kertoi toukokuussa 2020 The Talk -ohjelmassa vaikeista nuoruusmuistoistaan. Veli kommentoi Osbournen mukaan usein ja ilkeästi sisarensa ulkonäköä. Erityisesti painosta kiusaaminen on jäänyt kirvelemään. Veli myös Osbournen mukaan houkutteli ystävänsäkin arvostelemaan Osbournen ulkonäköä. Sharon Osbourne on myös muissa yhteyksissä kertonut olevansa epävarma ulkonäöstään. Osbourne on kertonut parannelleensa ulkonäköään aikuisena plastiikkakirurgian avulla.


Krista Siegfrids MTV Uutisille iloisesta raskausuutisestaan: "Vauva syntyy jo syksyllä"

mtv 12:40 03.06

Talent-tuomari ja laulaja Krista Siegfrids kertoi MTV uutisille, että hänen laskettuaikansa on syksyllä. 


Juuri eronnut Brooks Laich herutuskuvissa – ex-rakas kommentoi ensimmäisenä

stara 10:40 03.06

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 03.06

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ja


Johanna Pakonen avautuu talousahdingostaan: Pankki antoi lyhennysvapaata, mutta yrityksen kulut juoksevat koko ajan – Iltalehti: Työmarkkinatukea tulee 33 euroa päivässä

mtv 09:20 03.06

Johanna Pakosen piti aloittaa keikkakiertue maaliskuussa, mutta se peruttiin koronakriisin vuoksi.


Tiger Kingin pahin pelko toteutui – Carole Baskin saa Joe Exoticin eläintarhan

iltalehti 13:48 02.06

Joseph Maldonado-Passage eli Joe Exotic joutui vankilaan vuonna 2019. Eläintarhayrittäjä ja eläinoikeusaktivisti Carole Baskin ottaa pian Joseph Maldonado-Passagen eläintarhan kontolleen. Joe Exoticin eläintarha on ollut Jeff Lowen hallussa jo muutamien vuosien ajan. Lowelta eläintarhan hoito on puolestaan siirtymässä Carole Baskinin käsiin. Lowella on 120 päivää aikaa poistua alueelta. Tuomari määräsi eläintarhan Baskinille, kun selvisi, että kiinteistö ja maat olivat siirretty Maldonado-Passagen äidille vilpillisesti vuosia sitten. Maldonado-Passage siirsi eläintarhan ja kiinteistöt äitinsä nimiin, jotta niitä ei voisi luovuttaa velkojen maksuun.


Simon Cowell laihtui 30 kiloa – ei tunnista samaksi mieheksi

stara 17:20 01.06

Kuusikymppinen musiikkimoguli ja televisiokilpailujen tuomari Simon Cowell on noudattanut vuoden


Harry Potter -kirjailijan omituinen moka – vastasi lapsen twiittiin transfobisella viestillä

iltalehti 14:52 31.05

Kirjailija J. K. Rowling pahoitteli myöhemmin vuolaasti vahinkoaan. Menestyskirjailija J. K. Rowlingille kävi perjantaina erikoinen moka Twitterissä. Rowling toimii parhaillaan tuomarina lapsille suunnatussa kykykilpailussa, jonka avulla hän etsii kuvittajaa uudelle The Ickabog -tarinalleen. Tuomarille ominaiseen tapaan Rowling antaa myös osana kilpailua palautetta nuorille osallistujille. Palautetta Rowling oli antamassa myös perjantaina, kun hän yllättäen viittasikin erikoiseen esimerkkiin kirjoittaessaan palauteviestiä 9-vuotiaalle tytölle.


Mestarien liiga -tuomari lähti tuntemattomien juhliin – poliisi pidätti osana huume- ja prostituutiotutkintaa: ”En tunne näitä ihmisiä lainkaan”

iltalehti 20:41 30.05

Tuomari kertoo olleensa väärässä paikassa väärään aikaan. Mestarien liiga -tuomari Slavko Vincic, 40, joutui melkoisen vyyhdin keskelle. Slovakialaistuomari oli Bosnia-Hertsegovinassa Bijejlinan kaupungissa järjestetyissä juhlissa, joihin poliisi teki prostituutio- ja huumerinkiin liittyvän ratsian. Juhlissa pidätettiin myös ringin johtajaksi epäilty Instagram-tähti Tijana Maksimovic.


Scott Disick erosi, eksä Kourtney Kardashian tukee nyt kaikin keinoin – kävivät yhteisellä lomalla

iltalehti 14:55 29.05

Kourtney Kardashian tukee ex-kumppaniaan tämän erottua, kertoo E!-lehti. Vastikään uutisoitiin Scott Disickin eronneen on-off-kumppanistaan Sofia Richiestä. Tuoreiden tietojen valossa vaikuttaa siltä, että Disickin ex-kumppani ja hänen lastensa äiti Kourtney Kardashian tekee kaikkensa tukeakseen eksäänsä. Disick ja Kardashian suuntasivat yhdessä lastensa kanssa retkelle Utahiin viikonloppuna. Heidän kerrotaan yöpyneen paikan päällä viiden tähden lomaresortissa. Yksityiskoneella paikalle lentänyt ex-pariskunta avasi vastikään kansallispuistonsa koronarajoituksien höllentyessä.


Kommentti: Tehyn Rytköselle kävi kuin Napoleonille Moskovassa

iltasanomat 07:22 29.05

Ei tullut takkia, mutta tuliko patalappuakaan? Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkösen uho hiipui palkkaneuvotteluissa ja hän joutuu palaamaan työmarkkinakentältä kuin Napoleon Moskovasta 1812, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Kuntaneuvotteluissa ratkaisujen ilta – työnantaja KT jätti palkka­tarjouksen

iltasanomat 19:43 27.05

Pitkään hiertäneissä kuntaa-alan neuvotteluissa on edistytty ja sopimukseen pääsy on mahdollista vielä tänään. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kuntatyönantaja on jättänyt työmarkkinaosapuolille tarjouksen, johon vastauksia odotetaan illan aikana.


Floridalaisen tuomarin päätöksellä voi olla ratkaiseva vaikutus USA:n vaaleihin – Yli miljoona vankia sai äänioikeuden

yle 08:41 27.05

Floridan on arvioitu olevan ensi vaalien niinsanottu tärkein vaa'ankieliosavaltio.


Hongkongissa heräsi huoli omasta oikeuslaitoksesta: Lähteiden mukaan osa tuomareista ei saisi päättää "kansallista turvallisuutta" koskevista jutuista

yle 17:56 26.05

Hongkongissa on protestoitu Kiinan esittämää turvallisuuslakia vastaan. Se uhkaa rajoittaa vapautta erityishallintoalueella.


Mika Salo esittää kovan väitteen F1-tuomariston toiminnasta: "Emme ole koskaan väärässä"

MTV 15:44 26.05

Kun F1-radalla rytisee, kääntyvät katseet usein kilpailun tuomariston suuntaan. Tunteet myös helposti kuumenevat, kun kuljettajat syyttelevät toisiaan kilpailun tapahtumista, eikä tuomaristokaan välty kritiikiltä.


Hot topics